Dodaj do ulubionych

pomóżcie mi wybrac pierscionek zaręczynowy-prosze!

17.08.14, 20:53
witam,
chcę się oświadczyć mojej ukochanej, wybrałem 2 pierścionki ale nie umiem ostatecznie się zdecydować bo obydwa mi się podobająsmile proszę o wasze opinie i poradęsmile pięknie dziękuję
ps:wielkość kamienia jak i jego czystość/barwę już mam wybrana-chodzi tylko o modelsmile

[url=http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4513757578&ref=last-visited[/url]
[url=http://allegro.pl/zloty-pierscionek-z-brylantem-0-09ct-kazdy-rozmiar-i4496127497.html?ref=mainpage-observed][/url]
Obserwuj wątek
    • astomi25 Re: pomóżcie mi wybrac pierscionek zaręczynowy-pr 18.08.14, 07:32
      Nie wiem czy cos Ci dadza odpowiedzi, bo zaden z internautow nie jest Twoja narzeczona i moze sie jej spodobac inny pierscionek.niz ten ktory Ci tu doradzimy wink
      Mi.duzo bardziej podoba sie nr 1.
      A tak nawiasem mowiac, serio bedziesz kupowal na allegro? Ja kiedys wtopilam sporo kasy, bo brynakt okazal.sie podrobka uncertain
      • astomi25 Re: pomóżcie mi wybrac pierscionek zaręczynowy-pr 18.08.14, 07:33
        Brylant.
    • kol.3 Re: pomóżcie mi wybrac pierscionek zaręczynowy-pr 19.08.14, 17:55
      Pierścionków na allegro bym nie kupowała. Jednak trzeba obejrzeć co się kupuje.
    • 5th_element Re: pomóżcie mi wybrac pierscionek zaręczynowy-pr 24.08.14, 12:03
      oba bardzo ładne, jedynie w kwestii użytkowej: pierwszy nie będzie haczył. Czy Twoja ukochana nosi złoto czy srebro? Pytam w kwestii koloru złota. Jeśli sprawdziłeś sprzedawcę na allegro pod kątem wiarygodności, to czemu nie brać z tego źródła? Ale fakt, rozejrzałabym się też w małych zakładach złotniczych w okolicy.
    • kubakepinski Re: pomóżcie mi wybrac pierscionek zaręczynowy-pr 26.08.14, 09:35
      Lepiej jeśli pierścionek zaręczynowy zobaczysz 'na żywo'. Na oglądanie przez internet bym się nie zdecydował
      • zuzowa Re: pomóżcie mi wybrac pierscionek zaręczynowy-pr 03.12.14, 23:04
        Można popatrzeć w internecie żeby mieć jakieś pojęcie smile Mój mąż zamówił pierścionek u tego jubilera www.jubiler-zietek.pl/, skromny ale bardzo ładny, idealnie komponuje się z obrączką smile
        • kaga9 SPAM! 04.12.14, 11:20
          forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pelna=tak&pageNumber=1&query=&author=zuzowa&title=&forum=
    • anna6442 Re: pomóżcie mi wybrac pierscionek zaręczynowy-pr 26.08.14, 14:00
      trochę ryzykownie z Allegro, co z gwarancją itp? Lepiej byłoby jakbys kupił u normalnego jubilera. Polecam taxor
    • rencymenna Re: pomóżcie mi wybrac pierscionek zaręczynowy-pr 26.08.14, 21:03
      pierwszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka