Dodaj do ulubionych

SZUKAM SUPER ZESPOŁU

03.02.13, 08:51
do zespołów i uczestników forum Gazeta.pl:
Witam!! Poszukuję zespołu muzycznego na weselę, które odbędzie się 13 lipca 2013r w KRAKOWIE. Przede wszystkim zależy mi żeby repertuar składał się głownie z piosenek disco- polo i tych z dawnych lat jak i tych najnowszych (bayer full, boys, akcent, weekend, i cała reszta). Poza tym zależy mi na tym żeby zachęcać gości do zabawy!!! Czekam na propozycję od zespołów jak również od uczestników forum którzy mogą mi kogoś polecić. Pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • matawiband Re: SZUKAM SUPER ZESPOŁU 03.02.13, 21:37
      Witam!
      Termin na chwile obecna wolny, zapraszamy do posłuchania nas na stronie www.matawiband.pl lub na żywo podczas próby. Cena również jest do uzgodnienia. Pozdrawiam
    • kapela-remix Re: SZUKAM SUPER ZESPOŁU 08.02.13, 15:26
      Witam serdecznie
      Kilka słów o nas.
      Formacja REMIX istnieje na rynku od kilkunastu lat
      i w związku z tym mamy duże doświadczenie w prowadzeniu wesel i zabaw.
      Zespół występuje w składzie trzy osobowym (dwa wokale męskie i jeden żeński)
      plus profesjonalny wodzirej który prowadzi całe wesele bawiąc gości różnego rodzaju zabawami i konkursami z zachowaniem wysokiej kultury osobistej.
      Repertuar składa się z samych znanych przebojów polskich w stylu pop,
      dance, rock, disco, disco polo, klasyka .
      Demo i film reklamowy wysyłam mailem. Cena do uzgodnienia.
      Zespół posiada profesjonalne nagłośnienie oraz oświetlenie.
      Kontakt z zespołem : 608-559-607
      Proszę wysłać adres mailowy sms na mój numer tel. to wyślę państwu wideo-prezentację mojego zespołu.

remixkluczbork.freehost.pl e-mail. remix.adam@gmail.com
    • lkp79 Re: SZUKAM SUPER ZESPOŁU 12.02.13, 12:57
      Polecamy nasze usługi! Zapraszamy na stronę: www.planujemywesele.pl/22430-stella-music-band-zespol-muzyczny
    • selton Re: SZUKAM SUPER ZESPOŁU 18.02.13, 20:05
      Witam
      Polecam zespół Muzyczny duo-dance.pl
      pasuje do tematu forum wyrazem scenicznym oraz repertuarem...ewentualnie...smile
      13lipiec2013 napisał(a):

> do zespołów i uczestników forum Gazeta.pl:
      > Witam!! Poszukuję zespołu muzycznego na weselę, które odbędzie się 13 lipca 201
      > 3r w KRAKOWIE. Przede wszystkim zależy mi żeby repertuar składał się głownie z
      > piosenek disco- polo i tych z dawnych lat jak i tych najnowszych (bayer full, b
      > oys, akcent, weekend, i cała reszta). Poza tym zależy mi na tym żeby zachęcać g
      > ości do zabawy!!! Czekam na propozycję od zespołów jak również od uczestników f
      > orum którzy mogą mi kogoś polecić. Pozdrawiam!!
    • debard Re: SZUKAM SUPER ZESPOŁU 25.02.13, 08:54
      Witam, zapraszam na naszą stone www.debard.pl jak i do posłuchania nas na zywo na próbie. Pozdrawiam Zespól De Brad
    • fulawmar Re: SZUKAM SUPER www.maraton.hg.pl 20.03.13, 00:04
      Jeżeli zależy Wam na poziomie muzycznym, a gramy od klasyki po rocka dodat. oprawa w kościele skrzypek+ organista www.maraton.hg.pl
    • lukasik2 Re: SZUKAM SUPER ZESPOŁU 09.05.13, 00:59

> Witamy serdecznie , gramy utwory dla kazdego , biesiadne , weselne , goralskie,
      > zagraniczne, nowości itd . Zapraszamy do posluchania nas na stronie internetowej
      > atest.kapele-wesele.pl
      > .Robimy wyprowadzenie Panstwa Młodych z domu .Zapraszamy
      > serdecznie tel kont 508-32-98-93
    • angelablaszczyk Re: SZUKAM SUPER ZESPOŁU 09.05.13, 21:52
      Witam zapraszamy do zapoznania sie z nasza oferta na stronie www.twojauroczystosc.com znajda tam Panstwo nagrania mp3 jak i video !
      pozdrawiamy zespół Orion

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka