mayyyka 30.08.04, 10:32 Gdzie jest duży wybór? Doradzicie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e. Re: Buty ślubne w Warszawie gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 19:57 Pewnie zależy, jakie chcesz buty... Ja np. wydałam sporo na suknię i chcę raczej zaosczędzić na butach. W salonach slubnych z tego co zauważyłam minimalna cena to 250 zł. Strasznie dużo jak za buty na jeden wieczór . Dlatego mam zamiar poszukać w halach pod PKiN. Sprzedawczyni w jednym z salonów ślubnych "na stronie" podpowiedziała mi, że można tam kupić całkiem sensowne buty. Jeżeli chcesz jednak jakieś droższe, to słyszałam że na Chmielnej pomiędzy Nowym Światem a Szpitalną jest całkiem dobry sklep z dużym wyborem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
xkropka Re: Buty ślubne w Warszawie gdzie??? 31.08.04, 09:11 Zaczynają się przeceny ślubnej kolekcji Ryłki - za ok. 140 zł można kupić skórzane buty w pawilonach w przejśćiu podziemnym przy Rotundzie. Polecam, jeśli lubisz jasne buty i chodziłabyś w nich później. Ale jeżeli (tak jak ja) chodzenie w białych butach uważasz za obciach (zaznaczam - moje prywatne zdanie i nie miałam zamiaru nikogo obrażać), to najtańszym rozwiązaniem, jakie znalazłam, są buty na Bazarze Różyckiego - przez jedną noc się nie rozlecą, a kosztują 75 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
redka2 Re: Buty ślubne w Warszawie gdzie??? 31.08.04, 09:31 jak idziesz od strony Brackej w skręcasz za Traffic w lewo w ul Chmielna to zaraz za kawiarnią w pierwszej bramie masz pracownię obuwia / po prawej stronie/ zamówiłam tam buty ślubne, mam idealny kolor, rozmiar,obcas jaki chcialam, wycięcie z przodu, ( ja mam z materiału) szukałam wszędzie, chciałam miec wygodne na stabilnym obcasie i teraz uwaga... kosztowały PLN 140 Odpowiedz Link Zgłoś
anusia29 Re: Buty ślubne w Warszawie gdzie??? 31.08.04, 10:53 Jeszcze tydzień temu mialam ten sam problem )) I tez w Warszawie. Polecam buty Ryłko (jest kilka sklepów firmowych - m.in. Marszałkowska i Chmielna)- kolekcja slubna. Są ze skóry, a więc można je jeszcze wykorzystać do sukienek letnich. ponadto wygodne i niedrogie - za swoje dałam 174 PLN. Pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Buty ślubne w Warszawie gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 08:18 też chciałam buty Ryłki, ale swoje kupiłam przez przypadek na bazaże różyckiego, dałam 65 PLN, buty były super wygodne, przetańcowałam calutkie wesele i nie obtarły mnie! Odpowiedz Link Zgłoś