Gość: alicja IP: 62.121.128.* 22.08.04, 19:34 Gdzie w okolicach krakowa sa fajne miejsca na organizację wesela? Ktoś miał, byl..? jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: wesele - Kraków IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 22.08.04, 20:29 Już to tu kiedyś pisałam ale skoro pytasz - powtórzę: ja miałam wesele w Pałacu Żeleńskich w Grodkowicach (ok 20-25 km od Krakowa). Bardzo fajne miejsce, a organizacja rewelacyjna. Jeśli Cie interesuje podaj maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krakowianka Re: wesele - Kraków 23.08.04, 15:22 Mi się marzy wesele w Przegorzałach - miejsce piękne tylko ta cena... Odpowiedz Link Zgłoś
cymbeline Re: wesele - Kraków 23.08.04, 19:00 Ja właśnie miałam wesele 14.08.2004 w Zamku w Przegorzałach czyli w Restauracji u Ziyada.Cena faktycznie nie najmniejsza,bo my płaciliśmy 170 zł/osoba,ale miejsce warte grzechu....jedzonko super!!! Dużo nam zostało z wesela wiec przez kolejny tydzień karmiłam rodzinkę,co miało niewątpliwy plus - nie musiałam kwitnąć nad garkami)) Obsługa też jest naprawdę super,wszystko bardzo sie udało i wierzcie mi,ja naprawde jestem straszną krytykantką i na swoje wesele tez patrzyłam bardzo krytycznie,ale byłam mile zadowolona i gdybym miała powtórzyć wesele to tylko tam! Bardzo sie bałam czy wszystko bedzie dobrze, wiec jeszcze kilka godzin przed weselem podjechałam do Ziyada i sprawdziłam czy stoły stoją jak powinny,czy ładna zastawa,czy stoły ładnie udekorowane,jak wygladają ikebany na stołach,przypomniałam kelnerom co i o której mają wnosić itp...patrzyli na mnie dziwnie jak zobaczyli mnie 4 godziny wczesniej na sali...ale było ok. Naprawde polecam goraco to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
1magdi1 Re: wesele - Kraków 24.08.04, 21:05 cymbeline, napisz prosze ile ciepłych posiłków miałas w cenie 170 zł? Czy cena zawierała też utrzymanie czytsości, obsługe kelnerską, powitanie? Odpowiedz Link Zgłoś
cymbeline Re: wesele - Kraków 26.08.04, 14:03 Czesc Magdi, Cena zawierała pełny obiad czyli: przystawka,zupa,drugie danie i deser, wszystko duże,slicznie podane i smaczne porcje.Deser było do wyboru lody albo sałatka owocowa.Oprócz tego dwa gorące dania też obfite i smaczne i oczywiscie tzw.zimna płyta czyli: deska serów,pólmisek wędlin,półmisek mies, pólmisek pasztetów,rozne satatki,jaja w majonezie,mozarella z pomidorami oraz galaretki drobiowe.Full wypas mówioąc brzydko). Oczywiscie na poczatku bylo przywitanie przez kelnerów chlebem i solą,rozbicie kieliszków i szampan dla wszystkich.W cenie oczywiście całonocna obsługa,kelnerzy naprawde sie starali,cały czas wymieniali gościom talerzyki na nowe.To co sama kupowałam to: tort weselny i ciasta oraz wódka,wino,owoce i część zimnych napojów,bo trochę oni dają.I wierzcie mi,ze myslałam,ze ciepłych dań bęzie za mało,a bylo dużo,tak,że do dnia dzisiejszego jem weselne przysmaki, tyle tego zostalo,ze nie do pzrejedzenia.Dostaliśmy wszystko po weseleu wiec co sie dało to zamroziłam i teraz nie muszę gotowac obiadków)) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: wesele - Kraków 24.08.04, 10:35 Polecam fajne forum ślubne małopolskie: weselneforum.cjb.net kopalnia wiedzy i wrażeń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOVERTON Re: wesele - Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 19:09 Od paru ładnych lat organizujemy wesela. jeżeli pod krakowem szukasz przyzwoitego, niedrogiego i z pełną obsługą miejsca na zorganizowanie wesela to zgłoś się do mnie. Miejsce nazywa się Zaścianek i jest w balicach. mamy do zaoferowania dwie sale jedną do ok 30 osób drógą do 80. oferujemy dj. A co do kuchni to kucharka jest wspaniała gorąco polecam oto mój mail DOVERTON@interia.pl z miłą chęcią odpowiem na wszystkie pytania. moje gg to 3107758 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: wesele - Kraków IP: *.in-addr.btopenworld.com 08.09.04, 14:15 a ja juz po raz kolejny polecam Boheme na Golebiej, tylko ze to nie okolice a sam Krakow, chociaz ceny bardzo rozsadne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: wesele - Kraków IP: *.autocom.pl 09.09.04, 19:12 Ja znalazłem w SUflerze Dom Weselny przy Karczmie w Krzywaczce jest na stronie www.firmyweselne.pl będe miał tam wesele w czerwcu2005 Odpowiedz Link Zgłoś