Mam nadzieję, że teraz temat będzie bardziej "chodliwy"
muszę założyć nowy, bo nikt nie pomyślał o funkcji edycji, mam nadzieję, że jakiś admin, kiedyś to przeczyta i to poprawi
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi i miłe komentarze

Mam nadzieję, że były szczere? !!!
Do Zia: nie mam rudych włosów, tylko tak na zdjęciu wyszło(jeszcze na dodatek poszarpane przez wiar, bo akurat wtedy była taka pogoda) Mam włosy w kolorze ciemny blond, z naturalnymi prześwitami jasnego blondu
dla nowych osób odwiedzających wątek, podaję jeszcze raz link:
picasaweb.google.pl/anusszka/Slubna2?authkey=Gv1sRgCMTboY-x1IeyKA#
Piszcie wszystko co myślicie
co do welonu to myślałam, że fajnie właśnie będzie wyglądał taki długi, koleżankom i "teściówce" się raczej podobało, chyba, że macie jakieś inne fajne pomysły? Mi się wydaję, że z tym welonem, ta suknia jest taka bardziej "strojna"

Co do fryzury, nie chcę ani koków, ani żadnych loczków, myślałam bardziej nad rozpuszczonymi prostymi włosami, lub jakieś fale albo push up(bo kiedyś na sesji zdjęciowej fotograf mi tak rozczochrał włosy na "push up" i super to wyglądało), ale skoro to suknia grecka, to pomyślałam, że fajnie by wyglądały takie warkoczyki, a wydaję mi się, że z tą fryzurką na boku będzie mi dobrze
Jeśli chodzi o buty to mnie trochę zmartwiłyście, bo ja nie lubię dużych szpilek, myślałam o czymś do 6 cm góra!! np. takie:
buciki
Więc, przystaję na tej sukni

a co do dekoltu, to pani z salonu powiedziała że nie da się nic zrobić, ewentualnie wstawić wstawkę muślinową(ale nie gwarantuje, że o będzie dobrze wyglądało).- suknia też jest "muślinowa"
mnie też trochę drażni ten dekolt, mają mi ramionka trochę podnieść, ale tylko na 1 cm się zgodziła, mimo, że ja czuję luz i nic mnie nie upina pod pachami, ale ona się na tym zna, więc chyba wie lepiej
moje dylematy teraz to akie wybrać:
a) buty(bardziej byłabym skłonna skrócić suknię i kupić te 6 cm, ale inne propozycję jak najbardziej rozwarze)
b) kwiaty
c) co z tym welonem? zostawić? tu są 2 warstwy, jeden długi, a drugi na wierzch krótki, który mają mi zrobić na zamówienie z ozdóbkami na wykończeniach-coś w stylu tego paska pod biustem? czy może pomyśleć o czymś innym niż welon?
d) fryzura -czy taki warkoczyk jest ok? ewentualnie co będzie pasowało do sukni i welonu? i ile fryzura się może utrzymać(bo szykują się poprawiny i nie będzie czasu na fryzjera. Na suknię na poprawiny też już mam zarys, ale to innym razem będę pisać, żeby nie zasypywać tyloma pytaniami na raz
Jak mi się coś przypomni, napiszę, teraz bardzo proszę o pomoc i propozycję