Aż trudno uwierzyć, ale mój ślub i wesele już się odbyły.
Było tak:
Kościół: Katedra św. Floriana w Warszawie
Sala weselna: Dedek Park Warszawa
Oprawa muzyczna: DJ
Suknia z salonu Carmen
Wiązanka: o rety...
Pogoda: najgorsza z możliwych, zimno i deszcz
Ślub i wesele bardzo udane. Przepiękny kościół, bardzo fajna, stylowa sala, profesjonalny DJ, który, poprowadził wesele z klasą, bez kiczu i obciachu. Goście świetnie się bawili, jakieś 2/3 zdjęć mamy z parkietu

Niczego bym nie zmieniła, warto było się napracować, nawybierać, by osiągnąć taki efekt.
Moje rady:
- uwaga na wiązankę! Moja miała być zrobiona ze z zdjęcia z internetu ( same tulipany i kalie) a dostałam wielką wiązankę, w której co prawda były kalie i tulipany, ale także całe pęki zielonego przybrania podobnego do koperku

))) i w dodatku zamiast taśmy florystycznej było sreberko... czyli to była taka wariacja na temat zdjęcia
- warto zainwestować każde pieniądze w ładny makijaż i fryzurę, nic tak nie dodaje pewności siebie jak świadomość, że wygląda się zupełnie wyjątkowo. Mnie to się udało, mimo wielu obaw. Sukienka jest mniej istotna naprawdę. Miałam tak piękną fryzurę, że mało kto zauważył sukienkę.
- polecam urlop i wyjazd bezpośrednio po weselu. My tak nie zrobiliśmy i żałuję. 5 marca byłam w miarę spokojna i cieszyłam się tym dniem, ale po ślubie zaczęły ze mnie spływać emocje i była totalnie nie do życia. Wyjazd zaraz po weselu pozwala ochłonąć.
Mam nadzieję, że odezwą się Maddalena81 i kocia_mysz, bo 5 marca to była też ich data