rockiemar 20.02.10, 22:38 Mila kolezanka z innego forum umie robic montaze, tak wiec wklejam wam owoce jej pracy. Ktory bukiet najbardziej pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freciczka Re: ktory bukiet? 20.02.10, 22:39 Nr 3, bo nie lubię niebieskich kwiatów...jakoś nienaturalnie wyglądają MZ. Odpowiedz Link Zgłoś
freciczka Re: i jeszcze kilka 20.02.10, 22:43 No to teraz ostatni, bo ładnie ożywia sukienkę Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: i jeszcze kilka 20.02.10, 22:59 mi również podoba się najbardziej ostatni z tego zestawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: ktory bukiet? 20.02.10, 22:59 Najbardziej podobają mi się pierwsze. I z pierwszego, drugiego zestawu. Odpowiedz Link Zgłoś
allkaja Re: ktory bukiet? 20.02.10, 23:32 tylko może być 3 Twoja - reszta w ogóle mi się nie podoba - ja lubię fiolety - i różowe kolory moje propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
rockiemar Re: ktory bukiet? 20.02.10, 23:39 Dziewczyny, mam dwie prosby. 1. Pliizzz, patrzcie "calosciowo" - chodzi mi bardziej o to, czy typ bukietu pasuje do sukni, a nie czy ktoras z was akurat lubi niebieski, rozowy czy np. czerwony. 2. Mozecie wybierac nawet po 2 bukiety, ktore wam najbardziej pasuja, jako ze biore 2 sluby (w maju i wrzesniu) Odpowiedz Link Zgłoś
allkaja Re: ktory bukiet? 20.02.10, 23:44 w dalszym ciągu mnie się Twoje propozycje z wyłączeniem 3 która ujdzie w tłumie - nie podobają - wydaje mi się że ta sukienka potrzebuje czegoś bardziej delikatnego i romantycznego niż taką pstrokaciznę z drobnych kwiatuszków - ale to tylko moja subiektywna opinia - Tobie ma się podobać Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: ktory bukiet? 20.02.10, 23:50 Ja też przychylam się do większości, czyli nr 3. Jest elegancki, a takiego wymaga Twoja suknia. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: ktory bukiet? 21.02.10, 11:16 Nr 3 jest elegancki i ładnie pasuje. I numer ostatni jest kolorowy i fajnie ożywia. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.bluebell Re: ktory bukiet? 21.02.10, 11:22 Drugi, moim zdaniem. Na pewno nie róże (na montażu wydają się zbyt wielkie i przytłaczają delikatny wzór koronek). Pierwszy ma nieco zbyt zdecydowane barwy (według mnie) i też nieco zbyt mocno dominuje nad sukienką. Suknia koronkowa, cudne te koronki, ale chyba trudne, bo raz, że same w sobie strojne, to jeszcze drobne i delikatne, łatwe do "zagłuszenia" (paradoks). Drugi moim zdaniem pasuje idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: ktory bukiet? 21.02.10, 13:13 rockiemar, pokazujesz kilka bukietów, ale wszystkie jednego typu. Do takiej sukni i Twojej figury, jak sama na zdjęciach widzisz, forma biedermeierowska pasuje jak najbardziej. Jeśli masz jasne włosy i niebieskie oczy, to postaw na delikatniejsze kolory np. nr 2,3. Jeśli ciemne to może ten ostatni, a jeśli bardziej rudo/złoto/kasztanowe to na ten z róż. Pytanie co wolisz - czy mieszany drobny materiał (1,2), który będzie lżejszy optycznie i dobrze będzie wyglądał przy drobnej, niezbyt wysokiej kobiecie. Czy mieszany, ale z większych kwiatów - dla kogoś bardziej postawnego. Mz bukiety monokwiatowe /przedostatni/ są bardziej eleganckie, ale to też kwesta gustu Odpowiedz Link Zgłoś
azjahavana Re: ktory bukiet? 21.02.10, 20:30 Obejrzałam wszystkie i zdecydowanie nr 3 z pierwszego zestawienia. Ja bym go trochę zmniejszyła. Do tej sukni pasuje elegancki ale subtelny bukiet, jednokolorowy. Suknia jest bogata, więc bukiet musi być skromny. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2010 Re: ktory bukiet? 21.02.10, 21:39 Na moje bukiety kulki, a najbardziej ostatni. Bukiet wydluzony z dlugimi lodygami wg mnie nie za bardzo do tej sukienki pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kiz-ia Re: ktory bukiet? 22.02.10, 10:29 przede wszytskim piekna suknia, a bukiet moim zdaniem pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: ktory bukiet? 22.02.10, 10:54 Rockie,troche namieszam Jesli chodzi o kolory,to widze tam cos zywego,typu fiolet,roz,niebieski,pomaranczowy itp.Ewentualnie pudrowy roz. Odnosnie rodzaju kwiatow,pasuje tu cos duzego,rozlozystego,a nie takie malutkie "polne" kwiatuszki,ktore nijak maja sie do tej bardzo eleganckiej sukni. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: ktory bukiet? 22.02.10, 11:54 Numer 3 zdecydowanie. Piękny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje ostatni 22.02.10, 15:59 ostatni z drugiego Twojego postu.A tak w ogóle gratuluję wyboru pięknej sukni .Bo jak rozumiem to Twoja figura w niej. Odpowiedz Link Zgłoś