kintamani 02.07.10, 13:57 czy możecie polecić sklepy z ubraniami ciążowymi w rozsądnych cenach. warszawa-piaseczno. a może któraś ma do odsprzedania niedrogo ubrania ciążowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dankaws Re: ubrania ciążowe 02.07.10, 14:12 Ja ostatnio kupiłam sobie spodnie w H&M - po 40 zł rybaczki, 60 normalne lniane spodnie na gumie. Bluzki kupuje wciąż normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
strusiek_m Re: ubrania ciążowe 02.07.10, 14:18 Też mogę polecić H&M (tudzież C&A)- jeśli chodzi o ubrania sportowo/nieoficjalne. Całkiem dobrze się trzymały, mając na uwadze częstotliwość prania Jeśli chodzi o bardziej eleganckie, to ja kupowałam w sklepie przy Al. Jana Pawła, w Warszawie (Happy Mum, czy coś takiego; niedaleko przystanku Stawki). Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
aniasommer Re: ubrania ciążowe 03.07.10, 09:08 Hej! Wlasnie w tym tyg na szkole rodzenia mnielismy taki smieszny pokaz slajdow apropo kolejnych dzieci i tu przyklad z ubraniami ciazowymi... Kiedy kupujemy ubrania ciazowe? 1 dziecko- od razu jak sie dowiemy o ciazy 2 dziecko- jak najdluzej chodzimy w normalnych ubraniach 3 dziecko- wszystkie nasze ubrania sa ciazowe hehe- to taka smieszny zarcik. Ja cale szczescie nie uleklam pierwszemu punktowi- byc moze dlatego ze w brzuchu dwa bobasy Ja staram sie chodzic w moich starych ciuchach. Kupilam tylko legginsy i jeansy z pasem, ale powiem ze na lato to beznadziejna sprawa... Na wiosne jeszcze bylo ok, ale teraz leza w szafie i sprawdzaja sie stare sukienki i spodniczki. Nie warto inwestowac tyle kasy na kilka miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
elutka24 Re: ubrania ciążowe 03.07.10, 10:07 haha Aniu a to dobre Ja powiem szczerze,ze na cala ciaze kupilam sobie jakies trzy tuniki (w jakims sklepiku nie firmowym). A do tego mam dwie pary takich luznych leginsow 3/4. i tak sobie chodze w tym cala ciaze Takze nie trzeba sie obkupywac,w koncu to tylko pare miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
rilla-m Re: ubrania ciążowe 03.07.10, 11:46 Ja też polecam H&M, lub C&A. Szczerze mówiąc, jak byłam w ciązy to zainwestowałam tylko w spodnie ciążowe, miałam 3 pary. Bluzki nosiłam swoje dawne - były opięte po prostu. Z bluzek ciążową miałam tylko 1 - na jakieś wyjścia. Tak naprawdę najbardziej ptrzebne są wygodne spodnie. A, jeszcze kupowałam w sklepie na Nowowiejskiej - Agnes się nazywa - bardzo miła pani sprzedaje, pomaga dobrać, ma się 5% zniżki na pierwsze i dalsze zakupy. Tam też kupowałam koszule nocne do karmienia, które już używałam mając brzuszek jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
modrooczka Re: ubrania ciążowe 05.07.10, 20:10 Z której strony one są miłe? Ja juz byłam w ciąży cztery razy, ubrania ciążowe to moje zwykłe Bywałam w tym sklepie wielokrotnie, jeszcze w al Solidarności. Te panie są gburowate, chociaż ciuchy czasem fajne. Miłe to są na Ursynowie i jeszcze jest taki sklep pod mostem Poniatowskiego i też pani była w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: ubrania ciążowe 06.07.10, 00:29 w lipcowej Claudii jest sesja z dziewczyną w ciąży. Są ceny i adresy sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś