Dodaj do ulubionych

Tomelanka-relacja ;)

• reirei Re: Tomelanka-relacja ;) 16.09.10, 20:56
      Gratulacje! Świetny opis, dobrze, że drobne minusy nie przeszkodziły ci w przeżywaniu tego dnia. Ja też jestem świeżutką mężatką (z 4.09) więc podejrzewam, że wiem jak się teraz czujesz wink Jeżeli można to poproszę fotki na gazetowego bo linki mi się nie wyświetlają.
      • tomelanka Re: Tomelanka-relacja ;) 16.09.10, 21:07
        monika, poszlo
        reirei, ja rowniez poprosze o fotki, chcialam wysłac teraz, ale udalo sie tylko do moniki smile obiecuje ze wysle jak tylko bedzie to mozliwe smile
        • reirei Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 11:15
          Moje foty i relacja będą jak tylko wrócę z podróży poślubnej, aktualnie przebywam we Włoszech i mamy dostęp do internetu raz na 5 dni.
    • niebieski_lisek Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 11:24
      Trochę cię skrytykuję za zachowanie ze zdjęciami. Oczywiście masz prawo do rozporządzania własnymi zdjęciami, ale raz je pokazujesz, zaraz kasujesz, nic nie można zobaczyć. Inne dziewczyny, które brały ślub w tym samym dniu jakoś nie miały oporów żeby nam się pokazać. Rozumiem, że nie każdy ma ochotę umieszczać swoje fotki w necie, ale jeśli to jest dla Ciebie problemem to możesz zamazać twarze, tak jak już to bywało tutaj. Wydaje mi się, że to, że byłaś przez pewien czas administratorką tego forum, zobowiązuje ciebie do umieszczenia chociażby jednej fotki na trochę dłużej.
      • tomelanka Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 11:56
        zle ci sie wydaje
        wystarczylo napisac, na pewno dostalabys fotki na priv, a na forum NIKT nie ma obowiazku ich umieszczac, bez wzgledu na to, co robia inni
        mam prawo je sobie wrzucac i zaraz kasowac, nikt mi tego nie moze zabronic
        • niebieski_lisek Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 12:42
          Nigdzie nie napisałam, że masz obowiązek umieszczać tu swoje zdjęcia, ani że zabraniam ci ich kasować smile Napisałam tylko że było by miło, taka wisienka na torcie. Pozdrawiam smile
          • tomelanka Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 13:02
            oj lisku, przeczytaj jeszcze raz ostatnie zdanie które napisalas we wczesniejszym poscie.. poczulam sie zaatakowana
            • tomelanka Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 14:23
              organza, prosze uprzejmie wink
              • asiu-la83 Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 14:51
                Tomelanka jak masz jakas fotke fryzury (najlepiej z boku albo z tylu) to ja pieknie prosze big_grin
                • tomelanka Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 16:07
                  cos sie znajdzie, sprawdz maila za chwil kilka wink
    • mala_mujer Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 11:52
      gratki pani Tomelankowa smile
      zdjecia widzialam, jak byly przez chwile - baaardzo fajnie wygladaliscie, sama bym sie z wami wodki napila smile
      • tomelanka Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 12:00
        zapraszamy na parapetówe wink mamy juz tyle chetnych ze chyba na kilka razy bedziemy musieli robic, bo mieszkanie mimo ze ma 60 m2 to wszystkich reflektujacych chyba nie pomiesci wink
        • organza77 Re: Tomelanko 17.09.10, 12:57
          Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia smile
          http://i51.tinypic.com/2zs91c5.jpg

czy mogę prosić o kilka zdjęć z Twojego Wielkiego Dnia?
          • delphine_delphine Re: Tomelanko 17.09.10, 16:47
            Ja również dołączam się do gratulacji smile) Jak ten czas przeleciał, dopiero był 'mój kwiecień'....
            No dobrze, to ja też poproszę o zdjęcia na gazetowego - odwdzięcze się swoimi fotami ;-P
    • reirei Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 19:30
      Dostałam foty, dzięki. Dekolt - rewelacja big_grin W ogóle suknię miałaś bardzo dobrze dobraną do figury, jedyne co skrytykuję to koło, ale ja jestem jego przeciwniczką zawsze i wszędzie. Pochwalę za to piękną biżuterię i welon. Bukiet na zdjęciach prezentuje się ładnie, szkoda, że ci go schrzanili. Ale ogólny obraz - piękny smile
      • tomelanka Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 19:54
        no teraz to ja tez jestem przeciwniczka uncertain no ale niestety, czasem czlowiek musi nauczyc sie na wlasnych bledach, inaczej nie dotrze wink
        • deelux Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 20:08
          To ja też poproszę na gazetowego bo tu nie widać zdjęć w podanych linkach sad
    • tomelanka Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 21:19
      deelux, prosze bardzo smile mozesz ogladac smile
      • adynka Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 21:27
        Czy ja tez mogę poprosić o foteczkę. Jestem strasznie ciekawa bukietu, wloskow i slawnego dekoltu.
        A tak w ogóle to gratulacje, dużo szczęścia i miłości smile
        https://www.abcslubu.pl/suwaczki/2010_09_25_103_1.png
        • tomelanka Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 21:44
          adynko, prosze bardzo smile
          dziewczyny, nie omieszkam na pewno pokazac zdjec z pleneru, cierpliwosci, nie wiem, kiedy beda plytki, ale chyba jakos niedlugo wink
          • adynka Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 21:54
            Dzieki Tomi, sliczna kobietka z Ciebie wink Bukiet bardzo mi sie podoba i nie widac zeby bylo z nim cos nie tak smile Dekolt piękny big_grin
            Ładnie sie prezentowaliście wraz z małżonkiem. Pogoda też dopisała wszystko na plus wink
      • deelux Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 21:31
        Dziękuję wink
        Tomelanko wyglądałaś naprawdę bardzo ładnie. Sukienka idealnie dobrana do Twojej figury, bukiecik też mi się podoba. I bużu też wink i fryzura też.
        OK, dawaj więcej fotek bo wychodzi na to, że wszystko mi się podoba i nic skrytykować nie mogę tongue_out
    • tomelanka Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 21:57
      deelux @
      • kitka20061 Re: Tomelanka-relacja ;) 18.09.10, 08:34
        Ślicznie wyglądaliście. Bardzo podoba mi się dobór bolerka i przesłodki bukiecik i Ty taka uśmiechnięta. Mam tylko jedno ale...........dlaczego dostałam tak mało zdjęć sad
        • tomelanka Re: Tomelanka-relacja ;) 18.09.10, 09:03
          wszyscy po tyle dostali, bo mam kilka na razie tylko wink
          a bolerko jest to samo, ktore forum okreslilo mianem "wyglada jak do prania", tylko mialo rekawy wink
    • tomelanka Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 22:02
      spoko, zaraz deelux wam powie, ze tomelanka miala tandetna tablice rejestracyjna i race na torcie tongue_out
      • deelux Re: Tomelanka-relacja ;) 17.09.10, 22:32
        Tablic nie widać, a race faktycznie dziwnie wetknięte w ten tort. ALE, race zawsze wyglądają dziwnie więc nie ma co się czepiać wink

Przykro mi Tomelanko, nie mam się do czego przyczepić smile
      • afortunada Re: Tomelanka-relacja ;) 18.09.10, 00:04
        eej, to ja tyż chcę zdjęcia z racami i torem oraz autem tongue_out
        • sajolina Re: Tomelanka-relacja ;) 18.09.10, 00:48
          A ja też dostanę?smile
    • tomelanka Re: Tomelanka-relacja ;) 18.09.10, 09:23
      jak bede miala zdjecia od fotografa, to zrobie album na jakiejs picasie albo co, i wtedy porozsylam link, na razie tyle musi wystarczyc wink
      • majandra25 Re: Tomelanka-relacja ;) 18.09.10, 11:48
        Tomelanko, gratulacje i wszystkiego najlepszego na każdy Wasz następny wspólny dzieńsmile
        Sledzilam Twoje przygotowania, ale niestety nie zdążyłam zobaczyć zdjec na forum. Moge prosić kilka na @, nic tak nie uzupełnia nawet najlepszej relacji jak fototongue_out Dziekismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka