marina111 14.02.10, 23:41 Była któraś z forumek? Ja byłam wczoraj i chetnie poznam opinnie innych na temat tej imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoselin1987 Re: after wedding party 14.02.10, 23:44 Dzisiaj oglądając ' UWAGA' dowiedziałam się,że w ogóle coś takiego jak AFTER WEDDING PARTY istnieje i co to takiego Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: after wedding party 15.02.10, 00:22 to takie imprezy, na których obowiązują kreacje ślubne mają formę wesela i chyba są zwykle formą promocji usług slubnych i weselnych. zamiast zwykłych targów czy reklamy - bal karnawałowy i quasiwesele w jednym. mówi się chyba na to też próbne wesele. dostałam niedawno zaproszenie na taka imprezę w Trójmieście, ale się nie wybrałam, więc mam widzę bardzo szczątkową . Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: after wedding party 15.02.10, 00:25 www.afterweddingparty.pl/ O chyba jednak nie do końca. To w Warszawie to po porstu bal w kreacjach ślubnych. W Trójmieście miała być impreza z prezentacją usługodawców weselnych . Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: after wedding party 15.02.10, 00:36 Raczej z promocja produktów nie wiele ma to wspolnego bo wydaje mi sie ze 100% par na sobotniej imprezie była po ślubie. Chodzi o to zeby moc włozyc ta suknie jeszcze raz, jeszcze raz być gwiazda która obstepuja fotografowie i kamerzysci. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: after wedding party 15.02.10, 00:38 no własnie w drugim poście napisałam, że ta impreza w Warszawie i w Gdyni to dwie różne bajki. Poza tym ta w Trójmieście adresowana była raczej do przyszłych par młodych - dla nich byłą prezentacja usługodawców weselnych . Odpowiedz Link Zgłoś
pszczzola Re: after wedding party 15.02.10, 09:32 to dlaczego nazywa sie after weeding? after = po (weselu) Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: after wedding party 15.02.10, 10:26 nie chciałabym na takie coś iść. już nie maja co wymyślić Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: after wedding party 15.02.10, 11:26 właśnie nie mogę znaleźć zaproszenia ) ale macie rację - nazwa na pewno musiała być zmodyfikowana. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: after wedding party 15.02.10, 11:50 znalazłam link www.trojmiasto.pl/info_imp.php?id_imp=145952 Odpowiedz Link Zgłoś
pszczzola Re: after wedding party 15.02.10, 13:57 Czyli jednak Before Wedding Party, tak mi cos nie pasowalo w nazwie Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: after wedding party 15.02.10, 08:10 nie magdaleno. Źle prawisz. Chodzi o taki bal, który ma na celu powrót do chwil z wesela. Panie ubierają się w swoje suknie ślubne, Panowe w garnitury. Są tańce, różne konkursy, zabawy. O to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczka_88 Re: after wedding party 15.02.10, 11:32 a ja chetnie bym sie na takie cos wybrała Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: after wedding party 15.02.10, 11:40 Widziałam relacje i wyglądało to bardzo fajnie. Ja jestem jak najbardziej za takimi imprezami, jak będziemy po ślubie to pewnie chętnie się wybierzemy na taką imprezę. A opowiedz jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: after wedding party 15.02.10, 16:11 No właśnie było tak bez szału. W TV wyglądało lepiej niż w rzeczywistości. Być moze dlatego ze sobotni bal był przeniesiony z Łodzi i troche chyba organizowany na ostatnia chwilę. Bal jak bal: muzyka, jakies tam jedzenie i wino, wszystko było. Nie był jednak prowadzony w tak ciekawy sposob zeby mozna było się jakos tym zachwycic. Róznił się od innych tylko tym ze miałam ślubna suknie zamiast zwykłej. Odpowiedz Link Zgłoś