oczka2 08.02.04, 02:06 Przyszedł w końcu ten moment w moim życiu, że muszę zdecydować się, gdzie pojechać w podróż poślubną. Macie jakies ciekawe pomysły? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malylos Re: podróż poślubna 08.02.04, 08:29 Polecam Majorkę.Lub Costa Brawa. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_bk Re: podróż poślubna 08.02.04, 13:44 My chyba wybierzemy Włochy z Wenecją. Jeszcze nie mieliśmy okazji tam być. Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: podróż poślubna 08.02.04, 19:50 A ja polecam miejsce nietypowe. I nietypowy sposób spędzenia tego czasu. Dlaczego? Bo w większość popularnych miejsc możecie pojechać zawsze. Za rok, za dwa lata, za diesięć lat. A podróż poślubną będziecie mieć tylko jedną. Przynajmniej mnie by było szkoda kasy, jeśli miałby to być kolejny szablonowy wyjazd. Ja mam takie pomysłów dla siebie: konno po Irlandii samochodem po Skandynawii trekking w Tybecie Odpowiedz Link Zgłoś
mcdalenka1 Re: podróż poślubna 09.02.04, 09:36 Jestem za nietypowymi wyjazdami! Mi się marzy północ. Śnieg, góry lodowe, niedźwiedzie polarne, przyroda, którą rzadko kto kiedyś oglądał i noc w iglo albo wyceczka w konnym zaprzęgu, obserwowanie fok i pingwinów. ale niestety takie wyprawy są kosztowne i chyba sobie odpuscimy. Zastawimy się nad Pragą albo jakimś śródziemnomorskim krakem. Wszędzie gdzie pojedziemy będzie pięknie, bo będziemy razem w euforii po ślubnej. Odpowiedz Link Zgłoś
em.erka Re: podróż poślubna 09.02.04, 16:24 mi się wydaje że to wszystko zależy od tego kiedy bedze ten ślub, ile pieniędzy przeznaczycie na podróż, ile czasu tydzień dwa m-c, i przede wszystkim co lubicie czy zwiedzanie czy sam wypoczynek. Musicie nad tym pomysleć. My mamy ślub 28.02 i przeznaczamy a to 2 tygodnie,oboje lubimy leniuchować bo niestety praca nas nie rozpieszcza więc lecimy na Dominikane. Jesteśmy oboje ciepłolubni nie lubimy sniegu i zimy. Wiec sama widzisz trzeba brać wszystko pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: podróż poślubna 09.02.04, 17:24 jeszcze nalezy brac pod uwage ze jesli sie zamierza - wybaczcie doslownosc - nie wychodzic z lozka - to troche nie warto jechac do Inddi gdzie sie chce zwiedzac 14 h na dobe i spac w namiocie Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: podróż poślubna 09.02.04, 22:09 No wiesz... Seks we własnej sypialni w polskim klimacie to coś zupełnie innego niż seks w indyjskim hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
morusak Re: podróż poślubna 23.02.04, 15:25 a my jedziemy do Argentyny tańczyć tango i oglądać piękne wodospady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anni Re: podróż poślubna IP: 217.11.141.* 24.02.04, 10:39 wow! jak ci zazdroszcze dla takiej podrozy wyszlabym nawet za maz Odpowiedz Link Zgłoś
morusak Re: podróż poślubna 24.02.04, 18:16 Wierz mi, że ważne jest z kim a nie gdzie ))) pozdrawiam Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
bergo1 Re: podróż poślubna 27.02.04, 14:36 my tez sie zatsanawiamy, slub mamy w czerwcu a na podroz chcialibysmy pojechac jesienno - zimowa pora, marzy nam sie rejs po Karaibach., moze Kuba, moze Malediwy. Maz chcial do Afryki, ale ja nie mam zbytnio ochoty. Zobaczymy Tez nam marzy sie miejsce dalekie, do ktorego pojedziemy tylko raz, Majorka, Kanary, czy Grecja to sa miejsca gdzie ludzie jezdza na tygodniowy wypad z przyjaciolmi. Moze Nowa Zelandia,,,tam to musi byc pioeknie.....tyle ze ponad dobe w samolocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerka Re: podróż poślubna IP: 212.69.73.* 29.02.04, 10:46 my w podróż już wylatujemy we wtorek 02.03.2004 o 5.00 rano musimy być na lotnisku, lecimy na Dominikane-Punta Cana tak sie ciesze Ślub mielismy wczoraj (sam Cywiliny)było super, szybko, sprawnie i miło. Tylko szkoda że byłam i jestem nadal chora buuuuu, ale na Dominikanie mam zamiar sie dobrze wygrzać na piaseczku i nabrać siły Pozdrawiam wszystkich co jeszcze są przed slubem. Odpowiedz Link Zgłoś
oczka2 Re: podróż poślubna 29.02.04, 11:14 A co powiecie na podróż do Chorwacji? np Dubrovnik? moze nie jest to tak oryginalne jak Dominikana, ale wrażeń może być wiele - plaża, morze, wyspy, góry, klimatyczne uliczki.... i biorąc pod uwage, że moja podróż wypadnie w sierpniu - nie jest tam wtedy specjalnie gorąco - temperatury zbliżone do naszych. Co wy na to? I jeszcze jedna sprawa - przeglądam oferty biur podróży i nigdzie nie widzę specjalnych propozycji dla nowożenców - pewnie coś przegapiłam, prawda? pozdrawiam wszystkich przed i po podróży marzeń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: podróż poślubna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.02.04, 11:22 Polecam Malte- wymarzona wyspa na podroz poslubna. Piekna i baaardzo spokojna Nie jest to propozycja dla osob lubiacych nocne zycie- kluby i dyskoteki, bo tego tam nie znajda, ale nie to jest najwazniejsze dla nowozencow Uroczy, romantyczny zakatek, niesamowite rafy koralowe-mozna wspolnie ponurkowac, a jak sie trafi pokoik z widokiem na morze...-cudownie!!! My z mezem bylismy zachwyceni Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_bk Re: podróż poślubna 29.02.04, 17:20 My na podróż poślubną przeznaczamy raczej niedużo pieniążków, dlatego najpierw pojawił się pomysł na Włochy. Ostatnio jednak coraz poważniej myślę o Wilnie. Każdy kto był tam wie, że to jest cudowne miasto, że ma coś w sobie i jeśli się raz tam pojedzie /pierwszy zazwyczaj raczej niechętnie - tak było np. w moim przypadku/, przyciąga i chce się tam jeszcze wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greN TYLKO Portugalia! IP: 217.153.116.* 03.03.04, 09:39 Kraj prawie śródziemnomorski, ale nad Atlantykiem. Klimat jednak południowy, nieco łagodny. Poza tym niezadeptany tak jak Włochy, czy Grecja, lub inne narkotyczne wysepki - dzieki tem spokojniejszy. Super tanio - stołowaliśmy się na starym mieście w Lizbonie trzy razy dziennie - spróbujcie to robić w Wawie to po jednym posiłku wymiękniecie finansowo. Najpoważnieszy koszt to transport na miejsce. Dodatkowo architektura i klimacik miasteczek - polecam! Po prostu SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oczka2 Re: TYLKO Portugalia! 11.03.04, 20:48 Przeczytałam takie powiedzenie,że 3 najpiękniejsze kraje na świecie to Kanada, Nowa Zelandia i Norwegia. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadzam się w jedn zgadzam się w jednej trzeciej [n/t] IP: *.adsl.xtra.co.nz 19.03.04, 22:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny gość Re: zgadzam się w jednej trzeciej [n/t] IP: *.gdynia.mm.pl 20.03.04, 22:50 W jednej tzreciej? Hmmm...ale w której? Gościu, nie bądz taki tajemniczy, prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nz nz IP: *.acn.waw.pl 24.03.04, 13:20 nz, oczywiście. A w ogóle, to pozdrowienia dla Gdyni. Ucałuj odemnie chodnik w jakimś dowolnie wybranym miejscu (najlepiej na Wzgórzu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miało być stąd miało być stąd IP: *.adsl.xtra.co.nz 24.03.04, 13:27 pardon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.d. Re: miało być stąd IP: *.gdynia.mm.pl 25.03.04, 23:41 Czyli zapraszasz do siebie, do nz? ok! p.s.A Gdynie mogę ucałować czemu nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: miało być stąd IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 26.03.04, 21:51 Egipt rejs po nilu polecam gorąco!!!! Odpowiedz Link Zgłoś