Dodaj do ulubionych

restauracja ACAPULKO koło Piaseczna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:07
czy ktoś miał przyjęcie w Restauracji ACAPULKO koło Piaseczna. Prosze o
opinię, jak oceniacie
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.10.04, 10:46
      Tez tam chcialam robic wesele, ale sprobowalam jedzenia - ohyda i dowiedzialam
      sie, ze byl tam calkiem niedawno dom publiczny...
      • magdary Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna 16.10.04, 18:31
        nie no z tym domem publicznym to lekk przesada. jedzenia nie próbowałam ale
        wiem, że są tam wyprawiane wesela i to do dawna.
        • Gość: basia Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 19:01
          czy byłaś może na jakimś weselu , jakie wrazenia, opiszcie prosze muszę podjąć
          decyzję
          • magdary Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna 17.10.04, 20:09
            sama osobiście tam nie byłam ale mam namiary na kogoś kto robił tam wesele.
            napisz do mnie to podam Ci meila do tej osoby.
          • magdary Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna 17.10.04, 20:11
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=12436754&v=2&s=0
            tu masz linka do watku o tym miejscu i adres do tej dziewczyny. ona miala miec
            wesele w lipcu tam.
            • Gość: dana Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 14:41
              serdeczne dzięki na namiar.
            • Gość: gosć Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 12:15
              ?
            • Gość: gość Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 12:16
              ????
      • Gość: ola Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 15:15
        moi znajomi też tam robili wesele jak skontaktuje się to odezwę się na forum
    • Gość: maria Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 08:03
      cześć ja też rozważam zorganizowanie przyjęcia w ACAPULKO będe wdzięczna za
      wszelkie uwagi i podpowiedzi,
    • Gość: dana Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 11:33
      kochani może ktoś zna opiniena temat tego lokalu musze podjąć decyzję do piątku
      czekam
    • Gość: karolina Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 17:13
      cześc Ja też jestem zainteresowan tą salą, może byłaś w sobotę no i jakie
      wrażenia
    • Gość: enenka Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 18:50
      ja miałam..... dziesięć lat i jakieś piętnaście kilo temu. Było wspaniale, no
      ale wtedy było trochę mniej przeróżnych weselnych sal. Moje wesele było w
      sierpniu. Całą noc w ogrodzie. Nawet goście kąpali się w basenie.... ech,
      rozmarzyłam się.
      nawet nie wiem, niestety, czy nadal jest ta sama właścicielka.
      pozdrawiam
      stara baba
    • Gość: daria Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 10:06
      czy ktoś miał przyjęcie w Restauracji ACAPULKO koło Piaseczna. Prosze o
      opinię, jak oceniacie

• Gość: gość Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.chello.pl 02.11.04, 23:25
        Ja miałam pod koniec września tego roku. Na 50 osób. Przyjęcie z tańcami od 19
        do 1.00. Było fajnie - to naprawdę sympatyczne miejsce, eleganckie i z
        atmosferą. Jedzenie smaczne i w dużych ilościach. U nas były 4 posiłki ciepłe,
        wędliny, mięsa na półmiskah, sałatki warzywne, owoce, z ciast sernik i
        szarlotka (naszwybór), napoje czyli napoje gazowane soki kawa i herbata bez
        ograniczeń. Alkohol i tort własny bez korkowego czy innych dopłat. Zapłaciliśmy
        130 zł od osoby i uważam że było warto. Jedna uwaga - trzeba częto rozmawiać z
        szefową chociaż telefonicznie i sprawdzić czy ma dobre numery telefonu bo
        czasem myli i mogą być problemy.
        Pozdrawiam

kiedyś narzeczona teraz żona i matka smile
    • Gość: dana Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:03
      do gość z 02.11.2004r. czy sala jest w stanie pomieścić w rozsądnym wymiarze 60-
      65 osób co sądzisz, co znaczy z tymi telefonami że tzreba wlaścicielkę pilnować
      i od czasu do czasu dzwonić jakie są niebezpieczeństwa z góry dziękuję za opinię
      • Gość: gość Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.chello.pl 04.11.04, 21:46
        Ten dworek ma w sumie trzy salki - jedna do której się wchodzi drzwiami, drugą
        dużą po lewej i małą po prawej (bliżej ogrodu). W tej dużej salce po lewej
        posadzisz maks 54-55 osób. w małej dodatkowe 15-16 osób (może nawet 20).
        My w pierwszej wersji mieliśmy mieć 62 osoby i dzieciaki miały być w tej małej
        salce a reszta w dużej. Ponieważ część osób nie mogła być zmieściliśmy
        wszystkich na jednej sali.
        W każdym razie 60 osób na jednej sali to będzie kłopot.
        Co do telefonów - właścicielka błędnie zapisała mój numer komórki i nie mogła
        się skontaktować. Twierdziła też że w domu nikt nie odbiera mimo że ja mam
        dwoje małych dzieci i siłą rzeczy większość czasu spędzam w domu.
        Dobrze jest samemu zapisać jej numery do siebie i co jakiś czas zadzwonić z
        pytaniem kiedy zaliczka, ile itp.
        I tyle.
        Po prostu pani czasem za dużo myśli o rodzince a zwłaszcza o wnuku zamiast
        skupić się na rozmowie z klientem.
        Ale nie zmienia to faktu że ostatecznie jesteśmy bardzo zadowoleni.
        Pozdrawiam
    • Gość: dana Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:25
      czy na prawdę już nikt na temat tego lokalu nic nie wie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka