Gość: mela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:18 Jak jest w Call Center New Direct???Jak płacą???Jaka atmosfera????Jakie warunki??? Macie może jakieś informacje na ten temat???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Genious Re: New Direct IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:22 fajna atmosfera,placą mało,koło 6 zł netto za godzine,brak prowizji na większości projektów,ale jest super bo nie ma boksów(duży kontakt z innymi konsultantami i fajne śmiechy ) i jest taras gdzie sie na fajki(kanapki,opalanie) śmiga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: New Direct IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:24 Dzięki!!! Czy w grę wchodzi również sprzedaż przez telefon czy raczej rozmowy przychodzące??? Godziny pracy sama wybieram czy ktoś to ustala (zalezy mi na pracy 8-16)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genious Re: New Direct IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:34 To sa tylko rozmowy wychodzace,komputer Cie łączy automatycznie,jeśli chodzi o godzny pracy to sama oddajesz dyspozycyjnosc,ale dobrze jakby s miala ze 3 popołudnia,czyli praca do 21,trzeba tak zrobić przynajmniej na 1 szej dyspozycyjnosci ,potem to juz tak tego nie pilnuja i ogólnie mają duży bałagan ;) Kasa jednak zawsze była na czas(4 wypłaty). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genious Re: New Direct IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:38 aha, masz mozliwosc przejscia do ery na infoliniie(wiekszosc projektów w ND to kampanie ery,program era premia,przedłuzanie umów,inne cuda) i staranie sie o etat,ja byłem w erze na infolinii ale zaczeła sie szkola i nie miałem juz czasu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: New Direct IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:39 Dzięki wielkie dobry człowieku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś