Dodaj do ulubionych

złamałam nogę!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 17:27
właściwie, to złamałam palec, ale mam gips do kolana i zdejmą mi go dopiero 5
lipca a ślub mam 26 czerwca sad(((( Jestem załamana. Mam już wszystko gotowe.
Ślubu nie chce odowływac, czy myślicie, że wypada mi iść przed ołtarz o
kulach???Rozm. z lekarzem o możliwości zdjęcia gipsu na 1 dzień, ale co to
da, skoro będemiała zastałe stawy i tak będe utykac.... Czy słyszeliście
kiedys o takim przypadku? Napiszcie cos optymistycznego, buuu
Obserwuj wątek
    • Gość: lucy Re: złamałam nogę!!!!! IP: *.acn.pl 08.06.04, 17:52
      strasznie mi przykro, niestety nic tu chyba nie da powiedzenie - do wesela sie
      zagoi....
      mysle, ze nie powinnas sie tym przejmowac, najwazniejsze jest chyba to, ze sluby
      mozesz zlozyc, a jesli przy tym troche pokustykasz, to bedzie tylko bardziej
      romantycznie. glowa do gory, i tak bedziesz pieknie wygladac!!

lucy
      ps. tez biore slub 26.06
    • Gość: Aneta Re: złamałam nogę!!!!! IP: 81.15.254.* 08.06.04, 18:10
      Bardzo Ci współczuję i nie wiem co Ci poradzić i jak Cię pocieszyć. Przyznam
      się, że nie słyszałam o takim przypadku. Zapewne nie potańczysz na swoim weselu
      ale może nie będzie tak źle.
      • Gość: saralee Re: złamałam nogę!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 18:12
        dzięki za otuchę smile mam nadzieje, ze jakos to będzie, pozdrawiam cieplutko smile))
        • Gość: Aneta Re: złamałam nogę!!!!! IP: 81.15.254.* 08.06.04, 18:26
          Będzie super!!! Zobaczysz. To Twój ślub, Twoje wesele, to Twój dzień. Może ta
          złamana noga to na szczęście, co? Ja wszystkie niepowodzenia związane z
          przygotowaniami do ślubu i wesela tłumaczę sobie właśnie tak, że teraz się wali
          i chrzani, bo potem będzie super. A sporo mieliśmy tych problemów i jak się
          waliło to wszystko na raz. Ja jestem pewna, że ta noga to na szczęście. Uwierz
          mi.
    • Gość: olala Re: złamałam nogę!!!!! IP: *.tarnowiec.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 18:18
      Slyszalam o przypadku że pan młody tydzień przed weselem spadł z dachu i zlamal
      obydwie nogi. Slub sie odbył :0. Pan młody przyjechał pod ołtarz na wózku
      inwalidzkim. Jak widac takie rzeczy sie zdarzaja.
    • kruffa Re: złamałam nogę!!!!! 08.06.04, 20:12
      A może Pan Młody zaniesie cię do ołtarza? To byłby dopiero ślub jakich mało! smile)
      Głowa go góry, będziesz miała piękny ślub, a gips a tańcach wcale tak nie
      przeszkadza!! smile)
    • Gość: brzydulka Re: złamałam nogę!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 20:32
      Saralee, glowa do gory. Zobaczysz, bedziesz tak olsniewajaca i radosna, ze nikt
      nawet nie zauwazy, ze Twoj jeden but rozni sie od drugiego. smile
      Trzymam kciuki BARDZO mocno.
      • Gość: saralee Re: złamałam nogę!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:24
        dzięki, kobietki smile Dobre było z tym wózkiem big_grin mam nadzieję, że mnie to nie
        czeka tongue_out co do niesienia pod ołtarz, to nie będę nadwyrężać narzeczonego, ale w
        sumie to niezła mysl smile))))
        szkoda mi tylko tych wszystkich przygotowań, bo pomimo tego, że i tak będzie to
        najpiękniejszy dzień mojego życia, to cały czas będę miała świadomość tego
        niezgrabengo nabytku na nodze sad Oczywiście po wszystkim zdam relację, byc może
        (odpukać!!!) przyda się to jakiejś innej nieszczęśnicy smile))
        • Gość: ewa Re: złamałam nogę!!!!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 14:43
          bedziesz wyjatkowasmile
    • an_ni Re: złamałam nogę!!!!! 09.06.04, 09:29
      nie warto ryzykowac zdejmowania gipsu bo czy wlozysz ten zlamany palec do
      buta???
      bedzie niezapomniane wydarzenie!! ale nie tragiczne ! to tylko noga
      moja kuzynka miala z narzeczonym wypadek samochodowy przed slubem!
      on ze zlamana reka bez gipsu wiec spuchnieta jak bania, obita sina twarz,
      pocharatane zebra
      a ona miala wybity zab! - niestety na wlasnym slubie sie nie usmiechala , ale
      slub i wesele byly udane
      tylko niepotrzebnie robili zdjecia ... bo na nich wszystko widac , technika
      retuszu nie byla wtedy jeszcze tak doskonala
      malzenstwo udane trwa juz ze 20 lat!
    • Gość: e Re: złamałam nogę!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 18:48
    • Gość: e Re: złamałam nogę!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 18:52
      Jeśli masz taki tradycyjny gips to może rozważ założenie takiego lekkiego
      plastikowego-jest on też bardziej estetyczny.Niestety troche kosztuje-myślę, że
      ok 100-150 zł.Spróbuj porozmawiac o tym z lekarzem-zdjęliby ci tamten i
      założyli ten-można to zrobić.Powodzenia!!!Na pocieche dodam,że moja
      przyjaciólka dokładnie 14 dni przed ślubem miała usunięty wyrostek robaczkowy i
      spędziła parę dni w szpitalu.Na weselu tańczyła mniej niż by chciała, bo brzuch
      ją jeszcze troche bolał,poza tym miała małe since na ramionach po zastrzykach,
      ale jest szczęśliwą mężatką!
    • Gość: ew Re: złamałam nogę!!!!! IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 06.07.04, 22:25
      mam nadzieję że wszystko się jednak udało smile) U mnie było
      jeszcze "weselej".... na trzy dni przed ślubem trafiłam do szpitala i wyszłam z
      niego dzień przed ślubem.....co zresztą już było szczęściem bo pierwsza wersja
      była że puszczą mnie jedynie na przepustkę... no ale wszystko się szczęśliwie
      skończyło i od ponad miesiąca jestem mężatką
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka