onka2 30.09.13, 16:30 Szukamy kamerzysty/ekipy na wesele, która nagra błogosławieństwo, ślub w kościele, wesele. Najlepiej gdyby ekipa była z okolic Włocławka/Brześcia Kujawskiego. Zainteresowanych proszę o komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wawers10 Re: Szukamy kamerzysty na wesele 01.10.13, 04:50 Witam. Polecam nasze usługi. Zapraszam na stronę www.mateo-studio.pl Pozdrawiam Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina.1989 Re: Szukamy kamerzysty na wesele 05.10.13, 16:44 Witam bardzo polecam usługi Dominika Ruczyńskiego - www.utrwalwspomnienia.pl Na stronie ma bogatą galerię wartą obejrzenia. Bardzo miły kontakt i profesjonalne podejście oraz doświadczenie sprawiają, że wyjątkowy dzień Młodej Pary zostanie utrwalony na zawsze. Z tego, co wiem, ceny do negocjacji (rabat przy podpisaniu umowy do końca listopada), a dojazd w dzisiejszych czasach to żaden problem. Dodam jeszcze, że film weselny (oprócz standardowych płyt) zostaje udostępniony na www.utrwalwspomnienia.pl w całości (oczywiście zabezpieczony hasłem, które można udostępnić wybranym osobom). Jest to wygodne rozwiązanie, aby nie musieć "przegrywać" czy pożyczać płyt rodzinie, znajomym itd. pozdrawiam i życzę pięknego i niezapomnianego ślubu oraz wesela Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
onka2 Re: Szukamy kamerzysty na wesele 05.10.13, 19:26 Witam. Dobry bo Państwo korzystali z ich usług czy ze słyszenia? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Szukamy kamerzysty na wesele 05.10.13, 21:14 Sądząc z iście reklamowego słownictwa -"profesjonalne podejście oraz doświadczenie sprawiają, że wyjątkowy dzień Młodej Pary zostanie utrwalony na zawsze.", to po prostu oni sami. To się nazywa spamowanie. BTW, do ogłaszania się służy inne forum, zalinkowane u góry Odpowiedz Link Zgłoś
prol88 Re: Szukamy kamerzysty na wesele 07.10.13, 22:04 Witam Ja na swój ślub zamówiłam kamerzystę z firmy KrzyśFilm z Ponizia (okolice Augustowa). Jeśli ktokolwiek będzie chciał go zamówić na swoje wesele to popełni błąd swojego życia! Robią podstawowe błędy wręcz niedopuszczalne! Ślub jest wyjątkowym dniem, jedynym i niepowtarzalnym! A film nagrali tak że nie pokażę go swoim gościom! I wydane 2 tys zł pójdą do szuflady! Tata prowadził mnie do ołtarza i przekazywał mojemu mężowi. Nie ma tego nagranego. Jest moment od tyłu dosłownie trwający 2 sekundy. Co pokażę moim dzieciom za 20 lat? Plecy mojego ojca????? Rodzice nieśli dary podczas mszy i tego też nie ma! Jak siedzimy z mężem przed ołtarzem to przez praktycznie połowę mszy nasze twarze zasłaniają świece ze stojaków!!! Jak stawiał kamerę to nie zauważył na wyświetlaczu do cholery!?!?dopiero po połowie ustawił tak jak trzeba (tzn przesunął w prawo) czyli cały czas mamy ujęcia z jednego profilu, od strony męża a że to kawał chłopa to mnie w ogóle prawie nie widać! Jak jest pierwszy taniec to mój mąż jest ujęty od nosa do pasa! nie ma twarzy!!! Na pierwszym tańcu!! Większość ujęć jest takich że są twarze od połowy nosa, brody do pasa. Nie ma nagranego jak prosimy rodziców o wyjście na środek bo chcemy im podziękować za wychowanie, dla dziadków też zrobiliśmy takie podziękowanie i też tego nie ma!! nie ma zaprosin do oczepin. Specjalnie z mężem do krojenia tortu zamówiliśmy piosenkę " pierwszy kawałek dla rodziców" i zamiast próbować tort roznosiliśmy tak jak w piosence najpierw dla rodziców, dla dziadków i dla chrzestnych. Nie ma tego nagranego! Nie mają pojęcia o sposobie nagrywania, o tym gdzie się ustawić żeby zrobić dobre ujęcia albo chociaż średnie. Mają sprzęt ale nie umieją się nim posługiwać! MASAKRA!!!! Dodam na koniec że tydzin przed weselem spotkaliśmy się z P. Krzysztofem w jego domu i ustaliśmy szczegóły. Jego żona zapisywala wszystko na kartce tj te rzeczy odnośnie kościoła, nasze plany na sali i jakoś im to umknęło. Spisaliśmy nawet umowę i jej nie dotrzymali!!!! Jest punkt w którym pisze że do naszej dyspozycji oddadzą surówkę filmu. dwa tygodnie z nimi dyskutowałam żeby mi ją dali. dali połowę z wielką łaską! Jeśli mamy podpisaną umowę i są warunki w niej zawarte to się ich dotrzymuje zazwyczaj ale widzę że w Poniziu są inne zwyczaje! Szukajcie kogoś innego!!!! A najlepsze było to jak pojechaliśmy do nich z pretensjami to stwierdzili że są swiadomi swoich błędów!!! Ale jakoś żadnej skruchy nie okazali! Skoro wiedzą ze nagrywają źle to po co się za to zabierają ??????? Po co ludziom nerwy psują ?????? Jeszcze zrobili błąd w imieniu i nie widzieli problemu czy jest napisane imię pełne czy zdrobnienie! To tak jakby ktoś napisał na płytce " obiecali sobie Tymoteusz i Gośka" zamiast Małgorzata. p. Krzysztof nie mógł zrozumieć w czym problem!!!!! Nie łudźcie się ich fajnymi teledyskami! Też nam zrobili. Ale do teledysku można każdą scenę powtórzyć! a na własnym ślubie już nie. Odradzam w zupełności. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina.1989 Re: Szukamy kamerzysty na wesele 06.10.13, 16:10 witam, nam montował tylko film, ponieważ na naszym znalazły się kiczowate przejścia z żaluzjami itp.(na szczęście surowy materiał nagrany był przyzwoicie) natomiast filmował wesele kuzynki i stąd wiem o jego zaangażowaniu i podejściu. onka2 napisał(a): > Witam. Dobry bo Państwo korzystali z ich usług czy ze słyszenia? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
prol88 Re: Szukamy kamerzysty na wesele 07.10.13, 22:01 Ja na swój ślub zamówiłam kamerzystę z firmy KrzyśFilm z Ponizia (okolice Augustowa). Jeśli ktokolwiek będzie chciał go zamówić na swoje wesele to popełni błąd swojego życia! Robią podstawowe błędy wręcz niedopuszczalne! Ślub jest wyjątkowym dniem, jedynym i niepowtarzalnym! A film nagrali tak że nie pokażę go swoim gościom! I wydane 2 tys zł pójdą do szuflady! Tata prowadził mnie do ołtarza i przekazywał mojemu mężowi. Nie ma tego nagranego. Jest moment od tyłu dosłownie trwający 2 sekundy. Co pokażę moim dzieciom za 20 lat? Plecy mojego ojca????? Rodzice nieśli dary podczas mszy i tego też nie ma! Jak siedzimy z mężem przed ołtarzem to przez praktycznie połowę mszy nasze twarze zasłaniają świece ze stojaków!!! Jak stawiał kamerę to nie zauważył na wyświetlaczu do cholery!?!?dopiero po połowie ustawił tak jak trzeba (tzn przesunął w prawo) czyli cały czas mamy ujęcia z jednego profilu, od strony męża a że to kawał chłopa to mnie w ogóle prawie nie widać! Jak jest pierwszy taniec to mój mąż jest ujęty od nosa do pasa! nie ma twarzy!!! Na pierwszym tańcu!! Większość ujęć jest takich że są twarze od połowy nosa, brody do pasa. Nie ma nagranego jak prosimy rodziców o wyjście na środek bo chcemy im podziękować za wychowanie, dla dziadków też zrobiliśmy takie podziękowanie i też tego nie ma!! nie ma zaprosin do oczepin. Specjalnie z mężem do krojenia tortu zamówiliśmy piosenkę " pierwszy kawałek dla rodziców" i zamiast próbować tort roznosiliśmy tak jak w piosence najpierw dla rodziców, dla dziadków i dla chrzestnych. Nie ma tego nagranego! Nie mają pojęcia o sposobie nagrywania, o tym gdzie się ustawić żeby zrobić dobre ujęcia albo chociaż średnie. Mają sprzęt ale nie umieją się nim posługiwać! MASAKRA!!!! Dodam na koniec że tydzin przed weselem spotkaliśmy się z P. Krzysztofem w jego domu i ustaliśmy szczegóły. Jego żona zapisywala wszystko na kartce tj te rzeczy odnośnie kościoła, nasze plany na sali i jakoś im to umknęło. Spisaliśmy nawet umowę i jej nie dotrzymali!!!! Jest punkt w którym pisze że do naszej dyspozycji oddadzą surówkę filmu. dwa tygodnie z nimi dyskutowałam żeby mi ją dali. dali połowę z wielką łaską! Jeśli mamy podpisaną umowę i są warunki w niej zawarte to się ich dotrzymuje zazwyczaj ale widzę że w Poniziu są inne zwyczaje! Szukajcie kogoś innego!!!! A najlepsze było to jak pojechaliśmy do nich z pretensjami to stwierdzili że są swiadomi swoich błędów!!! Ale jakoś żadnej skruchy nie okazali! Skoro wiedzą ze nagrywają źle to po co się za to zabierają ??????? Po co ludziom nerwy psują ?????? Jeszcze zrobili błąd w imieniu i nie widzieli problemu czy jest napisane imię pełne czy zdrobnienie! To tak jakby ktoś napisał na płytce " obiecali sobie Tymoteusz i Gośka" zamiast Małgorzata. p. Krzysztof nie mógł zrozumieć w czym problem!!!!! Nie łudźcie się ich fajnymi teledyskami! Też nam zrobili. Ale do teledysku można każdą scenę powtórzyć! a na własnym ślubie już nie. Odradzam w zupełności. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazotworczo Re: Szukamy kamerzysty na wesele 19.10.13, 22:30 vimeo.com/75716339 Z dojazdem nie ma problemu, zapraszam: konrad@obrazotworczo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
e88e Re: Szukamy kamerzysty na wesele 22.10.13, 19:37 Pocecam RecTime Pictures www.rectime.pl Zajmują się filmowaniem w całej Polsce i jako jedyni tworzą filmy fabularne ,co jest wspaniałą pamiątką. Odpowiedz Link Zgłoś
g2filmstudio Re: Szukamy kamerzysty na wesele 25.10.13, 21:12 Witam, zapraszamy do zapoznania się z naszą ślubną ofertą videofilmowania na stronie www.g2filmstudio.pl Znajdziecie tam Państwo pełną ofertę wraz z cennikiem. Nasze filmy możecie zobaczyć na stronie[u] www.dailymotion.com/visited/user/g2filmstudio/1?af=1 Jeżeli będziecie Państwo zainteresowani zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy Zespół G2FilmStudio Odpowiedz Link Zgłoś
kowalskirafal11 Re: Szukamy kamerzysty na wesele 12.11.13, 19:56 zapraszam do zapoznania się z moim portfolio www.silesiawedding.pl Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkamera Re: Szukamy kamerzysty na wesele 23.11.13, 15:13 Dzień dobry. Oferuję wykonanie dobrego niedługiego filmu. W moich filmach znajdą Państwo unikalne scenariusze i ujęcia. Mogę pokazać kilka prac na spotkaniu. Krótka oferta dostępna jest na www.telescope.com.pl. Dziękuje, Piotr D Odpowiedz Link Zgłoś
studiol8 Re: Szukamy kamerzysty na wesele 24.01.14, 12:55 Witam. Serdecznie zapraszam do oglądnięcia naszych nietypowych filmów. Jeśli zależy Wam na jakości oraz filmie innym niż wszystkie zapraszam na: vimeo.com/studiol8/videos oraz na www.facebook.pl/studiol8 Więcej informacji na kontakt@studiol8.pl Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
wideoslaskpl Re: Szukamy kamerzysty na wesele 09.03.14, 17:11 www.youtube.com/watch?v=KETX1EJNqv0 Odpowiedz Link Zgłoś
wideoslaskpl Re: Szukamy kamerzysty na wesele 09.03.14, 17:11 www.youtube.com/watch?v=KETX1EJNqv0www.wideoslask.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolonamezatka Re: Szukamy kamerzysty na wesele 31.07.14, 12:49 polecam MonMar Studio, www.foto-video.gdziewesele.pl Odpowiedz Link Zgłoś
studiofilmowe-sp Re: Szukamy kamerzysty na wesele 22.08.14, 12:13 Zachęcamy do zapoznania się z ofertą naszej firmy na stronie internetowej: http://www.studiofilmowe-sp.pl/. Mamy nadzieję, że nasza oferta przypadnie Państwu do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
lexuswarszawa Re: Szukamy kamerzysty na wesele 16.09.14, 21:42 Oferta: Fotograf + 2x Kamerysta + Wspaniały Lexus IS 300h importowany bezpośrednio z Japonii wyprodukowany w fabryce w Tahara rocznik 2014. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz na bezpłatną jazdę próbną! Samochód do ślubu Warszawa czarny Lexus IS300h Proponujemy Państwu Pakiet : fotograf ( wesele + plener ) + 2 operatorów lustrzanek (podziękowanie rodzicom + intro + wspaniały teledysk obejmujący: przygotowanie Panny oraz Pana młodego + przyjazd młodego+ kościół + wesele do h 1:00) oraz komfortową sportową limuzynę do godz. 1:00. Cały nasz personel mówi biegle w j. angielskim. O aucie Auto szczególnie polecamy lubiącym sportowy design, komfort, luksus, ciszę, niepowtarzalność ( tych drogich aut jest mało na rynku polskim) i prędkość! Wnętrze auta jest bogato wyposażone, świetnie wyprofilowane w sportowym stylu skórzane fotele, wysokiej jakości skóra na kierownicy, desce rozdzielczej oraz gałce do zmiany biegów. Auto ma również pojemny bagażnik, w którym pomieści bez problemu PREZENTY dla młodej pary. Mimo iż jest to limuzyna silnik elektryczny rozpędza pojazd do 100km/h w około 8s. Auto jest wygodne i i Japończycy zadbali o to by bez problemów pomieścła się Panna młoda w długiej sukni dzięki poszerzeniu auta oraz wyprofilowaniu przednich siedzeń. Jednym słowek kawał fury świetnie wykonanej w Japonii. Oferta Pełna - Cena Pakietu: 6100 PLN brutto ( oszczędność 1050 PLN ) : 1) Auto z kierowcą oraz dekoracją do 3h z limitem 100km z możliwością jazdy sportowej ( możliwość dekoracji własnej ) 2) Kamerzystę: portfolio dostępne w studiu lub na -> stronie do dyspozycji na plener oraz całość imprezy do h 1:00. 300-500 zdjęć na DVD; 30-50 odbitek najlepszych zdjęć 3) 2 operatorów wysokiej jakości lustrzanek do wykonania wspaniałego i zabawnego teledysku 1-1.5 godz. film : film: podziękowanie rodzicom trwające do 3min; -> Zobcz film: krótkie intro trwające do 5 min; filmowanie przygotowania Pana i Panny młodej; filmowanie całości imprezy do h 1:00; film: wysokiej jakości teledysk w wieloma kadrami i efektami z fajną muzyką do 1-1,5h długości; -> Zobacz płyty: DVD oraz Blue Ray. Oferta podstawowa w cenie 3700 PLN ( oszczędność 0 PLN ): 1) Auto z kierowcą oraz dekoracją na 3 godz. i limitem 100km z jazdą w trybie ECO ( możliwość dekoracji własnej ) 2) Fotograf: portfolio dostępne w studiu lub na -> stronie do dyspozycji całość imprezy do h 1:00. 300 zdjęć na DVD; 30 odbitek najlepszych zdjęć 3) 1 x kamerzysta do wykonania reportarzu do godziny 1:00: przyjazd Pana młodego + kościół + wesele do godz. 1:00 + 1 godz. film na DVD i Blue Ray Oferta na samo auto na 3 godz., kierowca, dekoracja i 100km limit z jazdą w trybie ECO: 850 PLN Zapraszamy do obejrzenia naszej galerii zdjęć -> Kliknij Umów się na jazdę próbną i podpisz umowę na spotkaniu już dziś! Zapraszamy na kontakt w sprawie umówienia jazdy oraz obejrzenia auta! Rezerwacja po wpłacie zaliczki 300 PLN. Więcej zdjęć na naszej stronie: -> Zobacz galerię Lexus IS300h Kontakt: Email: lexuswarszawa@gmail.com TELEFON: 500319567 Pozdrawiam, Lexusemdoslubu.com.pl apvmedia.pl Nasz Facebook Odpowiedz Link Zgłoś
dymitrrr0 Re: Szukamy kamerzysty na wesele 19.09.14, 14:22 Sprawdź tutaj: www.weselezklasa.pl/notice.php?q=w%B3oc%B3awek&c=37&title=fotograf-na-wesele Odpowiedz Link Zgłoś
videoemotions11 Re: Szukamy kamerzysty na wesele 18.02.15, 10:22 Witam, Zachęcam do zapoznania się z naszymi przykładowymi realizacjami: Teledysk romantyczny vimeo.com/110873253 vimeo.com/105999106 vimeo.com/109590063 vimeo.com/102216248 Teledysk nowoczesny vimeo.com/107920945 Teledysk niekonwencjonalny vimeo.com/86247695 Podziękowania dla rodziców: vimeo.com/107267650 vimeo.com/97111935 Więcej można zobaczyć na naszej stronie internetowej: www.videoemotions.pl W celu otrzymania pełnej oferty wraz z cennikiem proszę pisać na magdalena@videoemotions.pl lub dzwonić 883 955 506 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś