zia86 04.12.09, 13:21 Góra odebrała mi uprawnienia. Także, niestety nie jestem już waszą administratorką. Chciałam dobrze, ale byłam chyba zbyt liberalna. Adminkami pozostają oczywiście Tomi i Dorothy. Miło było, ale jako normalna forumka też mogę was zasypywać tematami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emily_valentine Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 13:38 Właściwie to nie wiem czy się smucić czy cieszyć? Przyjmijmy, że każda zmiana jest na lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
orticulus_1 Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 13:57 Ja to bym się pożegnała z kompem na Twoim miejscu. Dla własnego dobra. Idź lepiej pobiegać, bo suknie z Rosy Clary układają się dobrze tylko na wychudzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 14:28 Jakby Zia miała jeszcze schudnąć to by nic z Niej nie zostało Toż to chudzina jest okropna. Raczej powinna więcej jeść Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 14:40 Ja bym powiedziała, że raczej do książek powinna usiąść (na pewno by nie zaszkodziło i to nie tych z pierrotami na okładkach (chyba takie było oznakowanie harlequinów), ale jako polonistka mogę być nieobiektywna Odpowiedz Link Zgłoś
orticulus_1 Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 15:03 Jakby sie nie odchudzała nie dorówna modelkom z Rosy Clary które dzięki photoshopowi mają talię węższą niż głowa... Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 15:10 Hmm... Założymy się? Jak ścisnę się gorsetem to mam w tali 50cm. Wystarczy? Wiadomo, że modelki tam są wydłużone i wychudzone, ale myślę, że dziewczyny z rozmiarem 34-36 będą świetnie w tych sukniach wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 15:12 W życiu żadnego Harlequina nie przeczytałam! Wypraszam sobie, czytam fantastykę jak mój narzeczony. A ostatnio też Grishama, z racji studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
future_bride czemu? 04.12.09, 15:31 mnie bardziej ciekawi czemu Ci administracja odebrala uprawnienia?? cos przeskrobala ???jesli mozna wiedziec oczywiscie.... Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills powód 04.12.09, 16:08 Powód: Zia nadużyła władzy,bo dwa razy wykasowała swój wątek o zestawieniu. Przez to wiele forumek nie mogło zalogować się na forum,bo uzyskały status trolla. Zia mamy nadzieję,ze mimo to zostaniesz z nami Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: czemu? 04.12.09, 16:09 to jedyny powod, zia skasowala kilka razy watek gdzie jest prawie 500 wpisów, co oznacza, ze administracja musiala co aktywniejszym userkom sciagac status trolla. amen Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: status trolla ? 04.12.09, 16:41 tzn, ze jesli iles tam wypowiedzi usera zostanie usunietych w krótkim czasie, to automatycznie przez system nadawany jest temu userowi status trolla Odpowiedz Link Zgłoś
mayfair_witch Re: status trolla ? 04.12.09, 17:16 A dokładniej taki uży-szkodnik dostaje bana. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 16:47 Przykro mi,ale zostań na forum -- Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 17:02 Oj tam, przecież Zia się nigdzie nie wybiera. Co najwyżej do rodziców na weekend Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 17:03 A tak w ogóle, to za to kasowanie własnych wątków powinnaś Zia dostać po łapkach Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 17:24 no i dostała... a ostrzegalysmy Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 17:29 a na długo ten ban? Odpowiedz Link Zgłoś
1luna1 Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 17:42 emily_valentine napisała: > A tak w ogóle, to za to kasowanie własnych wątków powinnaś Zia > dostać po łapkach No i tak należy potraktować decyzję "góry". Tylko czy ZIA wyciagnie z tego właściwe wnioski? Może zachowam się jak stara ciotka, ale powiem to: przewidywałam, że tak się to skończy. Tomelanko, pamiętasz jak prosiłam, abyś nie rezygnowała z funkcji admina? Ty i Dorothy stąpacie po ziemi i dlatego jesteście skuteczne. Bardzo Wam dziękuję za to. Miłe z Was kobitki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 17:48 nie, bana zadna nie ma, poniewaz wszystko zostalo zdjete, a zia zostala zdjeta z funkcji admina na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 17:51 A będzie konkurs na trzeciego adm? Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 17:55 ciezko mi powiedziec w tej chwili a, co a nie moze byc tak jak jest? zle rzadzimy..? Odpowiedz Link Zgłoś
1luna1 Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 18:05 tomelanka napisała: > a, co a nie moze byc tak jak jest? zle rzadzimy..? Wrrr, a mojego wpisu z ochami i achami nie widać? Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 18:06 widac widac takie mile slowa zawsze w tlumie sie wyrozniaja Odpowiedz Link Zgłoś
lili-2008 Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 19:40 Tomi, myślę, że gdyby Panny Młode poszły na forum Moda to by też ochały na Wasze rządy Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 18:06 Ależ bardzo dobrze <podlizuje się> Tak tylko pytam Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 20:29 Ale ja się nigdzie nie wybieram ani nic. Chciałam zawiesić na dwa dni swój wątek, więc myślałam, że nie zostanie to potraktowane jako trollowanie. Nic się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 21:11 Zia,ale to nie Ciebie potraktowano jak trolla...tylko forumki, które wypowiadały się w Twoim wątku. To one nie mogły sie zalogowac... Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Żegnam się z administracją. :) 04.12.09, 21:13 Wiem, przepraszam bardzo za to. Myślałam, że jak wątek jest zawieszony to tak się nie stanie. No nic. Przepraszam jeszcze raz dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś