Dodaj do ulubionych

Samochod do slubu - Warszawa

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.04, 21:14
Czym jedziecie do slubu? My najchetniej pojechalibysmy czyms retro, ale trudno jest znalezc cos rownoczesnie naprawde fajnego i nie horrendalnie drogiego? Macie moze namiary na ciekawe auto?
Obserwuj wątek
    • Gość: dodek Re: Samochod do slubu - Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.04, 14:01
      Wiekszosc ofert w Wawie samochodow retro waha sie od 900 do 1600 zl. My chyba pojedziemy czyms w miare wyjsciowym co maja znajomi albo rodzina.
    • minerwamcg Re: Samochod do slubu - Warszawa 15.11.04, 00:48
      Chcesz retro? Znam kogoś, kto ma starą warszawę (rocznik 1966).
    • Gość: kasia Re: Samochod do slubu - Warszawa IP: 195.94.206.* 15.11.04, 09:29
      my chcemy jechać- chrysler PT Cruiser najlepiej białym, narazie znalazłam tylko
      srebrnego, ale wybieramy się w styczniu na targi do pałacu kultury i tam mam
      nadzieję znaleźć to co nas interesuję.
    • marekbryk Re: Samochod do slubu - Warszawa 13.04.16, 10:49
      Mogę śmiało polecić bo obsługiwała nas firma z Warszawy na moim i brata ślubie bez problemów, auto piękne ceny nie wysokie jak za takie prestiżowe auta. Zapewne z autem się spotkamy bo koleżanka obecna na naszym ślubie też już rezerwowała to samo auto. Autka piękne, my wybraliśmy bardzo długą bo 6m białą zabytkową limuzynę ślubną Jaguar Daimler efekt na żywo zapierało dech ludzie na ulicach oglądali się coś wspaniałego. Fotograf mówił że nie widział tak pięknego auta w środku bo mamy dużo foto ze środka auta, bardzo dużo miejsca na ogromną suknię ślubną bo to żonka miała ogromniastą smile Same plusy zapodaję www ich luksusoweslubne.pl/10/samochod-do-slubu-warszawa-samochody-do-slubu-warszawa-auto-do-slubu-warszawa-slubne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka