Dodaj do ulubionych

co myślicie o tej sukience

06.03.12, 20:56
Hej, dziewczyny ślub zbliża się powolnymi krokami i zaczęłam rozglądać się za sukienką. Co myślicie o tej:fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3050293,2,1,31A-Violan.html
Nie wiem czy zobaczycie zdjęcie bo robię to po raz pierwszysmile
Obserwuj wątek
    • asiak103 Re: co myślicie o tej sukience 06.03.12, 20:59
      I oczywiście nie pogniewam się jeżeli podpowiecie coś odnośnie dodatków. Ja myślę o biało-różowych storczykach i butach w kolorze fuksji. Welonu mieć nie zamierzam, a jedynie kwiatka we włosach, a z biżuterii tylko jakieś dłuższe kolczyki
      • hele123 Re: co myślicie o tej sukience 06.03.12, 22:03
        Dla mnie to model typowo "ala grecki", ale ogólnie ładna smile

myśle ze trzeba na biust uważać, żeby nie spłaszczyć/nie zabudować, ta Pani na zdjęciu moim zdaniem niekorzystnie wygląda - za duże miseczki w sukience
        • nowy_login123 Re: co myślicie o tej sukience 18.03.12, 17:48
          Mi też się podoba
    • ylfeth Re: co myślicie o tej sukience 06.03.12, 22:03
      suknia jest bardzo bardzo smile generalnie jestem fanką dekoltów V i lejących spódnic, więc jeżeli jest na kole to zrezygnowałabym z niego. Pomysł na dodatki moim zdaniem fajowski, podoba mi się że nie chcesz bukietu i butów w identycznym kolorze. kolczyki mogłyby być też bladoróżowe - rózowe perły albo kryształki z różowym połyskiem, np ametyst.
    • minou.noir Re: co myślicie o tej sukience 06.03.12, 23:55
      Jeśli dobrze kojarzę tę suknię (Afrodyta?), to jej góra (przód i tył) wzorowany jest na sukni firmy 'Pronovias' w modelu 'Mali': www.bestbridalprices.com/images/pronovias/2011/large/Mali.html . To moja suknia ślubna smile)
      Wg mnie góra w tej sukience nie jest dopracowana. Jakoś tak dziwnie wygląda uncertain W Mali ładniej się to prezentuje. Dół wygląda bardzo fajnie. Mi zależało wysmukleniu sylwetki i jednocześnie na poszerzeniu bioder, ale taki rozkloszowany dół też bardzo mi się podoba smile
      Jeśli chodzi o dodatki, to oprócz jakichś bajeranckich kolczyków dodałabym również jakąś większą bransoletkę, np. coś w tym stylu wizaz.pl/var/wizaz/storage/images/media/images/sr2/397306-1-pol-PL/sr2.jpg w kolorystyce, która Ci się podoba. U mnie np. będzie biel, czerń i fuksja smile
    • 5th_element Re: co myślicie o tej sukience 07.03.12, 09:41
      Dziewczyny juz sie wypowiedzialy.
      Po mojemu:
      1. suknia sliczna ale:
      a. uwazaj na gore by nie byla tak zabudowana
      b. wywal koło, bo poszerza i suknia sie nie leje.

dodatki? dlugie kolczyki albo wielka bransoletka
    • looona Re: co myślicie o tej sukience 07.03.12, 09:53
      Bardzo mi się podoba!
      Sama o czymś takim myślę smile
      • sajolina Re: co myślicie o tej sukience 07.03.12, 10:07
        Dół ładny, góra dziwna i jakby za duża.
        • madzirek85 Re: co myślicie o tej sukience 07.03.12, 12:30
          Suknia sama w sobie bardzo ładna, ale jakoś góra mi się nie podoba... Za dużo materiału albo jest nie dopasowana przy biuście..
    • ali_mak123 Re: co myślicie o tej sukience 07.03.12, 17:56
      Góra fajna, dół taki sobie - ja wolę "lejące się" sukienki. Może wyrzucenie halki/koła pomoże?
      • asiak103 Re: co myślicie o tej sukience 07.03.12, 18:16
        Dzięki dziewczyny za uwagi i jeżeli już się zdecyduję na nią w 100% (bo niestety pronovias jest poza moim zasięgiem niestetysad) to oczywiście żadne koło nie wchodzi w grę i właśnie chciałabym jak najbardziej lejącą, a co do góry to myślę, że na modelce coś nie dopasowali, ale ja u siebie nie pozwolęsmile
    • raszefka Re: co myślicie o tej sukience 07.03.12, 20:39
      Suknia bardzo, bardzo smile Nie wiem, co Wam się w tej górze nie podoba. I dół jaki jest też jest ok. Jeśli to rzeczywiście koło w halce - zamienić na sterczącą falbanę i też będzie się fajnie rozkładać.
      • marija69 Re: co myślicie o tej sukience 07.03.12, 22:41
        Wg mnie rewelacja. Skromna ale bardzo wdzięczna..Bierz ją wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka