mika-9999 14.04.10, 15:12 Pytanie dla znajomej....znacie jakąś dobrą cukiernię w Warszawie ale nie jakąś zabójczo drogą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlecna_princezna Re: gdzie zamawiać tort weselny - Warszawa? 14.04.10, 22:00 Dołączam się do pytania, z tym że szukam dobrej cukierni, która wykona dla nas tort angielski według mojego projektu. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: gdzie zamawiać tort weselny - Warszawa? 15.04.10, 09:23 Walczak - Al. Niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: gdzie zamawiać tort weselny - Warszawa? 15.04.10, 09:50 Nie wiem czy robią torty weselne, ale każde inne są pyszne - cukiernia Olczak w Piastowie. Odpowiedz Link Zgłoś
bettyann Re: gdzie zamawiać tort weselny - Warszawa? 15.04.10, 10:26 pocztatortowa. polecam z calego serce. sama korzystalam i zamawialam tam swoj tort weselny Odpowiedz Link Zgłoś
epska_zenobia Re: gdzie zamawiać tort weselny - Warszawa? 15.04.10, 10:32 zdecydowanie również polecam znam całe firmy zamawiające u nich torty Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: gdzie zamawiać tort weselny - Warszawa? 15.04.10, 12:58 bettyann, dzięki wielkie! Miałam nie brać tortu ze względu na problem z brakiem lodówki, ale skoro dowożą, to chyba się jednak skuszę Odpowiedz Link Zgłoś
bettyann Re: gdzie zamawiać tort weselny - Warszawa? 15.04.10, 15:21 dowoza i to w bardzo profesjonalnie. Swietna obsluga. Robia na zamowienie (czasem nawet bardzo wymyslne projekty). Zamawialam rowniez u nich tort na poprawiny. Byl pyszny Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: gdzie zamawiać tort weselny - Warszawa? 15.04.10, 23:05 A możesz jeszcze napisać czy miałaś zwykły tort śmietanowy, czy może był to tort angielski? Bo mój N. ma wątpliwości czy torty angielskie są smaczne, bo nie miał nigdy okazji takiego spróbować (ja z resztą też nie). Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: gdzie zamawiać tort weselny - Warszawa? 15.04.10, 23:53 jesli nie jadlas tortu angielskiego, to radze sprobowac zanim zamowisz, tez taki chcialam ale nikt go nie zje bo karmilam takim rodzine na probe i nie bylo ekscytacji, na weselu bedzie normalny wierzchnia masa jest zrobiona z cukru i tak slodka, ze az wykreca one ladnie wygladaja ale gorzej smakuja a tort powinien byc smaczny Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: gdzie zamawiać tort weselny - Warszawa? 16.04.10, 15:41 Cytatone ladnie wygladaja ale gorzej smakuja a tort powinien byc smaczny Tego się obawiałam Dzięki wielkie, zamówimy zwykły śmietanowy Odpowiedz Link Zgłoś
bettyann Re: gdzie zamawiać tort weselny - Warszawa? 16.04.10, 08:27 ja mialam tort smietankowy z owocami i z marcepanem. Pyszny, delikatny. Smakowal wszystkim gosciom weselnym. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: gdzie zamawiać tort weselny - Warszawa? 15.04.10, 15:12 bettyann napisała: > pocztatortowa. polecam z calego serce. sama korzystalam i zamawialam > tam swoj tort weselny Czy poczta tortowa ma stacjonarna cukiernie? Mozna tam kupic kawalek tortu na sprobowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
bettyann Re: gdzie zamawiać tort weselny - Warszawa? 15.04.10, 15:21 oczywiscie ze maja i ze mozna wejdz na ich strone, bo nie chce tutaj robic reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
rockiemar Re: gdzie zamawiać tort weselny - Warszawa? 15.04.10, 16:05 Ja ostatnio odkrylam cukiernie slodkowustach. Sama od nich w koncu nie biore tortu, ale maja naprawde sliczne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.mala Re: gdzie zamawiać tort weselny - Warszawa? 16.04.10, 15:32 pocztatortowa.pl Podobno tort był smaczny ( nawet nie spróbowałam ) ale kelnerki, ktore go kroiły troche narzekały, że się rozwala w miejscach, gdzie nie powinien.Za to ślicznie wyglądał i nie drogo, za ok 14 kilo zapłaciliśmy 800 zł. Dowóz gratis, nawet poza Wawę. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bettyann Re: gdzie zamawiać tort weselny - Warszawa? 16.04.10, 15:51 podobno byl smaczny? to nei jadlas? Rozwalal sie bo moze w lokalu w ktorym go kroili nie trzmali wczesniej w lodowce. Moj sie nie rozwalam, idealnie sie kroil i byl pyszny Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.mala Re: gdzie zamawiać tort weselny - Warszawa? 19.04.10, 09:09 Nie jadłam Wogóle mało co jadłam na własnym welesu, a słodkie wogóle mi nie wchodziło Wiem, że tort był trzymany w chłodni. Jednak tak jaki pisałam, polecam poczte tortową. Odpowiedz Link Zgłoś
freciczka Re: gdzie zamawiać tort weselny - Warszawa? 19.04.10, 20:27 Cukiernia Meryk w Miedzeszynie - pyszne torty, ale zwykłe, nie angielskie. My mieliśmy malinowy z bezą i był pyszny - słodki, ale nikt nie zostawił ani okruszka Wiem, że angielskie torty robią w SweetHome (chyba na Wspólnej) - próbowaliśmy kilku zwykłych, ale mają dość drogie i ciężkie. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Radzikowski 19.04.10, 20:32 Cukiernia "Ryszard Radzikowski" Rembertów. 3 cukiernie mają na Pradze.Kumpela miała ich wypieki na weselu - pycha.No i niedawno z tej samej cukierni zamówiliśmy do nas na imprezę urodzinową tort,oraz fajne ciastka bankietowe.Ceny nie są jakieś zabójcze,nawet niewiele większe niż w moim mieście sporo mniejszym od Wawy .I najważniejsze wyroby są smaczne . Odpowiedz Link Zgłoś