Dodaj do ulubionych

Villa Szamocin - opinie

13.02.13, 09:46
Poszukuje sali - ktoś organizował wesele na warszawskiej Białołece? Trafiłam na Ville Szamocin, co o niej myślicie? A może jest ktoś, kto organizował tam wesele?
Obserwuj wątek
    • arecnowak Re: Villa Szamocin - opinie 18.02.13, 23:03
      Na Państwa wesele polecam także super dj-ów oraz cały zakres usług

- Super muzyka- ustalona zgodnie z wymogami klienta, dopasowana do
      charakteru przyjęcia i gości

- Dekoracja świetlana -kolorowe oswietlenie led na sali i nie tylko, cięzki dym,
      mgła, multimedia, projekcje

- Nagłośnienie - najlepszej klasy sprzęt dopasowany do ilości osób
      oraz gabarytów sali

Pozdrawiam, życzę spokojnych przygotowań oraz zabawy do białego rana!

Arkadiusz Nowak

tel. 608-330-869
      mail. biuro @ arecnowak.plarecnowak.pl
    • 2victoria Re: Villa Szamocin - opinie 19.03.13, 15:52
      Pierwsze wesela będą tam organizowane w maju 2013 z tego co się orientuję... Więc nie wiadomo, czy będą dawać dobrze i dużo zjeść (a to bardzo ważne!), ale sama sala robi pioronujące wrażenie! Wielki plus za drewniany parkiet, wielki minus za wysokie ceny (talerzyk talerzykiem, wiadomo, jaka sala jest fajna, to i za talerzyk trzeba dużo zaplacić, ale kto to słyszał, żeby wynajęcie pokoju dla 2 os. kosztowało 170zł?!) Moje wesele będzie na tej sali- w lipcu na pewno zdam relacjęsmile
    • warszawiakzllu Re: Villa Szamocin - opinie 27.05.13, 11:15
      robilismy swoje w maju tego roku. Mogę spokojnie polecić, generalnie wszystko było dopięte na ostatni guzik. Trudno przyczepić się do czegoś. Najwazniejsze że goscie byli zadowoleni! szkoda że tak szybko impreza się skończyłasmile
      • 2victoria Re: Villa Szamocin - opinie 30.05.13, 13:35
        warszawiakzllu a jak z jedzeniem? Czy smaczne i czy porcje duże? Czy te 5 dań, które jest w ofercie jest w zupełności wystarczające?

warszawiakzllu napisał(a):

> robilismy swoje w maju tego roku. Mogę spokojnie polecić, generalnie wszystko b
        > yło dopięte na ostatni guzik. Trudno przyczepić się do czegoś. Najwazniejsze że
        > goscie byli zadowoleni! szkoda że tak szybko impreza się skończyłasmile
        • warszawiakzllu Re: Villa Szamocin - opinie 30.05.13, 21:34
          2victoria
          Byłem tak zestresowany ze nie pamietam czy mi smakowalosmile w końcu to moje pierwsze wesele, także co by nie podali to by mi smakowalosmile a tak na poważnie to goście chwalili sobie jedzenie, nikt nie wyszedł głodny i te 5 dań to aż za dużo, niektórzy nie dotrwali do końca.
          @sabinka78
          Trochę dziwią mnie twoje komentarze i ciekaw jestem czy rzeczywiście robiłas tam swoją imprezę. Nasze wesele było jako drugie w tym miejscu i widać ze właścicielom zależy żeby zaistnieć na rynku. Nam wszystko pasowało. A kwestia otoczenia to indywidualna ocena, niech każdy oceni na miejscu, to akurat widać na pierwszy rzut oka. Akurat nas miejsce przekonało a nie szukalismy lokalu a'la gesler gdzie nie wiadomo ktore sztucce do czego uzywacsmile)Z dala od ruchliwych ulic także cicho i spokojnie, okolica typowa zabudowa jednorodzinna- najważniejsze nie przemysłowa!
    • sabinka78 Re: Villa Szamocin - opinie 29.05.13, 17:11
      Sala piekna, ale ktos kto zaczyna sie bawic w cos takiego powinien miec chociaz podstawowa wiedze o gastronomii...Szamocin....lokalizacja beznadziejna. Kiedys strefa folii, kwiatów na sprzedaz, warzyw i wiejskich zabudowan. Dzis tacy ludzie biora sie za tego typu biznesy. Ja mam osobiscie obrzydzenie.
      • 2victoria Re: Villa Szamocin - opinie 30.05.13, 13:34
        sabinka78 masz obrzydzenie, ponieważ nie podoba Ci się otoczenie sali? Czy dlatego, że właściciele rozkręcili biznes, który może ich nieźle ustawić i im zazdrościsz?
        Zdecydowana większość pięknych sal, znajduje się niestety
        "na uboczu", albo w gołych polach (np. ekskluzywny Pałacyk Otrębusy, czy Hotel Venecia Palace).
        Dla mnie osobiście jest to akurat plus.
        • loelolo Re: Villa Szamocin - opinie 31.05.13, 15:55
          A ja byłam w tej sali na przyjęciu komunijnym i jestem BARDZO zadowolona.
          1. Sala jest nowoczesna, bez zbędnego przepychu typu złote krzesła w stylu starożytnej Grecji
          2. Jedzenie naprawdę smaczne
          3. Lokalizacja jak dla mnie idealna, bo na uboczu W-wy
          4. Obsługa w porządku
          5. Miejsce do posiedzenia na dworze
          6. PRZESTRONNOŚĆ - co jest dla mnie bardzo ważne. Nie ma ścisku
          Osobiście polecam
      • obserwatorwesel Re: Villa Szamocin - opinie 21.08.13, 18:51
        Obrzydzenie to mozna mieć jak sie czyta takie opiniesmile)
        Albo zazdrościsz ze komuś sie powiodl biznes a ty ledwo wiazesz koniec z końcem bo dalej uprawiasz buraki w tych foliachsmile)) albo nie nadajesz sie do takich lokali , dlatego proponuje remize OPS (tam sie odnajdziesz, gastronomia na najwyższym poziomie)
      • bezstressu Re: Villa Szamocin - opinie 14.07.14, 20:23
        Obiekt piękny w środku , lokalizacja ok /od 22.oo cisza nocna na zewnątrz obiektu / , parking ciasny , obsługa miła . Teraz o jedzeniu : ciasta suuper , przystawki ok i tylko kucharz się nie popisał . Ciepłe dania niestety bardzo słabe //.
    • olgaimirek Re: Villa Szamocin - opinie 17.06.13, 23:00
      Szczerze polecamy!! 15.06.2013 odbyło się tam nasze wesele. Zarówno wystrój stołów, gastronomia i obsługa były bez zarzutu. Goście byli mile zaskoczeni wysokim poziomem obsługi, piękną salą i jej wystrojem. Dodatkowo Wodzirej i Dj'ej (dobrazabawa.com) sprawili, że goście wychodzili zachwyceni i bardzo ich chwalili, a my mogliśmy skupić się na zabawie. Właściciele sali sympatyczni i życzliwi, spełnili wszystkie nasze życzenia co do menu, wystroju sali, a w noc wesela dyskretnie koordynowali pracę zespołu. Wspaniałe wesele i niezapomniane chwile. POLECAMY!
      • dirtyblack Re: Villa Szamocin - opinie 17.06.13, 23:13
        Nie polecam! Właściciel jest niesłowny. Zarezerwował nam termin na okres 2 tygodni, po czym zadzwonił po kilku dniach mówiąc, że oferta dla nas jest nieaktualna, gdyż podpisał umowę z inną parą na nasz zarezerwowany termin. Rozmowa była nieuprzejma, wręcz irracjonalna (argument właściciela - zmiana warunków pogodowych). Właściciel nie zechciał znaleźć czasu aby się z nami spotkać i omówić sytuację. Poinformowany o tym, że zostanie wystawiona negatywna opinia powiedział, że setki osób oglądają tą salę i nie przejmuje się naszą opinią. Zupełny brak profesjonalizmu graniczący z brakiem kultury osobistej! Polecam zastanowić się, żeby nie spotkała Państwa tak niemiła niespodzianka jak nas.
      • asiatomekwlodawa Wspaniała uroczystość! 19.06.13, 21:23
        Byliśmy z Wami w ten wspaniały dzień smile Villa Szamocin ma nie tylko piękną salę, z eleganckim wystrojem..Rewelacyjna obsługa kelnerów sprawiła, że czuliśmy się wyjątkowo! Uśmiechnięci, chętnie nieśli pomoc, dyskretni i przemili panowie!!! Dania serwowane 15.06.2013 były wyśmienite! A sos kurkowo-śmietanowy bajeczka!!! Porcje były duże i naprawdę smaczne. Ciasta- to była poezja smaku! Nie ma się do czego przyczepić. No może tylko jeden minus...dlaczego tak szybko się skończyło? wink pozdrawiamy Asia i Tomek, stół nr 2 wink
        • justys_z85 Re: Wspaniała uroczystość! 10.07.13, 15:12
          A czy macie może jakies zdjecia wystroju sali i stolow ktore moglibysmy zoabczyc?
          My tam mamy wesel 10-08 i nie wiem jak w standardzie wyglda przystrojona sala.'
          Bede wdzieczna.
          Pzdr.
      • justys_z85 Re: Villa Szamocin - opinie 10.07.13, 15:06
        Witam
        my mamy na tej sali wesele 10-08.
        Czy mogą Państwo nam podeslac jakieś zdjęcia wystroju sali i stołów??
        Będę bardzo zobowiązana smile
        Pozdrawiam
        • olgaimirek Re: Villa Szamocin - opinie 11.07.13, 16:39
          Witam,

tak jak najbardziej, proszę tylko podać maila, na który możemy podesłać takie zdjęcia smile

pozdrawiamy
    • pasimi Re: Villa Szamocin - opinie 19.06.13, 20:22
      Smaczne i dobrze wyglądające jedzenie, profesjonalna obsługa kelnerska i rewelacyjny parkiet !
      Nie mam żadnych zastrzeżeń co do właścicieli lokalu. Będę bawić się ponownie w tym miejscu na weselu już w sierpniu. Oczywiście zdam relacje.

Pozdrawia i polecam
      • asyl1981 Re: Villa Szamocin - opinie 21.08.13, 08:49
        Byłam na weselu i było fajnie. Jedzonko dobre i smacze. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka