Gość: Aneta IP: 81.15.254.* 02.06.04, 18:02 Czy ktoś może wie ile planuje się napojów na osobę. Ile z tego powinny stanowić soki, ile napoje gazowane, niegazowane a ile kupić wody mineralnej? Z góry bardzo dziękuję za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byhanya Re: ile napojów 02.06.04, 18:58 zawsze licze + - 3 litry na osobe (tyle ile potrzeba czlowiekowi aktywnemu przez 1 dobe + tyle ile ojetosci alkoholu np wina czy piwa, poniewaz sa moczopedne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: ile napojów IP: 81.15.254.* 02.06.04, 21:10 3 litry to nie za dużo? Nam na sali powiedziano, że 1 litr na ososbę wystarczy, ale ja sądzę, że to jest za mało dlatego pytam o opinie innych, ale nie sądziłam, że aż 3 litry napojów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: ile napojów IP: *.spox.org / *.org 02.06.04, 22:31 Też się nad tym zastanawiam i myślę, że 3 litry to nie jest tak dużo, jeśli wesele planujesz latem. Gdy jest gorąco i ludzie szaleją to będzie im się chciało pić. Właściciel naszej sali odradzał mam coca-cole fanty itp., bo od tego chce się tylko pić,polecał soki wodę. i u mnie będzie chyba szklanka kompotu do obiadu, 1l. soku na osobę. litr wody mineralnej/os i trochę jakiś napoi typu Tymbark, lift, tonic, + oczywiście kawa, herbata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: ile napojów IP: 81.15.254.* 03.06.04, 13:53 Może faktycznie macie dziweczyny rację. Ja od razu wiedziałam, że 1 litr napoju na osobę jak nam powiedziano na sali, to stanowczo za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desk Re: ile napojów IP: *.net 03.06.04, 16:34 Nam kazali kupic 1l wody niegazowanej na osobe i 2l sokow (w kartonie)- jablk,grapefr.pomaranczowy.Soki poszly,wody troche zostalo,goraco nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: ile napojów IP: *.beck.pl 03.06.04, 16:46 nam zaproponowano na sali 2 litry napojow + alkohol tez sie zastanawiam czy to wystarczy szcegolnei ze wesele w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
agusik25 Re: ile napojów 03.06.04, 17:34 My mieliśmy chyba 2 litry soków na osobę + woda (niestety nie pamiętam dokładnie ile) i colę (dla jej wielbicieli = dzieci). Wesele było w sierpniu więc w bardzo ciepły dzień. Dużo nam zostało (sczególnie soków), ale wszystko spożytkowaliśmy. Lepiej żeby zostało niż żeby zabrakło. Odpowiedz Link Zgłoś