Tak jak obiecałam.

Z Mikołajowymi życzeniami od prawie prawdziwego Mikołaja i jego śnieżynki nasz trailer.
Kosztowało nas to bardzo dużo pracy. Jednak z efektu jesteśmy ogromnie zadowoleni.

Oglądaliśmy to chyba z 30 razy przez weekend a za każdym razem wynajdowaliśmy coraz to nowy smaczek. Mam nadzieje, że Wy będziecie mogli obejrzeć to choć raz.

Miała to być nasza historia, love story w pigułce i to się udało. Cały filmik utrzymany jest w spokojnym(niektórzy mogą powiedzieć, że za spokojnym) i romantycznym klimacie, takie było zamierzenie.
Chcemy serdecznie podziękować chłopakom z MP Studios, którzy wykonali naprawdę kawał bardzo ciężkiej ale dobrej i profesjonalnej roboty. Żeby powstał taki krótki filmik potrzebowaliśmy 25 godzin zdjęć, z ogromną ilością sprzętu i pewnie mnóstwa godzin na montażu. To naprawdę nie jest łatwa praca.
Dziękujemy też naszym paniom konsultantkom, które ogarnęły to przedsięwzięcie organizacyjnie, dzięki nim mogliśmy spokojnie kręcić w tych miejscach w których kręciliśmy.
Na koniec dziękuje i polecam:
Sushi ZEN - za świetną atmosferę, najlepsze sushi w Krakowie i znoszenie naszych dubli.
Cafe Zbliżenia - za uroczy klimat, bardzo elastycznego pana menadżera i pyszne croasanty
Hotel Andel's - za jak zwykle ogromny profesjonalizm, pomoc i ciepłe przyjęcie
Jazz Rock Cafe - za jak zwykle mroczny klimat, przyjęcie nas w ostatniej chwili i profesjonalnego pana barmana, który wszystkim się zajął.
A teraz już zapraszam:
Paula i Mikołaj - save the date
I jak? Możecie mówić szczerze.
PS Tak wiem, że mam kilka wpadek dykcyjnych ale film miał opowiadać o życiu a jak wiemy w życiu też zdarzają się drobne potknięcia.