gazetowa_krowa 15.01.11, 21:10 Znalazłam takie cudo i nie mogłam się powstrzymać coby nie pokazać! Maszyna do robienia chmur! Czego to ludzie nie wymyślą Poniżej film jak chmurka powstaje: www.zajawkowo.pl/film/5358/maszyna-do-robienia-piankowych-chmur/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sajolina Re: Chmurki! 16.01.11, 00:53 o fuuuuuuuuuuuuuuuuuu...................a jak to lata?? i czemu nie odlatuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
z_plus_z Re: Chmurki! 16.01.11, 08:41 Jak da się zrobić chmurki-motylki to biorę! Wypuszczę je w Krakowie 9-10 lipca... Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Chmurki! 16.01.11, 18:51 Dziś były takie na targach ślubnych w Krakowie Maksymalnie znudzony Pan siedział i odcinał chmurki-serduszka A one od razu odlatywały do nieba Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Chmurki! 16.01.11, 19:22 Właśnie też miałam pisać, że na targach były. Wyglądało to dziwnie, nie tak brzydko jak wynika z tych zdjęć ale też nie za ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Chmurki! 16.01.11, 19:31 Szczerze mówiąc jak tak patrzyłam na ludzi, to przechodzili obok tego dość obojętnie Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: Chmurki! 16.01.11, 19:58 widzialam je w akcji na imprezie i sa swietne, dlugo wisza w chmurach bo sa na helu, super mila atrakcja! a co do niezwracania uwagi na nie podczas targow, targi sa specyficznym miejscem, ma sie taki przesyt, ze nic czlowieka nie jest w stanie zainteresowac pomijam, ze firmy na targach w 90% to kicz z lat 80-ych, perelki sa zauwazalne natychmiast Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Chmurki! 16.01.11, 20:08 One akurat były na zewnątrz, tam gdzie auta. I rzeczywiście ludzie byli średnio zainteresowani. Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: Chmurki! 16.01.11, 20:36 bo ludzie sa w srodku, a wychodzac najczesciej znuzeni zerkna i ida dalej, tak sadze a pianki sa sliczne bo delikatne, taka "nie narzucajaca sie" dekoracja, fajnie fruwaja Odpowiedz Link Zgłoś