Gość: dana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:07 czy ktoś miał przyjęcie w Restauracji ACAPULKO koło Piaseczna. Prosze o opinię, jak oceniacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.10.04, 10:46 Tez tam chcialam robic wesele, ale sprobowalam jedzenia - ohyda i dowiedzialam sie, ze byl tam calkiem niedawno dom publiczny... Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna 16.10.04, 18:31 nie no z tym domem publicznym to lekk przesada. jedzenia nie próbowałam ale wiem, że są tam wyprawiane wesela i to do dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 19:01 czy byłaś może na jakimś weselu , jakie wrazenia, opiszcie prosze muszę podjąć decyzję Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna 17.10.04, 20:09 sama osobiście tam nie byłam ale mam namiary na kogoś kto robił tam wesele. napisz do mnie to podam Ci meila do tej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna 17.10.04, 20:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=12436754&v=2&s=0 tu masz linka do watku o tym miejscu i adres do tej dziewczyny. ona miala miec wesele w lipcu tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 14:41 serdeczne dzięki na namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 12:15 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 12:16 ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 15:15 moi znajomi też tam robili wesele jak skontaktuje się to odezwę się na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 08:03 cześć ja też rozważam zorganizowanie przyjęcia w ACAPULKO będe wdzięczna za wszelkie uwagi i podpowiedzi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 11:33 kochani może ktoś zna opiniena temat tego lokalu musze podjąć decyzję do piątku czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 17:13 cześc Ja też jestem zainteresowan tą salą, może byłaś w sobotę no i jakie wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enenka Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 18:50 ja miałam..... dziesięć lat i jakieś piętnaście kilo temu. Było wspaniale, no ale wtedy było trochę mniej przeróżnych weselnych sal. Moje wesele było w sierpniu. Całą noc w ogrodzie. Nawet goście kąpali się w basenie.... ech, rozmarzyłam się. nawet nie wiem, niestety, czy nadal jest ta sama właścicielka. pozdrawiam stara baba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 10:06 czy ktoś miał przyjęcie w Restauracji ACAPULKO koło Piaseczna. Prosze o opinię, jak oceniacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.chello.pl 02.11.04, 23:25 Ja miałam pod koniec września tego roku. Na 50 osób. Przyjęcie z tańcami od 19 do 1.00. Było fajnie - to naprawdę sympatyczne miejsce, eleganckie i z atmosferą. Jedzenie smaczne i w dużych ilościach. U nas były 4 posiłki ciepłe, wędliny, mięsa na półmiskah, sałatki warzywne, owoce, z ciast sernik i szarlotka (naszwybór), napoje czyli napoje gazowane soki kawa i herbata bez ograniczeń. Alkohol i tort własny bez korkowego czy innych dopłat. Zapłaciliśmy 130 zł od osoby i uważam że było warto. Jedna uwaga - trzeba częto rozmawiać z szefową chociaż telefonicznie i sprawdzić czy ma dobre numery telefonu bo czasem myli i mogą być problemy. Pozdrawiam kiedyś narzeczona teraz żona i matka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 13:03 do gość z 02.11.2004r. czy sala jest w stanie pomieścić w rozsądnym wymiarze 60- 65 osób co sądzisz, co znaczy z tymi telefonami że tzreba wlaścicielkę pilnować i od czasu do czasu dzwonić jakie są niebezpieczeństwa z góry dziękuję za opinię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.chello.pl 04.11.04, 21:46 Ten dworek ma w sumie trzy salki - jedna do której się wchodzi drzwiami, drugą dużą po lewej i małą po prawej (bliżej ogrodu). W tej dużej salce po lewej posadzisz maks 54-55 osób. w małej dodatkowe 15-16 osób (może nawet 20). My w pierwszej wersji mieliśmy mieć 62 osoby i dzieciaki miały być w tej małej salce a reszta w dużej. Ponieważ część osób nie mogła być zmieściliśmy wszystkich na jednej sali. W każdym razie 60 osób na jednej sali to będzie kłopot. Co do telefonów - właścicielka błędnie zapisała mój numer komórki i nie mogła się skontaktować. Twierdziła też że w domu nikt nie odbiera mimo że ja mam dwoje małych dzieci i siłą rzeczy większość czasu spędzam w domu. Dobrze jest samemu zapisać jej numery do siebie i co jakiś czas zadzwonić z pytaniem kiedy zaliczka, ile itp. I tyle. Po prostu pani czasem za dużo myśli o rodzince a zwłaszcza o wnuku zamiast skupić się na rozmowie z klientem. Ale nie zmienia to faktu że ostatecznie jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: restauracja ACAPULKO koło Piaseczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:25 czy na prawdę już nikt na temat tego lokalu nic nie wie Odpowiedz Link Zgłoś