Dodaj do ulubionych

Adamczyk Center Warszawa

23.04.12, 15:06
Hi! Czy ktoś z Was miał wesele w Adamczyk Center w Warszawie? Mogę prosić o jakieś opinie? Sama zastanawiam się właśnie nad tym miejscem.

Dzięki!
Obserwuj wątek
    • magnes Re: Adamczyk Center Warszawa 25.04.12, 21:56
      Byłam tam w zeszłym roku jako gość (wesele na ok. 130 osób). Sala jest ładnie przystrojona, jedzenie smaczne - choć jako spory minus zapamiętałam nieuprzejmą obsługę. Kelnerzy nie dbali o przynoszenie sztućców, na nasze zapytanie o butelkę wina powiedzieli, że... skończyło się i mamy poszukać sobie butelek na innych stolikach smile Jednak ogólnie na zabawę moim zdaniem miejsce nadaje się jak najbardziej, na parkiecie mieści się sporo par, nie ma się wrażenia tłoku. Co poza tym? Toalety bardzo czyste i przestronne a palacze mają do dyspozycji spory dziedziniec na zewnątrz wink
    • 69mati [...] 20.11.12, 16:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • zosia_zoska Re: Adamczyk Center Warszawa 21.11.12, 13:47
      We wrześniu 2012 roku bawiłam się tam na weselu znajomych. Sala przestronna, ale szczerze mówią jest wiele ładniejszych i ciekawszych miejsc. Wygląda bardziej jak centrum konferencyjne, przynajmniej z zewnątrz. Stoły tak jak zaprezentowane na ich stronie www, czyli dłuuuugie "tramwaje".. Kiepskie ustawienie jeśli chodzi o integrację gości. Sporo miejsca do tańczenia. Minusem zdecydowanie było ustawienie ciast i kawy w takim kącie sali, że ja np. zauważyłam je wychodząc, a wiem, że nie tylko ja byłam zaskoczona. Dla innych być może to byłoby plusem, bo miejsce nikomu nie "zawadzało".. Sama nie wiem, jak na warszawskie ceny to wybrałabym inne miejsce w tym przedziale. O obsłudze nic mi nie wiadomo, bo nie miałam z nimi styczności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka