Dodaj do ulubionych

TARGI SLUBNE CZY WARTO ?

IP: *.icpnet.pl 11.11.04, 00:18
Zastanawiam sie czy warto sie wybrac na targi slubne. Moja narzeczona
koniecznie chce iśc na targi w Poznaniu, które odbedą sie 21 listopada. Czy
wy tez idziecie? Czy u was takze sa organizowane targi tak jak w Poznaniu?
Warto? Moja narzeczona mowi ze warto wszystko w jednym miejscu bedzie, duzy
wybór...
Obserwuj wątek
    • forumka.wa Re: TARGI SLUBNE CZY WARTO ? 11.11.04, 11:12
      myślę że warto, można sobie zobaczyć naprawdę co oferują te firmy na żywo, wiadomo przez telefon albo w necie większość ładnie wygląda.Tylko że targi muszą być dobrze zorganizowane.Pamiętam jak rok temu byłam z moją kumpelą która wychodziła za mąż na targach. Tłum ludzi jak na stadionie, do nikogo nie można się dopchać, porozmawiać, słowne i ręczne przepychanki, ogólnie porażka.Nie wiem jak jest w Poznaniu, ja jestem z Warszawki.I w tym roku też się wybieram, ale już dla siebie.
      • Gość: Melepeta Re: TARGI SLUBNE CZY WARTO ? IP: 213.17.163.* 18.11.04, 16:39
        Witam,
        mam zamiar wybrac sie na targi do Mariottu w ten weekend. Czy te targi odbywaja
        sie w sobote i niedziele? W jakich godzinach?
        Dzieki za info i pozdrawiam
    • Gość: Jotka Re: TARGI SLUBNE CZY WARTO ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.04, 14:01
      Ja byłam na targach katowickich i muszę powiedzieć nic ciekawego. Kupę sukienek
      na jedno kopyto, ze 3 fotografów i nic poza tym - mój facet tez był
      rozczarowany bo stoisk z modą męską było 2...
      • Gość: Agata Re: TARGI SLUBNE CZY WARTO ? IP: *.crowley.pl 12.11.04, 12:22
        Mieszkam w Warszawie i przed ślubem wybrałam się na targi ślubne organizowane w
        hotelu Marriot. Nie spodziewałam się rewelacji, poszłam tam raczej z
        ciekawości - interesowały mnie w zasadzie tylko zaproszenia ślubne bo reszta
        spraw była już zamknięta. Zaproszeń niestety nie znalazłam za to podjęłam
        decyzję o zmianie firmy przygotowującej film ze ślubu i wesela. I nie żałuję smile

Myślę, że warto wybrać się na taką imprezę żeby nawet tylko podejrzeć pomysły -
        na wiązankę, dekorację stołów, itp.

Pozdrawiam
    • joanka.k Re: TARGI SLUBNE CZY WARTO ? 15.11.04, 18:59
      polecam. sama nie byłam bo nie mogłam, ale koleżanka była. wyszła stamtąd z
      adresem fryzjera i pomysłem na suknię. do tego dostala jakieś kupony zniżkowe.
      polecam. asia
      • Gość: KM Re: TARGI SLUBNE CZY WARTO ? IP: *.chello.pl 15.11.04, 21:25
        kiedy są targi w warszawie?
        • Gość: Marlena Zagajewska WARTO :) IP: *.chello.pl 16.11.04, 14:29
          Międzynarodowy Festiwal Mody Ślubnej odbędzie się w Warszawie w dn. 8-9.01.2005
          na Torwarze. Serdecznie zapraszam na własne stoisko "Marlena Zagajewska-
          Photography" nr. 140
          Będzie na prawdę dużo firm wystawiajęcych i prezentujących własne usługi.

www.exegroup.beep.pl
          m.zagajewska@exegroup.pl
        • Gość: ANULA Re: TARGI SLUBNE CZY WARTO ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:00
          a KIEDY SĄ W KRAKOWIE WIECIE?
          • sinceramente Re: TARGI SLUBNE CZY WARTO ? 22.11.04, 09:33
            16 stycznia w hali Wisły
          • Gość: magda Targ w Krakowie IP: *.autocom.pl 06.01.05, 23:13
            w internecie na stronie www.firmyweselne.pl znalazłam informację, że Targi
            Ślubne będą w Krakowie w Centrum Targowym dwa dni 5-6 marzec 2005
          • lunatica najbliższe targi - Kraków 06.01.05, 23:18
            16 stycznia, hala Wisły, wstęp 8 zł (o ile dobrze pamiętam smile)
        • Gość: norbi2222 Targi w Warszawie IP: *.stock9.one.pl 26.12.04, 19:26
          Wiem, ze na Torwarze 8-9 stycznia 2005 i jeszcze jakieś dwa tygodnie poźniej na
          Expo XXI
      • agusia_o kupony zniżkowe? BZDURA 16.11.04, 12:48
        to bzdura, niby masz rabat na kwiaty np 5%, ale za bukiet zapłacisz 400 zł,
        albo dane firmy nic nie wiedzą o zniżkach chociaż są wymienione w katalogach,
        robiąz człowieka głupka
        • Gość: Aihnoa Re: kupony zniżkowe? BZDURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:13
          My bylismy z mezem na zeszlorocznych targach w Poznaniu w Arenie i kupony
          znikowe NIE okazaly sie bzdura. Dostalismy znizki z ktorych skorzystalismy,
          m.in. na zaproszenia, fotografa, ciasta weselne + kilka innych.
          Przy tych wszystkich wydatkach, uzbierala sie calkiem spora sumka "znikowa".
          Co do sukienek - to racja - nic ciekawego..
          Ale w koncu kazdy ma inny gust.
          Pozdrawiam
    • agusia_o Nie Warto 16.11.04, 12:46
      szkoda pieniedzy i czasu, dużo ludzi a zaproszeni przedstawiciele śpiewają
      sobie takie pieniądze za swoje usługi, ze ja znalazlam na nasze wesele
      dosłownie o 50% taniej
      • Gość: Marcin Re: Nie Warto IP: *.icpnet.pl 16.11.04, 14:53
        Postanowione! idziemy teraz w niedziele 21-11 do Areny. wyslalismy sms moze
        wygramy, a jak nie to sie zorientujemy co i jak....
    • Gość: Kasia Re: TARGI SLUBNE CZY WARTO ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 13:21
      Ale przecież nikt nie każe Wam kupować ja pójde tylko żeby coś podpatrzyć i
      tyle!!!
      • Gość: Daria Re: TARGI SLUBNE CZY WARTO ? byłam IP: *.icpnet.pl 21.11.04, 22:47
        Czy byłyscie na targach mnie osobiście sie podobało. Dużo wystawców, duzy
        wybór. Wstepnie zarezerwowałam foto i zespół i wybrałam zaproszenia.
        • Gość: Ewa Re: TARGI SLUBNE CZY WARTO ? byłam IP: *.echostar.pl 22.11.04, 02:09
          Bylismy na targach, było super! duzo ofert-az nadto, szkoda tylko ze firmy nie
          były posegrgowane, tylko porozrzucane ,mamy duzo ulotek i wizytówek,na
          spokojnie w domu musimy się zastanowić co i jak, ale warto było! wszystko w
          jedenym miejscu!smile
    • mayessa Re: TARGI SLUBNE CZY WARTO ? 22.11.04, 20:48
      Można się przejść.Dość przyjemna impreza ale co do jej pomocniczości...
    • Gość: szczesliwa Re: TARGI SLUBNE CZY WARTO ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:29

Ale oczywiście ze warto, na targach dostałam przypadkiem do ręki folder z
      suknia ślubna, która była taka jak chciałam i sobie wymarzyłam. Razem z
      narzeczony wypatrzyliśmy samochod, (Cadillac, biały, ogromy amerykański) który
      był dla nas abstrakcja, ze względu na cenę ale mimo to zdecydowaliśmy się i
      teraz nie żałujemy tego, nigdy nie zapomnę tej przejażdżki, kiedy wszyscy
      patrzyli na nas i podziwiali samochód a my czuliśmy się jak w bajce. Dla tej
      chwili było warto.To był cudowny dzień, do tej pory nie mogę uwierzyć. To było
      w sierpniu tego roku.
    • norbi2222 Myślę, że warto 26.12.04, 18:41
      Myślę, że zawsze warto dowiedzieć się czegoś więcej o ślubie "na żywo" a nie
      tylko z gazet czy internetu. Takie targi dają sporą wiedzę o rynku ślubnym.
      Można powybierać z wielu ofert w jednym miejscu. Znajomi brali ślub 6 lat temu
      i załują, że wtedy nie było takich dużych targów ślubnych jak teraz nie mówiąc
      o nagrodach. Co najwyżej dostawałeś gratis ogłoszenie "Sprzedam suknię ślubną".
      Z tego co znalazłem na stronie organizatora www.slubmarzen.pl reklamują je w TV
      a więc będzie dużo zwiedzających i jak się domyślam wystawców.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka