monika_87 13.02.13, 09:46 Poszukuje sali - ktoś organizował wesele na warszawskiej Białołece? Trafiłam na Ville Szamocin, co o niej myślicie? A może jest ktoś, kto organizował tam wesele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arecnowak Re: Villa Szamocin - opinie 18.02.13, 23:03 Na Państwa wesele polecam także super dj-ów oraz cały zakres usług - Super muzyka- ustalona zgodnie z wymogami klienta, dopasowana do charakteru przyjęcia i gości - Dekoracja świetlana -kolorowe oswietlenie led na sali i nie tylko, cięzki dym, mgła, multimedia, projekcje - Nagłośnienie - najlepszej klasy sprzęt dopasowany do ilości osób oraz gabarytów sali Pozdrawiam, życzę spokojnych przygotowań oraz zabawy do białego rana! Arkadiusz Nowak tel. 608-330-869 mail. biuro @ arecnowak.plarecnowak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
2victoria Re: Villa Szamocin - opinie 19.03.13, 15:52 Pierwsze wesela będą tam organizowane w maju 2013 z tego co się orientuję... Więc nie wiadomo, czy będą dawać dobrze i dużo zjeść (a to bardzo ważne!), ale sama sala robi pioronujące wrażenie! Wielki plus za drewniany parkiet, wielki minus za wysokie ceny (talerzyk talerzykiem, wiadomo, jaka sala jest fajna, to i za talerzyk trzeba dużo zaplacić, ale kto to słyszał, żeby wynajęcie pokoju dla 2 os. kosztowało 170zł?!) Moje wesele będzie na tej sali- w lipcu na pewno zdam relację Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiakzllu Re: Villa Szamocin - opinie 27.05.13, 11:15 robilismy swoje w maju tego roku. Mogę spokojnie polecić, generalnie wszystko było dopięte na ostatni guzik. Trudno przyczepić się do czegoś. Najwazniejsze że goscie byli zadowoleni! szkoda że tak szybko impreza się skończyła Odpowiedz Link Zgłoś
2victoria Re: Villa Szamocin - opinie 30.05.13, 13:35 warszawiakzllu a jak z jedzeniem? Czy smaczne i czy porcje duże? Czy te 5 dań, które jest w ofercie jest w zupełności wystarczające? warszawiakzllu napisał(a): > robilismy swoje w maju tego roku. Mogę spokojnie polecić, generalnie wszystko b > yło dopięte na ostatni guzik. Trudno przyczepić się do czegoś. Najwazniejsze że > goscie byli zadowoleni! szkoda że tak szybko impreza się skończyła Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiakzllu Re: Villa Szamocin - opinie 30.05.13, 21:34 2victoria Byłem tak zestresowany ze nie pamietam czy mi smakowalo w końcu to moje pierwsze wesele, także co by nie podali to by mi smakowalo a tak na poważnie to goście chwalili sobie jedzenie, nikt nie wyszedł głodny i te 5 dań to aż za dużo, niektórzy nie dotrwali do końca. @sabinka78 Trochę dziwią mnie twoje komentarze i ciekaw jestem czy rzeczywiście robiłas tam swoją imprezę. Nasze wesele było jako drugie w tym miejscu i widać ze właścicielom zależy żeby zaistnieć na rynku. Nam wszystko pasowało. A kwestia otoczenia to indywidualna ocena, niech każdy oceni na miejscu, to akurat widać na pierwszy rzut oka. Akurat nas miejsce przekonało a nie szukalismy lokalu a'la gesler gdzie nie wiadomo ktore sztucce do czego uzywac)Z dala od ruchliwych ulic także cicho i spokojnie, okolica typowa zabudowa jednorodzinna- najważniejsze nie przemysłowa! Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka78 Re: Villa Szamocin - opinie 29.05.13, 17:11 Sala piekna, ale ktos kto zaczyna sie bawic w cos takiego powinien miec chociaz podstawowa wiedze o gastronomii...Szamocin....lokalizacja beznadziejna. Kiedys strefa folii, kwiatów na sprzedaz, warzyw i wiejskich zabudowan. Dzis tacy ludzie biora sie za tego typu biznesy. Ja mam osobiscie obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
2victoria Re: Villa Szamocin - opinie 30.05.13, 13:34 sabinka78 masz obrzydzenie, ponieważ nie podoba Ci się otoczenie sali? Czy dlatego, że właściciele rozkręcili biznes, który może ich nieźle ustawić i im zazdrościsz? Zdecydowana większość pięknych sal, znajduje się niestety "na uboczu", albo w gołych polach (np. ekskluzywny Pałacyk Otrębusy, czy Hotel Venecia Palace). Dla mnie osobiście jest to akurat plus. Odpowiedz Link Zgłoś
loelolo Re: Villa Szamocin - opinie 31.05.13, 15:55 A ja byłam w tej sali na przyjęciu komunijnym i jestem BARDZO zadowolona. 1. Sala jest nowoczesna, bez zbędnego przepychu typu złote krzesła w stylu starożytnej Grecji 2. Jedzenie naprawdę smaczne 3. Lokalizacja jak dla mnie idealna, bo na uboczu W-wy 4. Obsługa w porządku 5. Miejsce do posiedzenia na dworze 6. PRZESTRONNOŚĆ - co jest dla mnie bardzo ważne. Nie ma ścisku Osobiście polecam Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorwesel Re: Villa Szamocin - opinie 21.08.13, 18:51 Obrzydzenie to mozna mieć jak sie czyta takie opinie) Albo zazdrościsz ze komuś sie powiodl biznes a ty ledwo wiazesz koniec z końcem bo dalej uprawiasz buraki w tych foliach)) albo nie nadajesz sie do takich lokali , dlatego proponuje remize OPS (tam sie odnajdziesz, gastronomia na najwyższym poziomie) Odpowiedz Link Zgłoś
bezstressu Re: Villa Szamocin - opinie 14.07.14, 20:23 Obiekt piękny w środku , lokalizacja ok /od 22.oo cisza nocna na zewnątrz obiektu / , parking ciasny , obsługa miła . Teraz o jedzeniu : ciasta suuper , przystawki ok i tylko kucharz się nie popisał . Ciepłe dania niestety bardzo słabe //. Odpowiedz Link Zgłoś
olgaimirek Re: Villa Szamocin - opinie 17.06.13, 23:00 Szczerze polecamy!! 15.06.2013 odbyło się tam nasze wesele. Zarówno wystrój stołów, gastronomia i obsługa były bez zarzutu. Goście byli mile zaskoczeni wysokim poziomem obsługi, piękną salą i jej wystrojem. Dodatkowo Wodzirej i Dj'ej (dobrazabawa.com) sprawili, że goście wychodzili zachwyceni i bardzo ich chwalili, a my mogliśmy skupić się na zabawie. Właściciele sali sympatyczni i życzliwi, spełnili wszystkie nasze życzenia co do menu, wystroju sali, a w noc wesela dyskretnie koordynowali pracę zespołu. Wspaniałe wesele i niezapomniane chwile. POLECAMY! Odpowiedz Link Zgłoś
dirtyblack Re: Villa Szamocin - opinie 17.06.13, 23:13 Nie polecam! Właściciel jest niesłowny. Zarezerwował nam termin na okres 2 tygodni, po czym zadzwonił po kilku dniach mówiąc, że oferta dla nas jest nieaktualna, gdyż podpisał umowę z inną parą na nasz zarezerwowany termin. Rozmowa była nieuprzejma, wręcz irracjonalna (argument właściciela - zmiana warunków pogodowych). Właściciel nie zechciał znaleźć czasu aby się z nami spotkać i omówić sytuację. Poinformowany o tym, że zostanie wystawiona negatywna opinia powiedział, że setki osób oglądają tą salę i nie przejmuje się naszą opinią. Zupełny brak profesjonalizmu graniczący z brakiem kultury osobistej! Polecam zastanowić się, żeby nie spotkała Państwa tak niemiła niespodzianka jak nas. Odpowiedz Link Zgłoś
asiatomekwlodawa Wspaniała uroczystość! 19.06.13, 21:23 Byliśmy z Wami w ten wspaniały dzień Villa Szamocin ma nie tylko piękną salę, z eleganckim wystrojem..Rewelacyjna obsługa kelnerów sprawiła, że czuliśmy się wyjątkowo! Uśmiechnięci, chętnie nieśli pomoc, dyskretni i przemili panowie!!! Dania serwowane 15.06.2013 były wyśmienite! A sos kurkowo-śmietanowy bajeczka!!! Porcje były duże i naprawdę smaczne. Ciasta- to była poezja smaku! Nie ma się do czego przyczepić. No może tylko jeden minus...dlaczego tak szybko się skończyło? pozdrawiamy Asia i Tomek, stół nr 2 Odpowiedz Link Zgłoś
justys_z85 Re: Wspaniała uroczystość! 10.07.13, 15:12 A czy macie może jakies zdjecia wystroju sali i stolow ktore moglibysmy zoabczyc? My tam mamy wesel 10-08 i nie wiem jak w standardzie wyglda przystrojona sala.' Bede wdzieczna. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
justys_z85 Re: Villa Szamocin - opinie 10.07.13, 15:06 Witam my mamy na tej sali wesele 10-08. Czy mogą Państwo nam podeslac jakieś zdjęcia wystroju sali i stołów?? Będę bardzo zobowiązana Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olgaimirek Re: Villa Szamocin - opinie 11.07.13, 16:39 Witam, tak jak najbardziej, proszę tylko podać maila, na który możemy podesłać takie zdjęcia pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
pasimi Re: Villa Szamocin - opinie 19.06.13, 20:22 Smaczne i dobrze wyglądające jedzenie, profesjonalna obsługa kelnerska i rewelacyjny parkiet ! Nie mam żadnych zastrzeżeń co do właścicieli lokalu. Będę bawić się ponownie w tym miejscu na weselu już w sierpniu. Oczywiście zdam relacje. Pozdrawia i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
asyl1981 Re: Villa Szamocin - opinie 21.08.13, 08:49 Byłam na weselu i było fajnie. Jedzonko dobre i smacze. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś