zapasniczek 21.03.10, 14:17 Z racji szybko zbliżającej się daty naszego ślubu muszę rozpocząć jakieś przygotowania my na szczescie bierzemy slub w niedzielę więc nie mamy stresów z rezerwacjami. No i przede wszystkim robimy uroczysty obiad zamiast wesela. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapasniczek Re: Suknia 21.03.10, 14:19 nie mam jeszcze welonu, zastanawiam się nad prostym długim welonem bez żadnych koronek, co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
zapasniczek Restauracja 21.03.10, 14:21 Robimy 3-4h obiad dla ok 40 osób z najbliższej rodziny i przyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
zapasniczek Re: Restauracja 21.03.10, 14:26 Jeszcze raz zdjęcia restauracji, jest to restauracja w Łazienkach Królewskich Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: Restauracja 21.03.10, 14:28 wymarzone miejsce na ślub. juz widać, że będziesz miala piękny ślub Odpowiedz Link Zgłoś
zapasniczek Re: Restauracja 21.03.10, 14:42 też tak uważam mam nadzieję że pogoda nam dopisze wówczas będziemy mogli wyjśc na spacer i zrobić kilka wspólnych zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Restauracja 21.03.10, 15:40 Jeśli dobrze widzę to jest to Belvedere to miejsce to klasa sama w sobie. Emily miała tam wesele więc jak chcesz znać jakieś opinie to możesz wyszukać jej wątki. A miejsce bardzo mi się podoba jak i całe zestawienie zapowiada się kolejny ślub z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Restauracja 21.03.10, 15:44 Też pomyślałam,że to Belvedere, ale nie byłam pewna Odpowiedz Link Zgłoś
zapasniczek Re: Restauracja 21.03.10, 16:24 tak to Belvedere, nie wiedziałam czy moge wpisywac nazwy więc tylko wkleiłam zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: Suknia 21.03.10, 14:27 do tej sukni nie dawałabym welonu. jakoś mi nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Suknia 21.03.10, 19:27 No dlugi moze byc fajny ale zastanawiam sie czy nie bedzie "za lysy" bo sukienka dosc skroma wiec nie wiem czy nie zrobi sie za gładko.. Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Suknia 21.03.10, 15:07 Sukienka jest cudna! ja nie dawałabym do niej welonu, jedynie jakiś kwiat Restauracja bardzo ładna. Zapowiada się naprawdę ładne Odpowiedz Link Zgłoś
zabciap Re: Suknia 21.03.10, 15:35 Suknia śliczna. Bardzo w moim stylu- sama kupiłam podobną Ale ja również nie widzę do niej welonu, jakoś mi nie pasuje do tego stylu. Na pewno ładnie będzie wyglądał kwiat wpięty we włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Suknia 21.03.10, 15:38 Piękna suknia. Bardzo mi się podoba. Śliczna po prostu. Co do welonu to mógłby być długi jakiś lekki żeby nie przeciążyć sukni, ale ja widziałabym tam kwiat we włosach. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Suknia 21.03.10, 19:25 Och przepiekna ta suknia Strasznie mi się takie podobają Aczkoliek wole je albo w ruchu albo na zdjeciu bo na zywo sa takie.. troche za skromne dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
zapasniczek Fryzura 21.03.10, 14:48 Mam ciemne, falowane włosy, dlatego tez planuję mieć lekko, romantycznie upięte włosy, w takim stylu: [img][/img] Zastanawiam się też nad kwiatem we włosach w kolorze bordowym Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Fryzura 21.03.10, 15:40 Bardzo ładne i pasuję, kwiat we włosy jak najbardziej choć do ciemnych to nie wiem czy bordowy będzie dobrym kolorem. Odpowiedz Link Zgłoś
zapasniczek Obiad 21.03.10, 16:41 Tak jak pisałam na wstępie planujemy uroczysty obiad trwający ok 3- 4h. Ślub odbędzie się o 14.00 więc obiad zaczniemy ok 15.30. Na początku oczywiście odbędzie sie powitanie PM, chcemy zatańczyć pierwszy taniec a później obiad z przystawkami na początku, zupa, itd. Oczywiście będzie tort i muzyka w tle. Zastanawiamy się jeszcze czy wpleść w to jakieś atrakcje dla gości, na pewno chcemy wyjść do Łazienek zrobić kilka zdjęć ( ale bez zbędnego paradowania po całym parku, jedynie w okolicach restauracji). Macie może jakieś pomysły jak wzbogacić obiad? czy może postawić jedynie na elegancki obiad? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrzeradzi Re: Obiad 25.02.14, 18:33 Może coś takiego kulinarnyprzewodnik.blogspot.com/2014/02/krem-z-pieczonej-papryki-ze-smazonym.html Odpowiedz Link Zgłoś