Dodaj do ulubionych

Żółtowki catering

IP: 62.111.195.* 19.10.04, 09:00
CZy ktos moze miał organizowane przez tę firmę wesele i może sie
wypowiedzieć. Dzieki i podrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaśka Re: Żółtowki catering IP: *.aonet.pl / *.crowley.pl 19.10.04, 11:13
      Jeśli szukasz cateringu Z W-wy to moge polecić firmę , z której usług sama
      korzystałam i byłam naprawdę bardzo zadowwolona . Jedzonko było wspaniałe ,
      pięknie podane a niektóre potrawy miałam okazje skosztować . Jesli będziesz
      potrzebowała namiary to odszukam .
      • Gość: Kreseczka Re: Żółtowki catering IP: 217.96.10.* 19.10.04, 12:36
        ja poproszę smile + ew. opis czy byłaś zadowolona i jak to wszystko urządzili tzn.
        naczynia, efekt estetyczny i smak potraw etc. Dzięki
        • Gość: Kaśka Re: Żółtowki catering IP: *.aonet.pl / *.crowley.pl 19.10.04, 13:41
          Miałam możliwośc oceny tej firmy na przyjęciu weselnym u mojej koleżanki.
          Zarówno tam jak i na moim przyjęciu wszystko było zorganizowane perfekcyjnie .
          Duży wybór potraw dał mi możliwość skomponowania ciekawego menusa za rozsądną
          cenę( zależało mi na wyeliminowaniu flaczków , kotletów itp oklepanych
          rzeczy ) . A jednocześnie aby jedzonko nie było zbyt wyszukane i nie
          wystraszyło moich gości . Firma zajęła się wszystkim tzn : naczynia , stoły i
          ich dekoracje ,krzesła no i oczywiście jedzonko ( salę dekorowaliśmy sami )
          Zarówno my jak i moje goście byliśmy naprawdę zadowoleni. dzięki radom
          włąścicieli jedzonka wystarczyło dla wszystkich i nie było czegoś takiego ,że
          zamawia sięwięcej a okazuje się dużo mniej .Był stół bankietowy oraz stół
          wiejski więc dla każdego coś dobrego . Firma nazywa się Lux-catering tel: 502-
          901-003 lub luxcatering@op.pl .Podaj maila to moge przysłac zdjęcia stołu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka