Dodaj do ulubionych

Modowe rozterki panny młodej :)

04.06.11, 15:58
Witam dziewczyny,

przyszła pora także na mój wątek.
Ślub mam w czerwcu, wszystko jest już dograne, załatwione i zostało mi tylko jedno : dodatki.
Niestety, nie mam pomysłu i nie ukrywam, że liczę na Was.
Sukienkę mam w kolorze śliwkowym - głęboki, nasycony fiolet. Muszę teraz dobrać do niej dodatki - i jest problem smile
Jaki kolor dobrac do fioletu? Pójśc standardowo - srebro, szarości - a może nude?
chodzi mi po głowie też fuksja - może w tę stronę?
pomóżcie ! smile
Obserwuj wątek
    • brytf-anna Re: Modowe rozterki panny młodej :) 04.06.11, 16:05
      Domyslam sie, ze to cywilny? Najlepiej poka sukienke, bo tak to ciezko cos powiedziec. Kraza tez sluchy, ze fiolet juz niemodny, ale tym bym sie akurat nie przejmowala. Osobiscie lubie polaczene sliwkowego i limonki, ale to zalezy od sukienki, no i czy bys znalazla dodatki w tym kolorze. Ale byloby wiosennie i oryginalnie.
      • clara1986 Re: Modowe rozterki panny młodej :) 04.06.11, 16:19
        tak, ślub cywilny. Również słyszałam, że fiolet jest passe, ale nie robi to na mnie wrażenia - należy do mojej palety kolorów i wyglądam w nim dobrze smile zdjęcia sukienki niestety nie mam - i nie mam też obfotografowania jej przez najbliższe 3 tygodnie - więc wklejam coś z sieci, krój i kolor jest bardzo podobny, z tym szczegółem, że moja sukienka jest ciemniejsza i jest wiązana na szyi, a pod biustem podobnie odcinana - z tym, że "wstążka" jest o dwa tony ciemniejsza.
        Limonkowe buty + torebka - podoba mi się, nawet bardzo, chociaż pewnie pojawią się głosy, że nie dobiera się już butów pod kolor torebki.. tongue_out
        • bukfa Re: Modowe rozterki panny młodej :) 04.06.11, 16:34
          Limonka brzmi fajnie! Lubie tez fiolet z szaroscia (nie musi byc nuda jesli fajnie dobierzesz odcienie). Moim zdaniem fiolet i krwista czerwien wygladaja odwaznie i niebanalnie, szczegolnie jesli masz wyrazista urode.
        • niebieski_lisek Re: Modowe rozterki panny młodej :) 04.06.11, 16:48
          > Limonkowe buty + torebka - podoba mi się, nawet bardzo, chociaż pewnie pojawią
          > się głosy, że nie dobiera się już butów pod kolor torebki.. tongue_out

Jeśli są dokładnie w takim samym kolorze i odcieniu to taki zestaw nie będzie dobrze wyglądał.
        • erillzw Re: Modowe rozterki panny młodej :) 05.06.11, 00:42
          Wlasnie w tym sezonie sie dobiera smile
          A fiolet z limonka wyglad swietnie. Nie tak dobrze jak z fuksja ale nadl fajnie gra smile
    • clara1986 Re: Modowe rozterki panny młodej :) 04.06.11, 16:21
      oczywiście sukienka nie poszła:

sukienka
    • aleska Re: Modowe rozterki panny młodej :) 04.06.11, 16:50
      Mam bardzo podobną sukienkę na wesele i zadałam pytanie o dodatki na forum moda: forum.gazeta.pl/forum/w,650,123936414,123936414,Dodatki_do_sukienki_porada_.html

linki do przykładowych stylizacji, które zaproponowała ioliw: www.polyvore.com/3v/set?id=30052943
      www.polyvore.com/2v/set?id=30052626
      www.polyvore.com/cgi/set?id=30052357
      Odpowiedzi, jeżeli chodzi o kolory, szły w kierunku szarości, złota, srebra lub nude. A ja zdecydowałam się właśnie na jasną zieleńsmile
      • ale-sja Re: Modowe rozterki panny młodej :) 17.06.11, 19:21
        Aleska gdzie kupiłaś swoją sukienkę? Szukam dokładnie takiej smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka