Dodaj do ulubionych

Dentysta-Tarchomin

04.04.12, 11:46
Witam wszystkie emamy smile

Czy któraś z Was może polecić dobrego, fachowego i z fajnym podejściem do dzieci, dentystę na tarchominie?
Widziałam wątki na ten temat, ale sprzed sporego okresu czasu...
Chcę się wybrać po raz pierwszy z córą do dentysty i nie chcę, żeby się od razu zraziła smile
Obserwuj wątek
    • zagatka Re: Dentysta 29.12.12, 23:08
      ja chodzę z moimi córkami do Rafałowicza na Ćmielowskiej. dziewczyny szczęśliwie zęby maja zdrowe, więc tylko przeglądy robimy, wszystkie dentystki były fajne. nie podpowiem jak się sprawdzają przy borowaniu...
      za to mają fajny pokój dla dzieci, super fotel i monitor z bajkami!
      • sylwia7911 Re: Dentysta 13.02.14, 21:24
        zdecydowanie odradzam gabinet Art Dent na ul. Milenijnej 51, bardzo kiepskie podejście do pacjenta, duże opóźnienia w przyjmowaniu i zero komunikacji, człowiek siedzi na poczekalni jak intruz i nikt się nim nie zainteresuje.
      • dorot1a Re: Dentysta 18.02.14, 23:54
        polecam panią Świderską. U Rafałowicz pracuje też jej siostra. Pani doktor ma doskonałe podejście do dzieci, borowanie załatwia szybko i bezboleśnie
    • vipit Re: Dentysta-Tarchomin 21.11.24, 03:58
      Bardzo dobra stomatolog z odpowiednim podejściem do dzieci, żeby wizyta nie była stresująca, to z pewnością Pani Ewelina z Ajdent.pl - zresztą same sprawdźcie ajdent.pl/oferta/stomatologia-dziecieca/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka