Gość: wrzos IP: *.* 15.05.02, 15:19 czy ktoś z Was zna dobrego specjalistę i miejsce gdzie można wykonać USG podczas ciąży?? będę wdzięczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Betka Re: Wrocław - usg IP: *.* 15.05.02, 16:59 Podobno na Grobli (Poliklinika) mają jedno z najlepszych USG na Dolnym Śląsku. Ja w każdym razie jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YennaM Re: Wrocław - usg IP: *.* 15.05.02, 17:32 Z mojego doswiadczenia - na Grobli jest super usg, ale ja nigdy nie wiedzialam, czy to usg robi mi specjhalista wysokiej klasy, czy tez nie.Polecam za to usg w klinice na Dyrekcyjnej. Wprawdzie porodowka jest tam taka sobie, ale dolnoslaska szkola usg bierze poczatek z Dyrekcyjnej - oni pierwsi na Dolnym Slasku zaczeli to robic. I maja najlepsze wyniki. Malo tego - jesli jakis gabinet ma watpliwosci co do interpretacji wyniku usg - kieruje zawsze na Dyrekcyjna. Tam rzeczywscie sa wysokiej klasy specjalisci. Zdaniem wielu osob "z branzy" - sa najlepsi na Dolnym Slasku.PozdrawiamYennaM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PETRA Re: Wrocław - usg IP: *.* 15.05.02, 18:00 Osobiście polecam prywatny gabinet mojego lekarza - ma jedno z najlepszych i najdokłdniejszych USG w Polsce.Jego USG wykazało owinięcie dzidziusia pępowiną (u innego lekarza nie było widać!).Jeśli będziesz zainteresowana - pisz na priva.Pozdrawiam,Petra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justka Re: Wrocław - usg -unikać IP: *.* 16.09.02, 12:39 Lekarz, ktorego poleca Petra - dr. Wilczyński może jest dobry w usg, ale wszelkie innne zabiegi u niego stanowczoo odradzam. Mi chciał zrobić pewien godzinny zabieg w znieczuleniu ogólnym bez żadnej asysty przy użyciu prostych narzędzi za ogromną sumę, w dodatku bez dodatkowych badań.Sugerował że w szpitalu zrobią mi to źle a u niego nie będzie bolało!!!!!!Innym lekarzom, którym o tym opowiadałam włos się jeżył na głowie. Zresztą ma b. kiepską opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DorotaJ Re: Wrocław - usg IP: *.* 15.05.02, 19:42 Hmm, ja znam kilka takich miejsc...1.Osobiscie chodzę do młodego Jarosza (gabinet prywatny)2.Aby się upwnić, że wszytko OK poszłam do Zimmera (ginekolog z Dyrekcyjnej, który tez przyjmuje w prywatnej przychodni)3.Z Dyrekcyjnej z dobrego odczytywania USG jest znany Pająk4.Na Brochowie - Pawlukitd. itpŻyczę trafnego wyboruDorotaJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SylwiaKarolina Re: Wrocław - usg IP: *.* 17.05.02, 22:08 Ja również polecam młodego Jarosza (ul. Orla 2). Pierwsze USG robiłam w Mediksie na Grabiszyńskiej i nie byłam zachwycona, natomiast u Jarosza było naprawdę fachowo i dokładnie. Pozdrawiam. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szbeta Re: Wrocław - usg IP: *.* 07.06.02, 13:56 Ja również podpisuję się obiema rękami pod młodym Jaroszem!! Jest rewelacyjny!! I sprzęt chyba też niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia.Pawlik Re: Wrocław - usg IP: *.* 17.09.02, 10:57 Podpisuję sie obiema rękami pod tym co napisała Dorota w kolejności: Pawluk, Zimmer, Pajak JaroszBasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kachna29 Re: Wrocław - usg IP: *.* 17.09.02, 16:50 Moją ciążę prowadził dr Pająk z Dyrekcyjnej, byłam bardzo zadowolona, USG robił bardzo dokładnie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anarpi Re: Wrocław - usg IP: *.* 22.09.02, 08:01 Hej, to ja sie podepnę z pytaniem Czy macie namiary do panów Pawluka lub Pająka, jak się do nich rejestrować? Czy moge do któregoś pojśc tylko raz (mam swojego stałego ginekologa, chę zrobić tylko dobre USG)?Interesuje mnie USG z wydrukiem zdjęcia! Ania P. Odpowiedz Link Zgłoś