Gość: L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 10:29 Robiłyście sobie kiedyś tipsy lub wydłużałyście paznokcie jakąś inną metodą? Co polecacie??? Gdzie i za ile można to zrobić w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropicielka Re: Paznokcie 20.05.04, 09:13 ja mam żele biologiczne i one są najbardziej naturalne i najmniej mają chemii w sobie.... tylko musisz założyc wcześniej i wtedy rosną ci razem z twoją płytką i normalnie sobie nadlewasz co trzy tygodnie - polecam .... jak ściagniesz nie bedziesz miała poniszczonych i pofalowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Paznokcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 10:21 Gdzie w Poznaniu można zrobić coś takiego i za ile?! Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: Paznokcie 20.05.04, 12:35 nie jestem z poznania , ale musisz podzwonić i popytać - wszędzie takie robią 100 zł kosztowało założenie ..... pytaj o paznokcie biologiczne , żelowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cool_ewula Re: Paznokcie IP: *.ipt.aol.com 12.05.04, 16:51 hej hej mam nadzieje ze ja ci pomoge! mam sprawdzone przedluzanie paznokcki za pomoca akrylu na sobie. ja czulam sie z nimi swietnie i bez zadnego problemu od razu do nich sie przyzwuyczailam . nie zakladalam ich co prawda w Poznaniu ale je tam "nadlewalam"(co mniej wiecej 3 tyg. musisz nadlewac te czesc paznokcia ktora wlasnie urosla i na ktorej nie ma jeszcze akrylu)Robilam to w Poznaniu na ul.Kosciuszki- to zaklad naprzeciwko Poczty , jest tam obok sklep papierniczy, zaklad jest wpolaczony tez z fryzjerem. Polecam. aha! cena za nadlanie to bylo 90zl wiec mysle ze za calosc to bedzie jakies 150.ale nie jestem pewna. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
saska61 Re: Paznokcie 19.05.04, 17:19 szkoda że nie mieszkasz w płocku . unas założenie akryli kosztuje 50zł a uzupełnienie 30 zł.Ja noszę akryle juz 8 lat i to był dobry wybór Odpowiedz Link Zgłoś