aliceparis 26.02.04, 11:31 Czy ktos z was moze mi powiedziec z jakim wyprzedzeniem nalezy rezerwowac termin slubu w Palacu Slubow na Placu Zamkowym w Warszawie (slub mialby sie odbyc w sierpniu/wrzesniu)? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lui Re: Palac Slubow Warszawa IP: 195.94.211.* 26.02.04, 13:27 Od 1 marca mozna już składać dokumenty na termin sierpniowy. Trochę dziwnie to zostało zorganizowane ze dopiero w marcu mozna rezerwowac termnin no ale coz pozostaje czekać. Najlepiej tam sie udać osobiście i dopytac o wszystko. Życzę powodzania i wytrwałóści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Palac Slubow Warszawa IP: *.stegny.2a.pl 26.02.04, 22:17 Hej! Z tego co mi wiadomo to teraz wszystkie śluby odbywają się w pałacu ślubów jeśli jesteś zameldowana Ty lub Narzeczony w Warszawie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lui Re: Palac Slubow Warszawa IP: 195.94.211.* 27.02.04, 15:26 Witanko, z tego co wiem to mozna faktycznie wziąsc slub w kazdym urzedzie w Wawie ale nie kazdy urzad ma sale slubow w palacu slubow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Palac Slubow Warszawa IP: *.skynet.be 12.03.04, 22:03 Z tego co wiem to w urzedzie dzielnicowym mozna sie zapisywac 4 miesiace przed data slubu do Palacu Slubow. Tak przynajmniej jest na Mokotowie i w Srodmiesciu. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj Re: Palac Slubow Warszawa 15.03.04, 02:58 W Pałacu ślubów na Placu Zamkowym śluby są udzielane przez USC Śródmiesie i USC Mokotów. Mają sale na różnych piętrach. Panie w USC na Mokotowie są jednak przyjemniejsze w załatwianiu formalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prosiaczek Re: Palac Slubow Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 12:25 W Pałacu Ślubów na Placu Zamkowym na termin lipiec/sierpień można zapisywac się od poczatku marca. Nie ma znaczenia miejsce zameldowania. Trzeba pojawić się osobiście, miec przy sobie odpis aktu urodzenia, dowody osobiste, kupić znaczek skarbowy za 81,50 oraz wypełnić druczek. Powodzenia PS My sie zapisywaliśmy 1 marca na termin 31 lipca (nawet nie było tłoku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Palac Slubow Warszawa IP: 213.25.195.* 23.03.04, 12:35 ślub na sierpień powinniście juz w marcu rezerwować!!! Odpowiedz Link Zgłoś