madzirek85 29.06.11, 13:44 Szukam sali w okolicach Błonia. Słyszałyście może o jakiejś nowej restauracji w okolicy Teresina?? Podobno przy lasie, ale nic dokładniej nie wiem... Ewentualnie czy możecie polecić w tej okolicy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrycjaml Re: szukam sali 29.06.11, 14:48 Hej Jestem z okolic Teresina, więc z chęcią pomogę Napisz na ile osób i na kiedy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczkami Re: szukam sali 29.06.11, 17:26 Przepraszam za pytanie, ale czy przypadkiem nie używałaś pseudonimu Ely? Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczkami Re: szukam sali 29.06.11, 20:17 Znałam ci ja jedną Patrycję z okolic Teresina pod Błoniem ale to, jak widać, nie ty. Odpowiedz Link Zgłoś
madzirek85 Re: szukam sali 07.07.11, 10:50 patrycjaml napisała: > Hej > Jestem z okolic Teresina, więc z chęcią pomogę > Napisz na ile osób i na kiedy. > Pozdrawiam A najlepiej wrzesień 2012. Ale obawiam się że może dużo sal być już zarezerwowanych ( Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjaml Re: szukam sali 29.06.11, 16:59 Myślę, że sala o której mówisz znajduje się w Granicach. Niestety jeszcze nie jest oddana do użytku, sama chciałam by Nasze wesele się tam odbyło. Możesz spróbować porozmawiać z właścicielem. Bliższe info podam Ci na priv jeśli Cię to zainteresuje Byłaś już w jakimś miejscu, by obejrzeć salę ? Odpowiedz Link Zgłoś
madzirek85 Re: szukam sali 07.07.11, 10:49 Przepraszam, że się nie odzywałam ale właśnie mieliśmy przeprowadzkę... Już piszę mój narzeczony jest w tym tygodniu dość zapracowany Żadnej sali nie widziałam, chcemy zrobić to w ten weekend.. Ale gdzie tych sal szukać???? Nie chcemy robić z wielkim hukiem i przytupem bo nas na to nie stać ( Chcemy zrobić wesele na ok. 100 osób. Najlepiej wynająć sale/remizę i do tego wynająć kucharkę... W tamtym roku byłam w remizie OSP Brochów. Też jest nową salą....ale jest wielka... Koleżanka robiła tam wesele na 180 osób i nie było ich widać na sali... Wiecie o co mi chodzi Jeśli chodzi o tą salę w Granicy to słyszałam że jeszcze jest zamknięta... Myślisz że można się z nimi skontaktować i wynająć niegotową salę?? Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjaml Re: szukam sali 11.07.11, 11:52 A sprawdzałaś salę- pałacyk w miejscowości Czyste ? Możesz wynająć samą salę i do tego własne kucharki. Odpowiedz Link Zgłoś
madzirek85 Re: szukam sali 07.07.11, 10:53 patrycjaml napisała: > Myślę, że sala o której mówisz znajduje się w Granicach. Niestety jeszcze nie j > est oddana do użytku, sama chciałam by Nasze wesele się tam odbyło. Możesz spró > bować porozmawiać z właścicielem. Bliższe info podam Ci na priv jeśli Cię to za > interesuje > > Byłaś już w jakimś miejscu, by obejrzeć salę ? A może być na maila ) dzidzia_waw@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś