drogie PM i wszyscy zainteresowani tematami "weselnymi". przymierzam się do rozpoczęcia drobnej działalności... jestem wykwalifikowaną barmanką i wpadłam ostatnio na pomysł pracowania na weselach. czytałam w kilku wątkach o barmanach na weselu i wiem, że opinie na ten temat są podzielone. hmmm...do rzeczy, ale tak, żebyśmy się zrozumiały

chciałabym poznać Wasze opinie na temat przydatności barmana na weselach, tego jak sprawdza się bar.
czy korzystałyście z takich usług? czy uważacie, że barman pracował na wysokim poziomie, czy tylko, jak to się mówi w branży, był nalewakiem do alkoholi?
jakie poniosłyście w koszty w związku z zatrudnieniem barmana i zakupem alkoholi?
czego oczekiwałyście/oczekujecie po tego typu usłudze?
byłabym ogromnie wdzięczna za odpowiedzi. z góry uprzedzam, że nie zamierzam się reklamować-to raczej jasne, bo nie zaczęłam nawet kompletować sprzętu niezbędnego do pracy- chodzi mi raczej o poznanie Waszych oczekiwań i opinii, bo chciałabym (oczywiście, jeżeli w ogóle podejmę się tego trudnego zadania) możliwie jak najlepiej wywiązywać ze swoich obowiązków.
do adminów-mam nadzieję, że nie naruszam regulaminu forum. jeśli tak-proszę o zdjęcie wątku.
bardzo serdecznie dziękuje za poświęcenie mi Waszego cennego czasu.
pozdrawiam
mahoniowawiedźma