Gość: Asia IP: 62.111.195.* 19.10.04, 09:00 CZy ktos moze miał organizowane przez tę firmę wesele i może sie wypowiedzieć. Dzieki i podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaśka Re: Żółtowki catering IP: *.aonet.pl / *.crowley.pl 19.10.04, 11:13 Jeśli szukasz cateringu Z W-wy to moge polecić firmę , z której usług sama korzystałam i byłam naprawdę bardzo zadowwolona . Jedzonko było wspaniałe , pięknie podane a niektóre potrawy miałam okazje skosztować . Jesli będziesz potrzebowała namiary to odszukam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreseczka Re: Żółtowki catering IP: 217.96.10.* 19.10.04, 12:36 ja poproszę + ew. opis czy byłaś zadowolona i jak to wszystko urządzili tzn. naczynia, efekt estetyczny i smak potraw etc. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Żółtowki catering IP: *.aonet.pl / *.crowley.pl 19.10.04, 13:41 Miałam możliwośc oceny tej firmy na przyjęciu weselnym u mojej koleżanki. Zarówno tam jak i na moim przyjęciu wszystko było zorganizowane perfekcyjnie . Duży wybór potraw dał mi możliwość skomponowania ciekawego menusa za rozsądną cenę( zależało mi na wyeliminowaniu flaczków , kotletów itp oklepanych rzeczy ) . A jednocześnie aby jedzonko nie było zbyt wyszukane i nie wystraszyło moich gości . Firma zajęła się wszystkim tzn : naczynia , stoły i ich dekoracje ,krzesła no i oczywiście jedzonko ( salę dekorowaliśmy sami ) Zarówno my jak i moje goście byliśmy naprawdę zadowoleni. dzięki radom włąścicieli jedzonka wystarczyło dla wszystkich i nie było czegoś takiego ,że zamawia sięwięcej a okazuje się dużo mniej .Był stół bankietowy oraz stół wiejski więc dla każdego coś dobrego . Firma nazywa się Lux-catering tel: 502- 901-003 lub luxcatering@op.pl .Podaj maila to moge przysłac zdjęcia stołu . Odpowiedz Link Zgłoś