karenek Re: ŚLub Siostry pomocy 15.03.11, 21:30 Ja bym nie chciała czegoś takiego. Nie potrafię tego uzasadnić. Odpowiedz Link Zgłoś
pinacolada86 Re: ŚLub Siostry pomocy 15.03.11, 21:49 takie to pseudo-patetyczne... to ma byc niespodzianka czy siostra o tym wie? nie mozecie w trakcie wesela "normalnie" zatynczyć? przepraszam za komentarz, ale wg mnie dziwnie ten pomysł brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
borsuborsu Re: ŚLub Siostry pomocy 15.03.11, 22:09 nie robcie jej tego! strasznie kiczowaty ten wasz pomysl... a co wtedy ma pan mlody robic? stac i sie gapic na "najwazniejszych mezczyzn w zyciu jego zony"? bez jaj;D Odpowiedz Link Zgłoś
callja wyreżyserowane to na maxa 15.03.11, 22:23 sztuczne i nadęte... Jestem na NIE. Zdecydowanie. Nie uszczęśliwiajcie siostry na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
brytf-anna Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 00:08 eee... nie obraź się, ale mam wrażenie, że w tym dniu i od tego dnia najważniejszym mężczyzną w jej życiu będzie mąż... Od braci i Taty może być jakaś inna niespodzianka, np wasz taniec dedykowany jej (nie wiem... zorba?) albo jakiś Wasz kabaretowy występ czy coś, jeśli może to być w zabawnej formie. Jeśli na poważnie, to może wystarczy jakaś krótka przemowa od każdego z Was? Nie wiem, improwizuję teraz Ale na pewno nie jest dobrym pomysłem postawienie jej na środku i obracanie w tańcu przez każdego z braci po kolei... Odpowiedz Link Zgłoś
mechantloup Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 09:23 Bardzo przepraszam, ale to jakaś chała jest. Tanie, kiczowate i pompatyczne. "Serdecznie" bym siostrze za coś takiego podziękowała. Odpowiedz Link Zgłoś
pinacolada86 Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 09:50 Zadedykujcie może jakąś piosenkę i to nie "jej", ale "IM", bo to jest "ICH" ślub a nie tylko twojej siostry. Innym pomysłem może być danie jakiegoś prezentu (wycieczka, komplet sztućców, dobre garnki), chociaż na forum całego wesela to też może być pokazówka. Odpowiedz Link Zgłoś
latynos.m.live Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 13:39 Ok rozumiałem co macie do powiedzenia. Ja oprócz tego forum dałem taki sam wątek ale na forum ślubny gdzie wypowiadają się przeważnie panny młoda i eksperci od ślubów. Ale tam było zupełnienie inaczej panną młodym ten nasz pomysł się spodobał a eksert wczoraj tan był na forum i powiedział że na dużo weselach są podobne pomysły czy to pani mlodej czy do pana młodego. A tak szczerze mówiąc to ten taniec ma być tzw. ,, pożegnalny'' z naszej strony . A wy to co piszecie że to chała itp. to jesteście strasznie ograniczenie i znając życie to nie chodzicie na wesela i nie wiecie jak to w rzeczywistości wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
latynos.m.live Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 13:43 Macie taki problem że nie ma kto wam coś takiego zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
brytf-anna Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 13:49 Z tego co widzę, to na Twoim eksperckim forum Kafeterii też Twój pomysł został skrytykowany. A jeśli i tak zamierzasz zrobić po swojemu, to nie widzę potrzeby, żebyś radził się na forach... Odpowiedz Link Zgłoś
karenek Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 13:54 A wy to co piszecie że to chała itp. to jesteście strasznie ograniczenie Za to pewnie mniej ograniczony jest ten co mu wszyscy mówią, że żle robi a on dalej swoje ... bo nie przekona go nikt, ze czarne jest czarne a białe jest białe Odpowiedz Link Zgłoś
aineska Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 14:15 podaj prosze link do wypowiedzi pana eksperta slubnego (?!), ten watek to dosc marna prowokacja, ale chetnie poznam zdanie ekspertow od slubow (?!) na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix-kiddo Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 14:18 latynos.m.live napisał: > Ok rozumiałem co macie do powiedzenia. Ja oprócz tego forum dałem taki sam wąte > k ale na forum ślubny gdzie wypowiadają się przeważnie panny młoda i eksperci o > d ślubów. Ale tam było zupełnienie inaczej panną młodym ten nasz pomysł się spo > dobał a eksert wczoraj tan był na forum i powiedział że na dużo weselach są pod > obne pomysły czy to pani mlodej czy do pana młodego. A tak szczerze mówiąc to t > en taniec ma być tzw. ,, pożegnalny'' z naszej strony . A wy to co piszecie że > to chała itp. to jesteście strasznie ograniczenie i znając życie to nie chodzic > ie na wesela i nie wiecie jak to w rzeczywistości wygląda. Ale sobie pan latynos świadectwo wystawił, zresztą podatnością na opinie inne od oczekiwanej również Odpowiedz Link Zgłoś
pinacolada86 Re: ŚLub Siostry pomocy 16.03.11, 14:36 hmm, ograniczone na pewno nie jesteśmy, biorąc pod uwagę wysyp pomysłów jakie się na tym forum pojawiają. Najłatwiej oczywiście jest wyzwać... Odpowiedz Link Zgłoś