aster_1981 10.10.09, 21:09 jakie dodatki pasują do tej sukienki? bo jak na nią patrzę to wydaje mi się..... że żadne a pewnie jakiś kwiat we włosach i jakiś symboliczny bukiet by się przydały? będę bd wdzięczna za pomoc! Dzieki. A. www.pronovias.com/pdf/pronovias431759.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majself Re: jakie dodatki do takiej sukienki? 11.10.09, 09:10 "Page cannot be found." Wklej zdjęcie sukienki (jak wklejać zdjęcia - jest wątek przypięty na samej górze forum.) Odpowiedz Link Zgłoś
aster_1981 Re: jakie dodatki do takiej sukienki? 11.10.09, 11:20 próbowałam ale nie działa mi zakładka IMG ani URL chodzi o sukienke Pronovias Galante kolekcja 2010 www.bodarossa.com/imagenes/2009/03/galante1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Zdjęcie sukni 11.10.09, 11:31 Po pierwsze suknia śliczna. Krój taki niestandardowy ale naprawdę ładny. Co do dodatków to rzeczywiście jest problem. Możesz postawić na kwiat we włosach taki co jest na dekolcie, albo wybrać długi welon, ale nie zdobiony tylko taką mgiełkę jednowarstwową. Co do biżuterii to ewentualnie tylko kolczyki, zawieszka żadna nie pasuje. Najgorzej jest z bukietem, ja bym pomyślała nad czymś takim: Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: Zdjęcie sukni 11.10.09, 11:53 Że ja się tak zapytam: da się w tym chodzić i tańczyć? Pytam ze zwykłej ciekawości ludzkiej, na zdjęciu i wysokiej chudej modelce wygląda bardzo ładnie, tylko mega niewygodnie A co do dodatków: jedynie kolczyki, długie, ale proste. coś w tym guście jak dla mnie. bukiet możliwie prosty bym wybrała. Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Zdjęcie sukni 11.10.09, 12:44 budyniowa,gdzie znalazłas te pierwsze kolczyki?? śmiem twierdzić,ze pasuja do mojej sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: Zdjęcie sukni 11.10.09, 13:21 obawiam się że w google grafika i mimo prób nie mogę znaleźć ich jeszcze raz. A zdjęcie było z portalu (chyba)snobka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
odsrodkowa Re: Zdjęcie sukni 11.10.09, 13:27 Tu masz Mam nadzieję, że post mimo linku zostanie snobka.pl/artykul/2287/ponizej_100_zl_srebrne_kolczyki_w_kruk Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Zdjęcie sukni 11.10.09, 13:49 dzieki dziewczyny kolczyki bardzo mi sie podobają,mz pasują też do tej sukienki. Kwiaty,ktore proponuje Zia,wydają mi sie idealne. Jednak zależy w którym miesiącu autorka bierze slub. We wrześniu najprawdopodoniej ich nie ma(pytałam o nie w kwiaciarni). Odpowiedz Link Zgłoś
majself Re: Zdjęcie sukni 11.10.09, 16:17 Piwonie kwitną na jesieni. Są bardzo podobne do tego, co proponowała Zia. Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Zdjęcie sukni 11.10.09, 17:33 majself na forum znalazłam florystkę,wyslalam do niej maila z zapytaniem czy piwonie bd we wrześniu to odpisała,ze nie...wiec jak to wkońcu jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
majself Re: Zdjęcie sukni 11.10.09, 17:46 Nie mam pojęcia, u mojej Mamy w ogrodzie kwitną piwonie na jesieni... Zatem pewnie to nie piwonie, tylko co innego, albo jakaś dziwna odmiana. A jaskry? Te pełne? Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Zdjęcie sukni 17.10.09, 21:02 majself napisała: > Piwonie kwitną na jesieni. Są bardzo podobne do tego, co proponowała Zia. na jakiej jesieni? Chyba nie w Polsce, u nas kwitną początek czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
elusions Re: jakie dodatki do takiej sukienki? 11.10.09, 14:59 swietna jest! jak nazywa sie ten model? Odpowiedz Link Zgłoś
ni24 Re: jakie dodatki do takiej sukienki? 11.10.09, 16:56 no przeciez napisala.... " próbowałam ale nie działa mi zakładka IMG ani URL sad chodzi o sukienke Pronovias Galante kolekcja 2010 www.bodarossa.com/imagenes/2009/03/galante1.jpg" Odpowiedz Link Zgłoś
jogny Re: jakie dodatki do takiej sukienki? 11.10.09, 15:02 strasznie podoba mi sie ta suknia, sama jestem nia zainteresowana mozesz mi zdradzic ile kosztuje w Polsce i gdzie ja kupilas??, ja ja obczailam we Francji ale cena mnie troche zrazila tutaj, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aster_1981 Re: jakie dodatki do takiej sukienki? 11.10.09, 17:14 dzięki za podpowiedzi (i za wklejenie zdjęcia ) pomysł na bukiet, który zaproponowała Zia strasznie mi się podoba! slub w czerwcu 2010 dopiero ale myśle że w lato podobne kwiaty też jakoś uda się znaleźć. A sukienka w Polsce też do tanich nie należy... kosztuje ok 4K zł. Co do tańczenia i chodzenia to jak ją pierwszy raz mierzyłam byla wygodna ale w tym tygodniu idę ją jeszcze raz mierzyć i zamierzam to dokładniej zbadać Odpowiedz Link Zgłoś
jogny Re: jakie dodatki do takiej sukienki? 11.10.09, 18:22 tez mierzylam ta sukienke i moge potwierdzic ze jest wygodna!!! aster_1981 - moge sie zapytac czy jestes tez wysoka jak ta modelka?? ja mam 165cm i nie planuje butow na wysokim obcasie (max 2cm). Ktorego czerwca masz slub dokladnie bo ja 26.06.2010 i poki co ta suknia tez jest moja faworytka Odpowiedz Link Zgłoś
shine-is-one Re: jakie dodatki do takiej sukienki? 14.10.09, 16:26 a może taka? fotoforum.gazeta.pl/photo/3/gj/he/kltw/bgzLabTmc9qCEBz1dX.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
shine-is-one Re: jakie dodatki do takiej sukienki? 14.10.09, 16:28 lub taka fotoforum.gazeta.pl/photo/3/gj/he/kltw/KuuDllgiskVNqTDfnX.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: jakie dodatki do takiej sukienki? 14.10.09, 22:26 ja bardzo lubię kolczyki i zwykle zamiast naszyjnika wole je wybrac ale do tej sukni widzę kolię. Mam nawet w domu taką która by do niej pasowała Masz tam super dekolt i fajna kolja moim zdaniem wyglądała by super. Odpowiedz Link Zgłoś
shine-is-one Re: jakie dodatki do takiej sukienki? 15.10.09, 08:21 Mnie się wydaje, że na kolię, to ta suknia jest zbyt strojna. Tyle falban, falbanek, kwiat i kolia to juz chyba zbyt wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: jakie dodatki do takiej sukienki? 17.10.09, 20:17 osobiscie wrzucilabym wiszace, nawet i swiecace kolczyki i nic na szyje. i finito, suknia sama sie broni (piekna jest!!!) Odpowiedz Link Zgłoś