monikapers 12.09.09, 14:11 poniewaz spedza mi to sen z powiek .... wrzucam jesus peiro i prosze wygoogluj i poogladaj wzory bolerek, moze wybierzesz cos mniej bolerkowatego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoselin1987 Re: bolerko dla Emi 12.09.09, 14:23 hmm nie widziałam tego bolerka emily,ale naprawdę jest takie 'złe'? ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: bolerko dla Emi 12.09.09, 14:28 dla mnie bolerko jest zle z definicji, Emilove jest takie, jak kazde, zwykle, a ze tu (w JP) sa ladne okrycia, pomyslama, ze wtrace Emi swoje 3 grosze Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: bolerko dla Emi 12.09.09, 14:32 Ja tez nie uwazam zeby bolerka byly najlepszym wynalazkiem ale jesli chodzi o Emi to spie bardzo, bardzo spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: bolerko dla Emi 12.09.09, 14:33 Zgadzam się,że w JP jest z czego wybierać są piękne. Inne, oryginalne<niepowtarzalne> CUDEŃKA. Mój faworyt- 115 Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: bolerko dla Emi 12.09.09, 16:28 Dzięki Monia za troskę Piękne te suknie, bolerka też fantazyjne. Ale ja nie widzę nic dla siebie. Po pierwsze nie ma bolerka do mojego kroju dekoltu. Po drugie wszystkie te modelki to chudziny z bezbiuściem. A ja kawał kobity jestem i mnie takie bolerka raczej nie pasują. Tak mi się wydaje przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: bolerko dla Emi 12.09.09, 17:25 e tam, nie pasuja, celem bolerek jest czesto ukrycie tego i owego, tak przynajmniej mysle, szukajac sensu dla tego 'czegos', ja uwazam, ze u JP jest duzy wybor np to z kokarda wysoko...sama nie wiem, jakas asymetria moze, jakas dlugosc inna niz ta Twoja... Ok, ide sobie Odpowiedz Link Zgłoś