klopotek84 29.08.10, 17:44 Czy ktoś o nim słyszał? Są z okolic Piotrkowa Tryb. Może ktoś ma próbkę ich umiejętności? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aorzylowski Re: zespół Imperfect 30.08.10, 10:29 Witaj Większość zespołów muzycznych posiada tzw. "płytę demo". Poproś ich może ci taką udostępnią. Jeśli jednak nie mają takiej, to organizują próby muzyczne, gdzie moglibyście pojechać i posłuchać. Jeśli i ta moliwość odpada to wiem, że niektóre osoby (w porozumieniu z młodymi dla których grają), zapraszają klientów na wesele, gdzie przez chwilę można ich zobaczyć w realu. Pozdrawiam Andrzej _____________________________ Jeśli chcesz zapytać o coś co dotyczy filmowania i montażu bez prowadzenia długiej polemiki na forum, pisz na aorzylowski@artvideo.pl Okiem kamery mój blog Odpowiedz Link Zgłoś
aorzylowski Re: zespół Imperfect 30.08.10, 10:31 aorzylowski napisał: Jeśli i ta moliwość odpada to wiem, że niektóre osoby (w porozumieniu z młodymi dla których grają), zapraszają... miało być: niektóre zespoły przepraszam za przejęzyczenie _____________________________ Jeśli chcesz zapytać o coś co dotyczy filmowania i montażu bez prowadzenia długiej polemiki na forum, pisz na aorzylowski@artvideo.pl Okiem kamery mój blog Odpowiedz Link Zgłoś