Dodaj do ulubionych

obrączki Cartier

16.02.11, 10:47
wiecie gdzie w Polsce są obrączki Cartiera? Chodzi mi o taką:
https://applesandonions.com/wp-content/uploads/2010/12/Cartier+Trinity+ring_original-1.jpg

czy to możliwe, że kosztuje tylko 3 tys zł?
Obserwuj wątek
    • zia86 Re: obrączki Cartier 16.02.11, 10:56
      Z tego co wiem to nigdzie, chyba, że coś się przed ostatnie miesiące zmieniło a ta obrączka kosztuje 1050 dolarów bez podatków, w sklepie internetowym więc jest możliwe żeby kosztowała około 3000 zł. smile Ona ma 4mm.
    • violetlake Re: obrączki Cartier 16.02.11, 11:42
      Jak Twój narzeczony ma na imie Cartier, to będzie jak znalazł wink
      • zia86 Re: obrączki Cartier 16.02.11, 11:45
        Z tego co wiem to są też bez tego graweru. smile Ale kosztują więcej, mnie się te obrączki podobały ale narzeczony stwierdził, że za bardzo babskie. Red Rubin ma, no lubię ich więc powiem, że zainspirowany tymi obrączkami model, więc jak masz gdzieś niedaleko ich butik to możesz podejść i zobaczyć "na żywo". wink
        • mimiko Re: obrączki Cartier 16.02.11, 12:23
          Ojej!!!! Na te obrączki, a właściwie na jedną choruję od kilku lat!!!tongue_out

Będąc kiedyś na W&T w USA zobaczyłam je po raz pierwszy u mojej znajomej, która tam mieszka, na palcu. Baaardzo mi się spodobały! Oglądałam wtedy katalog Cartiera i tam była cena 700 dolarów za jedną obrączkę. Tak mi się spodobała, że powiedziałam, że sobie kupię, bo nie wytrzymam, ale w końcu jakoś tak wyszło, że jej nie kupiłamsad

W grudniu zamawialiśmy obrączki ślubne u małego jubilera, który własnoręcznie je wykonał - zwykłe, klasyczne, proste.
          Ale ja uwzięłam się, żeby mi zrobił dodatkowo taką właśnie obrączkę Cartiera ale na lewą rękę. Oczywiście bez problemu była taka możliwość, z tym, że nie mieliśmy już własnego złota, więc cena z robocizną i złotem skutecznie mnie odstraszyła, przynajmniej naraziesmile

Ale rzeczywiście piękne są te obrączkismile Ja wypatrzyłam je jeszcze w innym salonie jubilerskim - Art Deco. Jak wpiszesz w necie art deco obrączki, to pierwsza stronka, która ci wyskoczy będzie właśnie tą właściwą. Wydaje mi się tylko, że w tym Art Deco te Cartierowe obrączki są trochę szersze.

Oryginalne Cartiera rzeczywiście są bez wygrawerowanego napisusmile
          • marissith Re: obrączki Cartier 16.02.11, 13:32
            w ART DECO znalazłam, ale i tak mam za daleko żeby zmierzyć sad a w Red Rubin nie mogę ich znaleźć
      • marissith Re: obrączki Cartier 16.02.11, 13:07
        mąż nie, ale kochanek wink
        poza tym będę grawerem wkurzać wszystkie koleżanki w pracy, a co!
        • mimiko Re: obrączki Cartier 16.02.11, 13:44
          Marissith, ja nie wiem czy kiedyś nie przewinął mi się salon Cartiera w Galerii Mokotów... ale nie wiem, może coś mi się tylko wydawało - to było jakieś 3 lata temutongue_out
          • zia86 Re: obrączki Cartier 16.02.11, 13:48
            Cartier jest w GM jako jedna z marek takiego większego sklepu ale nie mają obrączek tam, choć chyba mówili, że mogą sprowadzić.
        • iness_86 Re: obrączki Cartier 16.02.11, 13:44
          Nie wiem z jakiego miasta jesteś, ale widziałam takie w Red Rubin w Galerii Mokotów w warszawie smile
          • zia86 Re: obrączki Cartier 16.02.11, 13:49
            Dokładnie one są w Warszawie, w Krakowie na targach był większy wybór niż w ich normalnym salonie na Grodzkiej, bo ściągnięto też modele niedostępne tutaj.
            • marissith Re: obrączki Cartier 16.02.11, 13:58
              może ślepa jestem ale na stronie Red Rubin ich nie ma sad
              dzięki za namiary, na pewno pomierzę sobie obrączki w tym stylu, zastanawiam się tylko jak kupić oryginalne? przez internet się chyba nie da wink
              • zia86 Re: obrączki Cartier 16.02.11, 14:02
                Na stronie ich nie ma, jest dużo modeli, które są w salonie a nie ma ich na stronie niestety.
    • agata_abbott Re: obrączki Cartier 16.02.11, 20:58
      W Warszawie, przy placu Piłsudskiego jest sklep jubilerski z produktami Cartiera między innymi. Jak nie zapomnę, to zerknę jutro, czy mają obrączkismile
      • mimiko Re: obrączki Cartier 17.02.11, 10:30
        Dziewczyny, skoro te obrączki są w Red Rubin, to może orientujecie się ile kosztują?
        Ja bym chciała jednątongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka