u-kochana 17.11.09, 14:17 prezentuję wam naszą ulubioną piosenkę kama1111.wrzuta.pl/audio/4eA4LvG9IgV/peter_cetera_crystal_bernard_-_forever_tonight Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caprichito Re: mój 1 taniec 17.11.09, 14:30 mi srednio, a wlasciwie to wcale. Tekst sie zgadza, ale ta muzyka jakos do mnie nie przemawia. Najwazniejsze, zeby wam sie podobalo i zebyscie sie w jakis sposob z tym utozsamiali. Odpowiedz Link Zgłoś
budyniowa123 aaaaaa 17.11.09, 14:34 dziękuję! Szukałam tej piosenki na jutubie, bo mi się ze szkolnymi dyskotekami kojarzyła i z dziewczęcymi drganiami serca Tylko, że ja pamietałam z VIVY teledysk tego blondyna w jego wykonaniu Taki z więzienia i szukałam i szukałam i nie mogłam trafić na to. A tu proszę Z tym, że dla mnie na zawsze zostanie to taka cukierkowo-dyskotekowa piosenka "do wolnego" Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: aaaaaa 17.11.09, 19:08 Mam podobne skojarzenia co Ty, budyniowa. Ja bym umarła z nudów bujając się przez 4,5 minuty na swoim ślubie. Odpowiedz Link Zgłoś