freciczka 10.11.09, 15:46 A już myślałam że nie znajdę niczego fajnego i trafiłam na takie cudo na ebay'u... Tylko cena 150 USD to lekka przesada...tyle to mnie będzie kosztować sukienka szyta na miarę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertyu_13 Re: toczek z woalką... 10.11.09, 15:55 Mi się nie podoba - ale nie podobają mi się takie woalki i toczki w ogóle. I żadna moda mnie do nich nie przekona. Wygląda przeważnie jak spadający kapelusik... Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 Re: toczek z woalką... 10.11.09, 16:11 dla mnie boski. Nawet za tę cenę zresztą moja wolaka kosztowała połowę mojej sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: toczek z woalką... 10.11.09, 16:13 Śliczny ten toczek z woalką. Ja myślę, że powinnaś się skusić, skoro za suknie płacisz mniej to możesz poszaleć z dodatkami, zwłaszcza, że jak piszesz nie mogłaś nic ładnego znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: toczek z woalką... 10.11.09, 16:19 Pomimo, że sama miałam woalkę, to ta na zdjęciu mi się nie podoba. Nie lubię toczków i kapeluszy do ślubu. I tej woalki też jakoś tak strasznie dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: toczek z woalką... 10.11.09, 21:45 Freciczka, zobacz sobie na stronę firmy Kristin - robią różne nakrycia głowy, czasem kiczowate, ale niektóre godne Ascot Ja tam zamówiłam swoją woalkę, wg własnego wzoru - i też zrobili. Na pewno zapłacisz mniej niż 150 USD Odpowiedz Link Zgłoś
freciczka Re: toczek z woalką... 11.11.09, 12:24 Dzięki Szampanna!! Właśnie takiej firmy szukam, bo wolałabym zrobić własny projekt (też uważam że za dużo tam woalki i zrobiłabym zupełnie prosty). Dowiem się ile by wzięli za takie cudo. A może znacie taką firmę w Warszawie i okolicach?? Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: toczek z woalką... 12.11.09, 14:18 Toczkom zdecydowane- NIE! Woalkom zdecydowane- TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
freciczka Re: toczek z woalką... 12.11.09, 15:25 deczko napisał: > Toczkom zdecydowane- NIE! > Woalkom zdecydowane- TAK! > > Ale nie bo nie wygodne czy po prostu się Tobie nie podobają?? Odpowiedz Link Zgłoś