Gość: anka IP: *.swic.dialup.inetia.pl 11.05.04, 23:07 To mój szczęśliwy dzień!!!! Czy są wśród was przyszłe panny młode, które też czekają, na tą wrześniową sobotę???? Jak przygotowania? Co macie już załatwione??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: 25.09.2004r. IP: 217.11.136.* 12.05.04, 09:04 To też moja sobota ) Z przygotowaniami u nas nie najlepiej. Załatwiona sala na obiad (bo nie będzie tradycyjnego wesela, mamy za sobą 3 spotkania na naukach, zamóiwliśmy fotografa... i to wszystko. Dzis jade przymierzeyć pierwsza sukienke, ale nastawiam sie na bieganie w przyszlym tygodniu. A tu jeszcze zamowic samochod, ustalic menu, kupic garnitur, zrobic zaproszenia (bo sami robimy, obraczki... chyba powolutku zaczynam panikowac Ciesze sie, ze jest ktos jeszcze z 25 wrzesnia My w Warszawie, a Ty? Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tusia33 Re: 25.09.2004r. 12.05.04, 10:33 ja też 25 września! mamy też tylko obiad i zamówioną salę i ustalone menu. Nauk nam zostało cztery. Obrączki już mamy. Suknie już przymirzałam a w poniedziałek chyba znalazłam tę jedyną - jest cudowna! Trochę chodziłam i niektóre mi się podobały ale dopiero ta mnie olśniła. A trafiłam tam prawie przez przypadek. Z sukienkami trzeba się spieszyć bo letnie miesiące liczą się jak jeden bo to sezon ślubów - tak mi powiedział pani w sklepie. Gosia my też robimy sami zaproszenia! Pozdrawiam wszystkie wrześniowe panny młode - mam nadzieję, ze będzie tego dnia ładna pogoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: 25.09.2004r. IP: *.swic.dialup.inetia.pl 12.05.04, 20:33 Cześć Gosiu. My w Bytomiu. Załatwiona restauracja na wesele, suknia, miejsce w salonie zamówione ale będzie szyta dopiero we wrześniu. Nauki zaczynamy dopiero w lipcu. Zaproszenia kupione. Samochód, fotograf i kamerzysta to przysługa od naszych znajomych (w ramach oszczędności!!!). Ja też troszkę panikuję. Pozrdowienia dla Twojej drugiej połówki. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: 25.09.2004r. IP: 80.48.236.* 14.05.04, 14:06 Ja też 25 września.U nas wszystko w proszku.Pozdrowionka.Ania Odpowiedz Link Zgłoś