Dodaj do ulubionych

ŚLub Siostry pomocy

15.03.11, 20:01
Obserwuj wątek
    • karenek Re: ŚLub Siostry pomocy 15.03.11, 21:30
      Ja bym nie chciała czegoś takiego.

Nie potrafię tego uzasadnić.
    • pinacolada86 Re: ŚLub Siostry pomocy 15.03.11, 21:49
      takie to pseudo-patetyczne...
      to ma byc niespodzianka czy siostra o tym wie?
      nie mozecie w trakcie wesela "normalnie" zatynczyć?
      przepraszam za komentarz, ale wg mnie dziwnie ten pomysł brzmi
    • borsuborsu Re: ŚLub Siostry pomocy 15.03.11, 22:09
      nie robcie jej tego! strasznie kiczowaty ten wasz pomysl... a co wtedy ma pan mlody robic? stac i sie gapic na "najwazniejszych mezczyzn w zyciu jego zony"? bez jaj;D
      • callja wyreżyserowane to na maxa 15.03.11, 22:23
        sztuczne i nadęte...

Jestem na NIE. Zdecydowanie.

Nie uszczęśliwiajcie siostry na siłę.
    • brytf-anna Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 00:08
      eee... nie obraź się, ale mam wrażenie, że w tym dniu i od tego dnia najważniejszym mężczyzną w jej życiu będzie mąż... Od braci i Taty może być jakaś inna niespodzianka, np wasz taniec dedykowany jej (nie wiem... zorba?) albo jakiś Wasz kabaretowy występ czy coś, jeśli może to być w zabawnej formie. Jeśli na poważnie, to może wystarczy jakaś krótka przemowa od każdego z Was? Nie wiem, improwizuję teraz wink Ale na pewno nie jest dobrym pomysłem postawienie jej na środku i obracanie w tańcu przez każdego z braci po kolei...
    • mechantloup Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 09:23
      Bardzo przepraszam, ale to jakaś chała jest.
      Tanie, kiczowate i pompatyczne.
      "Serdecznie" bym siostrze za coś takiego podziękowała.
    • pinacolada86 Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 09:50
      Zadedykujcie może jakąś piosenkę i to nie "jej", ale "IM", bo to jest "ICH" ślub a nie tylko twojej siostry. Innym pomysłem może być danie jakiegoś prezentu (wycieczka, komplet sztućców, dobre garnki), chociaż na forum całego wesela to też może być pokazówka.
      • latynos.m.live Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 13:39
        Ok rozumiałem co macie do powiedzenia. Ja oprócz tego forum dałem taki sam wątek ale na forum ślubny gdzie wypowiadają się przeważnie panny młoda i eksperci od ślubów. Ale tam było zupełnienie inaczej panną młodym ten nasz pomysł się spodobał a eksert wczoraj tan był na forum i powiedział że na dużo weselach są podobne pomysły czy to pani mlodej czy do pana młodego. A tak szczerze mówiąc to ten taniec ma być tzw. ,, pożegnalny'' z naszej strony . A wy to co piszecie że to chała itp. to jesteście strasznie ograniczenie i znając życie to nie chodzicie na wesela i nie wiecie jak to w rzeczywistości wygląda.
        • latynos.m.live Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 13:43
          Macie taki problem że nie ma kto wam coś takiego zrobić.
          • brytf-anna Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 13:49
            Z tego co widzę, to na Twoim eksperckim forum Kafeterii też Twój pomysł został skrytykowany. A jeśli i tak zamierzasz zrobić po swojemu, to nie widzę potrzeby, żebyś radził się na forach...
        • karenek Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 13:54
          A wy to co piszecie że to chała itp. to jesteście strasznie ograniczenie

Za to pewnie mniej ograniczony jest ten co mu wszyscy mówią, że żle robi a on dalej swoje ... bo nie przekona go nikt, ze czarne jest czarne a białe jest białetongue_out
        • aineska Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 14:15
          podaj prosze link do wypowiedzi pana eksperta slubnego (?!), ten watek to dosc marna prowokacja, ale chetnie poznam zdanie ekspertow od slubow (?!) na ten temat smile
        • beatrix-kiddo Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 14:18
          latynos.m.live napisał:

> Ok rozumiałem co macie do powiedzenia. Ja oprócz tego forum dałem taki sam wąte
          > k ale na forum ślubny gdzie wypowiadają się przeważnie panny młoda i eksperci o
          > d ślubów. Ale tam było zupełnienie inaczej panną młodym ten nasz pomysł się spo
          > dobał a eksert wczoraj tan był na forum i powiedział że na dużo weselach są pod
          > obne pomysły czy to pani mlodej czy do pana młodego. A tak szczerze mówiąc to t
          > en taniec ma być tzw. ,, pożegnalny'' z naszej strony . A wy to co piszecie że
          > to chała itp. to jesteście strasznie ograniczenie i znając życie to nie chodzic
          > ie na wesela i nie wiecie jak to w rzeczywistości wygląda.

Ale sobie pan latynos świadectwo wystawił, zresztą podatnością na opinie inne od oczekiwanej również smile
        • pinacolada86 Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 14:36
          hmm, ograniczone na pewno nie jesteśmy, biorąc pod uwagę wysyp pomysłów jakie się na tym forum pojawiają. Najłatwiej oczywiście jest wyzwać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka