Dodaj do ulubionych

Suknia San Patric model Calais

16.09.10, 12:27
Jakie są wasze opinie o tej sukni?
img688.imageshack.us/img688/7062/1calais.jpg
img812.imageshack.us/img812/8747/2calais.jpg
img3.imageshack.us/img3/9730/3calais.jpg
Obserwuj wątek
    • zoselin1987 Re: Suknia San Patric model Calais 16.09.10, 12:34
      Bardzo mi się podoba.
      Ślicznie odcięta od pasa, bardzo ładna góra,przepiękny welon. Jedyne co mi się nie podoba to ten jej tren....
      zastanawiasz się nad nią?
      • ni-ut Re: Suknia San Patric model Calais 16.09.10, 12:41
        Tak, Pani z salonu zaproponowala mi ja przez maila i spodobala mi sie baaardzowink
        Druga opcja jest Demetrios 984, ale w wersji bez nadmuchanej halki.
        www.lisaferrera.com.pl/suknia/984
        P.s.Przepraszam za pisownie, ale komputer mi szwankuje i nie mam znakow diakrytycznych
        • zoselin1987 Re: Suknia San Patric model Calais 16.09.10, 12:52
          Moim zdaniem bez porównania jedynka.
          Jest oryginalna, z klasą.
          Ta druga pokazana przez Ciebie mi się nie podoba zupełnie. Nawet bez nadmuchanej halki wink
          • ni-ut Re: Suknia San Patric model Calais 16.09.10, 12:55
            Powiem Ci szczerze, na zdjeciu ta druga tez mi sie nie podoba, ale poszlam do salonu, przymierzylam, i wyglada calkowicie inaczejsmile
            • zoselin1987 Re: Suknia San Patric model Calais 16.09.10, 13:03
              Na pewno masz rację,ale ta jedynka jest niesamowita jak dla mnie smile
            • zia86 Re: Suknia San Patric model Calais 16.09.10, 13:26
              Moim zdaniem 2 w realu wygląda gorzej niż na zdjęciu. Te ozdoby nie są fajne ale skoro ci się podoba to ok. smile Ja jestem zdecydowanie za 1, jest piękna, z klasą i ze smaczkiem w postaci tego dołu.
        • jagodowa_panienka Re: Suknia San Patric model Calais 16.09.10, 13:56
          Oj ta jest nieładna sad
          Ale jedynka mi się podoba, nawet sama pewnie taką przymierzę, ale zastanowiłabym się nad tym trenem.
          • mimiko Re: Suknia San Patric model Calais 16.09.10, 14:32
            Ooo, piękna jest oczywiście pierwsza sukniabig_grin Sama biorę ją pod uwagęsmile)
            Mam pytanko, ona jest z nowej kolekcji, prawda? Czy jest już dostępna w salonach do mierzenia?
            Dziewczyny orientujecie się może jaka jest jej cena?
            Dzięki
    • super_konwalia Re: Suknia San Patric model Calais 16.09.10, 18:29
      Jak dla mnie to szału nie ma, ale to pewnie dlatego, że czuję się źle we wszystkim co nie jest blisko bioder wink
    • ewelinka_1986 Re: Suknia San Patric model Calais 16.09.10, 19:10
      pierwsza owszem
      tylko jak dla mnie modelka ja szpeci, stoi jakas zgarbiona, w ogole zla postawa
      ona ma zachecac do kupna, a mnie by zniechecila...
      ale suknia sama w sobie ladna smile
      • krapheika Re: Suknia San Patric model Calais 16.09.10, 19:49
        Obie takie sobie, zupelnie nie moj styl, ale z dwojga zlego to wybralabym pierwsza, druga jest paskudna.
    • marenka.w Re: Suknia San Patric model Calais 16.09.10, 21:30
      Moim zdaniem pierwsza jest ładniejsza, choć jej dól nie do końca mi odpowiada. lepiej jakby była bez tych dzwinych doszywanych elementóe, czyli jakby dół był gładki. Za to góra tej sukienki jest piękna smile
    • nietoperekeb Re: Suknia San Patric model Calais 17.09.10, 02:01
      Mi się zdecydowanie bardziej podoba 1. Jest taka lekka, a dół na pewno będzie pięknie układac się w tańcu. Góra śliczna, jednak trzeba miec do niej ładną talię smile
      Oczywiście wszystko zależy od tego jak będzie na Tobie leżeć w realu.
      • azjab Re: Suknia San Patric model Calais 17.09.10, 11:24
        2-ka jest okropna w realu, także odradzam. 1-ka śliczna, pytanie tylko jak u Ciebie z biustem?smile
        • ni-ut Re: Suknia San Patric model Calais 17.09.10, 11:41
          N.mówi, że wszystko w najlepszym porządkusmile A szczerze to nie za duży, nie za mały, ot taki w sam raz do mojej figury, w sumie taki sam jak u modelki
    • ni-ut Re: Suknia San Patric model Calais 17.09.10, 22:37
      Zastanawiam się, z czego ta suknia jest wykonana...I czy będzie tak ładnie rozszerzała się na dole w literę A. Co myślicie?
    • slupikk Re: Suknia San Patric model Calais 18.09.10, 17:05
      jedynka! prosta, elegancka, podkreśla zjawiskowość modelki...
      • koliberek15 Re: Suknia San Patric model Calais 26.10.10, 23:15
        modelka zawsze wygląda ładnie w suknie bo suknia jest do niej dopasowana. każda z nas ma inna figurę i dopiero przymiarki korygują nasze preferencje. ja chciałam suknię bez ramiączek, ake mam tak chude ręce i wystające kości że wyglądałam jak człowiek pając w takiej kiecce. idealna okazała się ateler diagonal 5040, a pierwotnie nie zrobiła na mnie wrażenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka