Dodaj do ulubionych

Baza pediatrów w Warszawie - proszę dopisywać

• ewis Re: Grójecka BONDER MEDICA dr Cichecka 23.06.05, 08:39
      Lekarz rodzinny, pediatra, w BONDERZE przyjmuje albo na Kasę Chorych czyli
      bezpłatnie albo płatnie (dla niezarejestrowanych). tel. 822-64-44
      Bardzo dobre podejście do dzieci (i do dorosłych).
    • agamonia dopisujcie CENY wizyt!!!!!!!- proszę dopisywać 06.07.05, 23:45

• kjagoda Re: Konwiktorska? 11.07.05, 00:04
      My byliśmy na Konwiktorskiej ale z 5 lat temu po konflikcie lekarzy w tej
      przychodni przenieślismy się za dr Reginą Kaliską na Bednarską 8.
      Zdecydowanie nie żałujemy. Pani doktor dawno temu leczyła mnie a po latach
      czuwa nad zdrowiem moich dzieci.pozdrawiam! kasia
    • kjagoda Re: Konwiktorska? 15.07.05, 14:29
      Nie chciałam nikogo przestraszyć. konflikt dotyczył jakiś spraw formalnych. z
      tego co wiem od pani doktor /a mogę już nie wszystko pamiętać/ to będąc
      kierownikiem przychodni/ dr Kaliska/ dążyła do przekształcenia placówki w
      zakład niepubliczny. ponoć wszystko było na dobrej drodze, aż nagle okazało się
      że owszem przekształcenie będzie ale szefem przychodni ma być inny
      lekarz /dotychczas też tam pracował ,zdaje się że jest obcokrajowcem/. Pani
      doktor nie chciała mówić wprost ale było jasne że zachował się jakoś mocno
      chamsko i zagrał bardzo nieczysto. większość lekarzy tam pracujących i cały
      personel pielęgniarski złożyli wymówienia i przenieśli się w całości na
      Bednarską. a my za nimi. Na Bednarskiej przychodnia była mniejsza i wymagająca
      remontu ale stopniowo pięknieje. nie wiem jak potoczyły się dalsze losy
      przychodni na Konwiktorskiej. być może dzieci leczą dobrze i udało się im
      skompletować nowy zespół. do doktor Kaliskiej dojeżdżamy z Piaseczna i zmiana
      lokalizacji przychodni nie jest dla nas problemem. Pozdrawiam! Kasia
      • kowcia Dr Pawliszak - bródno, ul Łojewska 17.07.05, 07:56
        bardzo bardzo polecam! Pierwszorzędny lekarz! Super kontakt, super podejscie do
        dzieci i do ich leczenia. Życiowa, konkretna i wg. mnie wykraczająca poza swoje
        obowiązki (oczywiscie na +) w państwowej przychodni. Chodzę tylko do niej i
        tylko jej wierzę, pokazała ile jest warta i czym jest dla niej zdrowei maluchów
        • e5121 Re: Dr Pawliszak - bródno, ul Łojewska 20.07.05, 12:39
          Faktycznie przemiła pani doktor i tez tak mi się wydawało, ze dobra. Ale raz
          dała wtedy jeszcze małemu synkowi ceclor, a gdy nim zaczął wymiotować to nie
          wiedząc co robić dalej dała skierowanie do szpitala.Dwa miesiące temu przepisała
          córce bactrim nie odstawiając cebionu (co jest konieczne), a synkowi po podaniu
          antybiotyku, który nie pomógł wypisała skierowanie do szpitala...
          Naprawdę jest przemiła i wydaję się kompetentna..Jak wszystko idzie
          prosto...Jakieś komplikacje w leczeniu od razu szpital. Dodam, nigdy moje dzieci
          nie trafiły do szpitala. Unikałam tego odwiedzając innego lekarza...
          Niestety nie polecam pani doktor Pawliszak choć faktycznie robi bardzo dobre
          wrażenie....

kowcia napisała:

> bardzo bardzo polecam! Pierwszorzędny lekarz! Super kontakt, super podejscie do
          >
          > dzieci i do ich leczenia. Życiowa, konkretna i wg. mnie wykraczająca poza swoje
          >
          > obowiązki (oczywiscie na +) w państwowej przychodni. Chodzę tylko do niej i
          > tylko jej wierzę, pokazała ile jest warta i czym jest dla niej zdrowei maluchów
        • julca2 Re: Dr Pawliszak - bródno, ul Łojewska 12.03.06, 17:40
          to chyba sama pani dr pisala bo nie wierze w taka super obsługesmile
      • dorismam Re: Konwiktorska? 18.07.05, 16:41
        Lecze dzieci juz od 5 lat na Konwiktorskiej i bardzo polecam, a przeniosłam sie
        tam z ul. Bednarskiej właśnie. Dr. Kaliska - mimo, że to mama mojej dobrej
        kolezanki nie polecam.Wg. mnie reprezentuje przestarzale podejście do leczenia
        i z alergią była na bakier.(przynajmniej 5 lat temu tak było - ale nie mam
        zamiaru sprAawdzać.
      • dorismam Konwiktorska- dr. Zajbt - rewelacyjna 18.07.05, 16:51
        Bardzo polecam dr Jolantę Zajbt.
        Zalety:
        -doskonały fachowiec II stopień specjalizacji, pare dobrych lat przepracowanych
        w szpitalach i 3 własnych dzieci
        -na bieżąco w temacie alergii
        -antybiotyk to ostateczność (przy zawalonych oskrzelach odpowiednie leki i
        oklepywanie - kilkakrotnie dziecko tak wyprowadzała
        -zawsz pod telefonem zarówno w przychodni jak i komórka (gdy nie moze odebrać
        oddzwania)
        Naprawdę super specjalistka - za nią zmieniałam przychodnię i dojeżdzam od
        kilka lat spod W-wy.
        W porządku takze dr. Hadi - przesympatyczny i fachowiec.

bezposrenia, przemiła.
        • mamajul Re: Konwiktorska- dr. Zajbt - rewelacyjna 08.11.05, 13:41
          dr Zajbt przyjmuje takze na Ochocie -w przych przy ul SZczęśliwickiej. Jest
          rzeczywiście świetna. B. troskliwa, serdeczna - a oprócz tego oczywiscie
          świetny fachowiec.
        • luka00108 Re: Konwiktorska- dr. Zajbt - rewelacyjna 03.01.06, 15:18
          Ja również "przemieszczam się" za Pania doktor po Warszawie jest super miłą i
          życzliwą osobą. Dobrym fachowcem.Co najważniejsze ma niesamowite podejście do
          swoich małych pacjentów. Wiele jej zawdzięczam.
          • gosiaczek1970 Re: Konwiktorska- dr. Zajbt - rewelacyjna 18.01.06, 10:52
            i ja muszę dołączyc kilka ciepłych słów o dr Zajbt. Moją córką zajmowała się w
            zasadzie do początku. I mimo iz zmieniała przychodnie my przechodziłysmy tam za
            nią. Ma wspaniałe podejście do dzieci, wszystko dokładnie wytłumaczy i w razie
            potrzeby udzieli porady przez telefon.
            • diamanta Re: Szczęśliwicka- dr. Zajbt - rewelacyjna 04.01.08, 11:06
              Ja chodzę do pani doktor od początku i brak mi słów żeby ją
              wychwalić.Gdy miałam nawet stany frustracji ona zawsze mnie
              postawiła do pionu i chwała jej za to.I tam gdzie ona pójdzie tam
              pójde za nią..Po prostu najlepsza jaką spotkałam a antybiotyk u niej
              to zło konieczne.
            • jodelkaa Re: Konwiktorska- dr. Zajbt - rewelacyjna 25.02.08, 21:35
              My również absolutnie przechodzimy za dr Zajbt.Niestety mało jest tak
              wspaniałych lekarzy a szkoda.Uwielbiamy dr Zajbt
        • kwiatek1980 Re: Konwiktorska- dr. Zajbt - Nie polecam 14.05.06, 16:57
          Prostej diagnozy nie umie postawic, musialam isc do innego lekarza zeby zbadal
          dziecko i stwierdzil co sie dzieje. Zajbt umie tylko szpitalem straszyc. Ale
          sympatyczna jest faktycznie.
    • annab6 dr. Kwiecień ul.Abrahama 22.07.05, 13:36
      rewelacyjna, jest lekarzem w szpitalu dziecięcym na Niekłanskiej, ale przyjmuje
      też w przychodni. kompetentna, miła, nieco "przewrażliwona" na punkcie
      wszelkich zmian skórnych (alergia, robaczki, itp). dziecko zawsze przebadane
      dokładnie i bez nerwów. w razie choroby nie szaleje z antybiotykami i nowinkami
      na rynku farmaceutycznym. polecam
    • ikaes Re: Baza pediatrów - E.Obuchowicz na Madalińskiego 25.07.05, 08:55
      rewelacyjna, miła, uwielbia dzieci, rozsądna, ufam jej bezgranicznie i jeszcze
      nigdy się na niej nie zawiodłam - chodzę do niej z dzieckiem od 2,5 roku
    • muuunia Dr. Druto - centrum (E.Plater róg Hożej) 10.08.05, 13:25
      tel. na centralę 657 39 11)
    • arbuzek2 Dr Bachulska w Damianie 11.08.05, 21:26
      pediatra alergolog, wyciągnęła synka z przewlekłego zapalenia płuc, które
      zlekceważył opiekujący się nim wcześniej profesor, nie faszeruje lekami bez
      potrzeby, ale nigdy niczego nie przegapi smile
      • logi3 Re: Dr Bachulska w Damianie 07.12.06, 17:10
        Też chodzimy do dr Bachulskiej - gorąco polecam, żałuję że nie trafiłam do niej
        od samego początku. Zaangażowana, dokładna i wszechstronna. Znakomite rady,
        trafne diagnozy, świetne podejście do dziecka. Bardzo miła i życzliwa - po
        prostu super!
    • psottka dr Chudzik-Gajewska - Med.Rodzinna Żwirki i Wigury 12.08.05, 17:52
      Ja polecam dr Chudzik-Gajewską z Medycyny Rodzinnej (Żwirki i Wigury róg
      Rakowieckiej). Super kobitka. Ma anielska cierpliwośc do moich pytań, tłumaczy
      wszytsko dokładnie, jesli ja tego potrzebuję i nie daje bez sensu antybiotyków,
      najpierw dziecko musi samo powalczyc troszkę z chorobą.
      Pozdrawiam

autor: pamadak
      • flikacz Re: dr Chudzik-Gajewska - Med.Rodzinna Żwirki i W 28.04.10, 15:50
        Ja polecam w Medycynie Rodzinnej dr Agnieszkę Strzelczyk Partyka.
        Bardzo dobry lekarz, rzeczowy i konkretny. Szczegółowo tłumaczy
        rodzicom wszystko, co się dzieje w czasie choroby z dzieckiem,
        przestrzega czego można się spodziewać w dalszych etapach
        przeziębienia, anginy,itp. Starannie i z rozwagą dobiera leki, nigdy
        nie panikuje!
        Wspaniałe podejście do dziecka, ciepłe i życzliwe.
        Pani doktor przyjmuje nas w Medycynie Rodzinnej przy Żwirki i
        Wigury
    • psottka dr. Gutowska - ul.Szajnochy - Żoliborz 12.08.05, 17:54
      Mogę polecić dr. Gutowska, która przyjmuje w przychodni Rejonowej przy ulicy
      Szajnochy na Żoliborzu. Super lekarz. Moje dzieci ją uwielbiają. A często
      chorują .

autor: zatysia
      • mama_pa Re: dr Rzeszotarski - ul.Klaudyny - Żoliborz 18.08.05, 15:25
        Przychodnia na osiedlu przy Klaudyny, tel. 833 00 00. Super lekarz z długoletnią
        praktyką i przede wszystkim zdroworozsądkowym podejściem do dzieci. I ma z nimi
        świetny kontakt Taki pediatra z powołaniem. A przychodnia mała, rodzinna, jakby
        co można zadzwonić po poradę, nie trzeba zaraz lecieć.
        • pxm Re: dr Rzeszotarski - ul.Klaudyny - Żoliborz 05.06.06, 14:39
          ja akurat na temat doktora Rzeszotarskiego mam inne zdanie
          mój synek miał niecałe 3 miechy jak usłyszałam, że gorączka u takich dzieci to
          normalne, a w nocy leciałam z synkiem do bielańskiego bo miał 40 stopni
          gorączki.
      • sok.m Potwierdzam! dr Gutowska jest wspaniała! 14.06.07, 17:15
        Mój syn za nią przepada, a ja mam do dr Gutowskiej pełne zaufanie i polecam ją
        wszystkim!
        Marta
    • izia30 Re: Bemowo, ul wroclawska dr Szarek 15.08.05, 20:50
      byla juz o niej mowa. korzystamy z jej uslug juz od ponad 2 lat, czyli od
      poczatku, mila kompetentna, slucha co sie do niej mowi, zadaje pytania i na
      pytania rzeczowo odpowiada, nie daje z byle glupoty antybiotykow, ma dobra
      pamiec i szybko poznaje nowych pacjentow. potrafi nawiazac kontakt z dziecmi,
      ma malutkie wnuczki.
      tel do przychodni 638 23 33, do rejestracji ogolnej a tam przelaczaja do dzieci
      acha i jeszcze jedno, pani doktor przyjmuje codziennie, wiec zawsze ma wolne
      numerki, na wizyty domowe tez chadza, a jak mi sie raz zdarzylo zadzwonic na
      tel kom podczas rodzinnego niedzielnego obiadu po porade to nie potraktowala
      mnie jak intruza, tylko przeprosila za halas za plecami.
    • psottka Gocław - A.Jarymowicz ul.Samolotowa 11.09.05, 20:17
      serdecznie polecam lekarzy:dr Agnieszka Jarymowicz na Gocławiu, ul. Samolotowa
      oraz Dr Chudzik-Gajewska i dr Zdzisława Walczak w Medycynie Rodzinnej na ul.
      Żwirki i Wigury. jak czytałam wcześniejsze posty, były już wymieniane i dobrze
      bo to kompetentne osoby!

autor: monika.lobodzinska
      • joanna7 Re: Gocław - A.Jarymowicz ul.Samolotowa 12.12.05, 13:34
        dr Jarymowicz juz nie pracuje niestety na Samolotowej
    • laminja Dr Jolanta BASZCZESKA - neonatolog - Żelazna 13.09.05, 09:05
      Szefoowa neonatologów ze szpitala św. Zofii. Świetna merytorycznie, a do tego
      wspaniały człowiek. Ma ogromne wyczucie! Trudno się do nie dostać, ale warto -
      przyjmuje w Lecznicy przy szpitalu - 536 93 20.
    • psottka dr. Zwolińska, Praga, Lux Med, ul.Racławicka 17.09.05, 00:18
      Dr.Zwolińska-Praga Lux Med Racławicka.
      Cena wizyty 80zł 0801-410-410 POLECAM

autor: katarzynka_j1
      • 0.gaba1 Re: dr. mikulaski 17.10.07, 18:53
        dr.mikulaski -wola,ale nie można go już wybrac jako pediatrę.za duzo
        ma pacjentow
        • beab01 dr Świetlik - Grojecka Medycyna Rodzinna 28.02.08, 22:27
          Od poczatku Julka jest pod opieką dr Świetlik. Bardzo dokładna,
          profesjonalna i rzeczowa. Polecam

Beata + Julka l. 6
    • pysiaczek1 Re: Dr Szubicz z przychodni przy ul.Sapieżyńskiej 17.10.05, 23:06
      godna polecenia staranna Przyjeżdza do małego pacjenta ew sie kontaktuje
      telefonicznie Zawsze pod ręką Jest superi polecam
      • annadz_2000 Re: Dr Szubicz z przychodni przy ul.Sapieżyńskiej 11.12.05, 20:43
        dolaczam sie, fajny lekarz
        • shady27 dolaczam sie....super kobieta....lubi dzieci to 05.06.06, 22:26
          widac smile
          • grazynat2 Re: dolaczam sie....super kobieta....lubi dzieci 21.08.07, 16:10
            potwierdzam, świetna babka
            interesuje się dzieckiem, konsultuje przypadki ze specjalistami z
            własnej woli, wykorzystuje własne znajomości do pomocy dzieciakom
          • iwciab dr Bielecka-Zylbersztejn 22.02.08, 10:32
            polecam, kobieta moze sprawia trochę wrażenie mało kontaktowej ale bardzo dobry
            fachowiec- pediatra, alergolog,pulmonolog
            • iwciab Re: dr Bielecka-Zylbersztejn 22.02.08, 10:34
              aha, zapomniałam dodać,ze przyjmuje prywatnie na Ursynowie ul.Belgradzka
        • stefanlel Re: Dr Szubicz z przychodni przy ul.Sapieżyńskiej 25.09.10, 01:34
          Doktor Szubicz polecamy każdemu. Ma fantastyczne podejście do dzieci. Przez pierwsze dwa lata życia mojego syna p. doktor badała go siedząc razem z nim na podłodze, bo to było jedynie miejsce, gdzie mały był spokojny.
          Jesli zaś chodzi o stricte medyczne kompetencje p. doktor - dysponuje chyba jakimś dodatkowym zmysłem.wykrywa, co trzeba wykryć, lekceważy to, co choć wygląda dziwnie, leczenia nie wymaga
    • stefania ORLIK ul Ostrobramska - Dr Ptasiński 19.10.05, 19:54
      Wspaniały lekarz, który wielokrotnie wyleczył mojego synka z różnych choróbsk
      to dr Ptasiński. Przemiła jest także dr Pluta, jak również pozostali lekarze z
      tej przychodni(niepubliczna, posiadająca kontrakt z NFZ), ale on przeważnie z
      leczeniem trafiał w 10tkę.
      • helga0 Re: ORLIK ul Ostrobramska - Dr Ptasiński 11.12.05, 18:08
        My też chodzimy do doktora ptasińskiego, on nie jest pediatrą, tylko lekarzem
        rodzinnym. Ale rzeczywiście jest bardzo w porządku.
        • monika9920 Re: ORLIK ul Ostrobramska - Dr Ptasiński 31.01.07, 13:28
          elga0 napisała:

> My też chodzimy do doktora ptasińskiego, on nie jest pediatrą, tylko lekarzem
          > rodzinnym. Ale rzeczywiście jest bardzo w porządku.

Podpisuje sie pod tym obiema rekami i nogami i to moimi i mojego dziecka....
          swietna jest tez dr. Boguradzka i inni lekarze w tej placówce (a przerobiliśmy
          wszystkich bo dziecko non stop choruje)...

M
      • cydorka Re: ORLIK ul Ostrobramska - Dr Ptasiński 14.02.07, 14:49
        popieram, polecam, dr Ptasiński genialny, chodzimy do niego od kilku już lat
        cała przychodnia jest ok
        cyd
        • tremollo ORLIK ul Ostrobramska - Dr Ptasiński, dr Rzewuska 28.02.08, 22:10
          Także gorąco polecam. Oboje lekarze rodzinni, co dla mnie jest ogromną zaletą i
          ułatwieniem. Sympatyczni, obdarzeni sporą dawką zdrowego rozsądku.Dr Ptasiński
          prowadzi moje wcześniaki od narodzin, dr Rzewuska to lekarz mój i męża a i
          dzieci czasem do niej trafiają.
        • majan2 Re: ORLIK ul Ostrobramska - Dr Ptasiński 03.03.10, 16:17
          Fakt, że dr Ptasinksi jest naszym lekarzem daje mi poczucie bezpieczeństwa, w
          ogóle cała przychodnia jest b w porządku, także panie z punktu pobrań i panie w
          rejestracji. Przykład tego, że da się w Polsce leczyć normalnie.
    • alicez Ursynów BGMed dr Burc 28.10.05, 18:21
      To kameralna przychodnia na Ursynowie KEN 19. Prywatna, ale maja podpisana
      umowe z NFZ. A pani doktor bardzo cierpliwa, kompetentna i przede wszystkim
      rozsadna. Polecam! tel 446 09 99
      • makabra1203 Re: Ursynów BGMed dr Burc 02.11.05, 13:34
        Też polecam dr Burc, bardzo sympatyczna i świetnie kojarzy swoich małych
        pacjentów i ich dolegliwości.
        Inne lekarki w ten przychodni też wydają się być rozsądne i sympatyczne, ale
        nie miałam okazji ich bliżej poznać.
    • sasha3 Praga Płd. - ul. Paca 06.11.05, 00:23
      Dr Skatulska - kompetentna, starsza pani doktor smile
      Dr Hoffman - sama ma troje małych dzieci, jest więc jak najbardziej w temacie,
      również kompetentna smile

Obydwie lekarki nie szafują bezmyślnie antybiotykami, co baaardzo sobie
      cenię smile
    • marmia Żelazna - dr. Beata Jankowska 07.11.05, 19:18
      Opiekowała się mo9im maluchem od urodzenia , świetny kontakt daje do siebie
      numer komórki, pamięta swoich pacjentów, jeśli czegoś nie wie lub nie jest
      pewna nie mądrzy się i nie upiera tylko zleca dodatkowe badania. nie przesadza
      z lekami - preferuje metody bardziej naturalne, i obserwację (oczywiście
      reaguje natychmiast w gorszych sytuacjach)
      Chodzę z dzieckiem od 2 lat i jestem zadowolona.
      polecam
    • monismonis Re: Pediatra na Gocławiu dr. Malon 17.11.05, 11:03
      Przyjmuje w przychodni Vita-Med. Bardzo miła i dobry lekarz!
      • sroczka.1965 Re: Pediatra na Gocławiu dr. Malon 13.10.09, 13:56
        w tej samej przychodni przyjmuje również dr Pawlik. od lat leczę u
        niej swoich synów. Nigdy nie miałam powodów do narzekania
        • agach77 Re: Pediatra na Gocławiu dr. Pawlik 18.12.09, 21:39
          Również polecam dr Pawlik bardzo konkretna kobieta i nie daje na dzień dobry
          antybiotyku!!
    • agamamaani dr. Obuchowicz - Madalińskiego 25.11.05, 16:28
      super babka.. jak mała była chora to nawet telefon domowy dostałam żeby jakby co
      dzwonić.. nigdy wczesniej okgoś takiego nie spotkałam !!
      • irrcia dr. Obuchowicz - Madalińskiego też polecam 14.10.07, 17:01
        ul. Madalińskiego 13, skrzyżowanie z Sandomierską, telefony,
        godziny - www.zozmokotow.pl
        Bardzo lubię i cenię panią doktor, po przeprowadzce na drugi koniec
        W-wy, nadal dojeżdżam do niej. Bardzo rozsądna.
        • aneta_k4 Re: dr. Obuchowicz - Madalińskiego też polecam 26.10.07, 09:04
          Równiez polecam Pania dr. Obuchowicz
    • miska88 dr Kowalewska - Strumykowa DORMED 02.12.05, 11:51
      Korzystam z opieki lekarskiej w DORMEDzie, chodzę z moim 3- miesięcznym synkiem
      do dr Kowalewskiej, jest profesjonalistką, a do tego osobą bardzo miłą. Leczymy
      się w przyzwoitych warunkach bez kolejek i poganiania. Serdecznie polecam.
      DORMED Centrum Zdrowia Rodziny ul. Strumykowa 40 A tel. 302 01 04
      • joannakolodziejczyk86 Re: dr Kowalewska - Strumykowa DORMED 13.01.14, 23:33
        Ja rownież polecam dr Kowalewska z Dormedu. Chodzę tam z moim 1,5 rocznym synkiem od jego narodzin. Pani doktor jest zawsze dostępna i odbiera telephony nawet późnym wieczorem.
    • katejeen Re: Baza pediatrów w Warszawie - proszę dopisywać 06.12.05, 21:38
      dr. Kraszewska Lidia
      Przyjmuje w Medicover na Bitwy warszawskiej.
      Polecam

katejeen
    • ewa261 Dr.Mikulski -Wola 31.12.05, 20:43
      Ciężko do niego się dostać ale super pediatra.
      • aggie8 Re: Dr.Mikulski -Wola 09.02.06, 23:05
        Ja też chodzę z Małą do niego i jest fajny, ale ostatnio moja córa strasznie
        boi sie mężczyzn a musimy iśc na bilans dwulatka wiec chyba pojdziemy do pani
        doktor. Jest tam jedna pani doktor, moim zdaniem, godna polecenia ale
        kompletnie zapomniałam nazwiska więc moze przy okazji ktos kto chodzi na Płocką
        mi podpowie - w średnim wieku, ciemne włosy, okulary, nieco, ale tylko nieco
        przy kości i...wiem, że jest jedynym lekarzem tam, który zna sie doskonale na
        homeopatii.
        • marta.opyc Re: Dr.Mikulski i Różak -Wola 24.03.06, 10:22
          chyba chodzi Ci o dr. Różak - my do niej chodzimy. zrezygnowalismy z
          Mikulskiego, wlasnie z powodu problemu dostania sie na wizyte
      • wojtek_72 Medicover - dr Andrzej Tomik 16.05.06, 23:17
        Jest najlepszym ze wszystkich lekarzy pediatrów. Polecam!
        • madzia.g1 Re: Medicover - dr Andrzej Tomik 31.03.08, 20:56
          Popieram. fantastyczny lekarz. Rzeczowy, konkretny, nie zbywa
          pacjentów. Gorąco polecam!
    • patroclos dr Boszko-Zaremba Medicover wawa 25.01.06, 22:59
      kompetenta , sympatyczna , ma dobre podejscie do maluchow.Nie zawidlismy sie jak
      do tej pory.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka