Dodaj do ulubionych

Wesele w hotelu Marriott

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.10.04, 11:06
Czy ktoś z Was organizował wesele w hotelu Marriott? Jeśli tak, bardzo proszę
o opinię - ogólna impresja, podejście do klienta, ceny, jakie udało Wam się
wynegocjować. Ja mam w tej chwili zrobioną rezerwację w Villa Park, ale ich
podejście do nas pozostawia wiele do życzenia (zmiany cen, kręcenie z
rezerwacją) a jakby nie było, jest to ten moment w życiu, kiedy naprawdę
chciałabym sobie oszczędzić stresów i nieprzyjemnych niespodzianek...
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Wesele w hotelu Marriott IP: *.aonet.pl / *.crowley.pl 22.10.04, 16:54
      mogę sie wypowiedzieć na temat Villa Park . Miejsce przepiekne i na pewno jest
      tam fajna atmosferka, ale potwierdzam całkowitą ingnorancje wobec klienta ,
      ciągłe zmiany w ustaleniach oraz brak jakiejkolwiek życzliwości. Na początku
      było tam fajnie teraz , cały personel stał się bardzo zmanierowany i bezczelny .
      • Gość: Aleksandra Re: Wesele w hotelu Marriott IP: *.centertel.pl 28.10.04, 10:28
        "Zmanierowany i bezczelny" - dokładnie tak. A kto chciałaby organizować wesele
        w miejscu, gdzie klienta ma się za nic? Zdarzyło się tak, że byliśmy umówieni z
        managerem, przyjechaliśmy a jego nie było i "był niedostępny" pod komórką. No
        cóż... Nasuwa się stwierdzenie, że być może w czasie wesela podejście do nas
        byłoby podobne... Ale znalazłam bardzo fajne miejsce, trochę daleko od
        Warszawy, ale to w końcu nasze wesele i jeśli zapewnimy ludziom autokar w obie
        strony to chyba 40 km. nie brzmi tak strasznie? Poza tym w cenie 160 zł jest 5
        dań na gorąco, tort weselny, stół z ciastami i "stół staropolski" a dla mnie
        najważniejszy w tym jest właściciel, który jest zawsze pod telefonem i jest
        zawsze obecny na wszystkich imprezach organizowanych w zajeździe. Gdyby ktoś
        był bliżej zainteresowany - służę namiarami wink
    • Gość: ola Re: Wesele w hotelu Marriott IP: *.MAN.atcom.net.pl 28.10.04, 14:42
      co do Marriottu to nie wiem, ale podobno wspaniala zabawa ma miejsce w
      Sheratonie (ceny zadziwiajaco niskie - 120 pln od osoby). Nie wiem tylko jak
      przedtsawia sie sprawa dodatkowych oplat, ten watek jest mi nieznany. znajoma
      bawila sie w Sheratonie, b b b zadowolona. Powiedziala tylko, ze ze wzgledu na
      miejsce, niektore osoby czuly sie troche skrempowane.
      Ale chyba warto sprawdzic...
    • Gość: godia Re: Wesele w hotelu Marriott IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 21:41
      Ech fajnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka