Dodaj do ulubionych

najlepsza piosenka na 1 taniec!!!

21.01.05, 15:32
Hej!!Przesłuchalam wszystkie piosenki podawane na forum jako najlepsze na 1
taniec(specjalnie je ściągałam)I dziś mogę powiedzieć,ze żadna mi się nie
podobala!!Najlepsza piosenka na 1 taniec to.....Seweryna Krajewskiego "Wilka
miłość"znana także pod tytułem "Czekasz na tę jedną chwilę"smilesmile
Obserwuj wątek
    • Gość: Bea Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 21.01.05, 16:20
      kwestia gustu- ja wolę walca z pięknymi słowami Give me forever.
      • Gość: P. Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.range81-132.btcentralplus.com 23.01.05, 20:11
        A czyja jest ta piosenka Give me forever???

Z gorty dziekuje za odpowiedz.
    • Gość: Magda Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.238.80.35.adsl.inetia.pl 22.01.05, 18:03
      My tańczymy tangosmile
      • Gość: Bea Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 23.01.05, 21:17
        give me forever -john tesh mozesz ściagnąć z www.bb.neostrada.pl/
        • Gość: P/ Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.range81-132.btcentralplus.com 24.01.05, 14:57
          dzieki wielkie smile
    • adrian4u Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! 24.01.05, 10:05
      hiehiehie...
      Nie mam nic do Krajewskiego, ale tanie badziewie z romansidła dla nastolatek,
      zaśpiewane i zaaranżowane tak, że aż żal ściska...
      no ale nic towink

A swoją drogą, to jakie są twoje oczekiwania wobec pierwszego tańca?

pozdrawiam,

Adrian
      • Gość: kasiakasia Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 24.01.05, 13:07
        Przez chwile myslalam , ze pierwsza piosenka powinna byc super romantyczna itp.
        A teraz zaczynam sie zastanawiac, czy nie wybrac czegos "z jajem", podoba mi
        sie np. ostatnio piosenka Amandy Lear "Give a little hmm to you..". Na pewno
        byloby smiesznie do niej tanczycsmile
        • adrian4u Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! 24.01.05, 13:44
          tiaaaa......
          zwłaszcza z "fuck me" i "fuck you" w refreniebig_grinbig_grinbig_grin

a na zakończenie "pora na dobranoc" smile

Adrian
      • anovi3 DO PRZEŚMIEWCY!!!!! 25.01.05, 13:27
        hej!!To moze zaproponujesz mi coś mniej ckliwego???Poszukuję polskiej
        piosenki,wolnej ,romantycznej,o miłości,ot taką jakąś ckliwą szmirę jak to na
        weselusmileWkurzył mnie TWÓJ KOMENTARZ!iNNE POLECANE KAWAŁKI TO NP oCZAROWANIE
        wODECKIEGO albo walce wiedeńskie-mój przyszły mąż kompletnie nie potrafi
        tańczyć!!Pozdrowionka
        • adrian4u Re: DO PRZEŚMIEWCY!!!!! 26.01.05, 11:07
          Oponujemy!!!j - nie twierdzę, że pierqwsza ma nie być ckliwa, ale nie
          przesadzajmywink
          A co fo moich komentarzy - jeden "złośliwy" na sto, to chyba nie jest zła
          średnia? smile

coś ci wymyślę na teen pierwszysmile

Adrian
        • Gość: Monia my zamówiliśmy polską piosenkę... IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 27.01.05, 14:12
          My zamówiliśmy Lady Pank "Zawsze tam gdzie Ty..." bo to ulubiona piosenka
          mojego przyszłego męża wink Mi też się bardzo podoba i pasuje do uroczystości.
          Pozdrawiam
        • Gość: Sonia Re: DO PRZEŚMIEWCY!!!!! IP: 193.201.167.* 27.01.05, 19:17
          Jeżeli poszukujesz polskiej romantycznej piosenki na 1 taniec, to fajna
          jest "Zakochani" Natalii Kukulskiej
    • Gość: teresska Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.05, 13:22
      U mnie (10.09.2005) bedzie to "Moje jedyne marzenie" Anny Jantar. Nie jest
      chyba przesadnie romantyczna ani nudna. A po za tym nie jest zbyt szybka i
      dzieki temu latwo ja zatanczyc.
      • kasiadove Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! 24.01.05, 13:33
        U mnie było "Cranberries - Carry on"
        • Gość: kasiakasia Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!!do adriana IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 24.01.05, 15:26
          Na serio sa tam takie slowa?? Ostatnio jej sluchalam, wprawdzie gadajac w
          samochodzie wiec sie nie wsluchiwalamsmile
          • adrian4u Give a little hmm to me... ;) 24.01.05, 16:50
            są te słowa, sąsmile
            w refreniku...
            tylko śpiewane są jak "fok ju" i "fok mi".... winkwinkwink
            coś jak (po cenzurze) "o żesz w mordkę, jesteś jak amioł"

wczoraj było grane, nie drinkowałem więc pamiętam jak dziśsmile

a nie ma tego na www.bb.neostrada.pl?

ja jestem jeszcze w pracy więc nie poczęstuję...

buźka,

Adrian
            • Gość: happy Re: Give a little hmm to me... ;) IP: *.tpi.pl 26.01.05, 15:06
              Nie znasz za dobrze angielskiego,prawda?
              Troche inne sa słowa w tej piosence...
              • adrian4u Re: Give a little hmm to me... ;) 27.01.05, 15:52
                tia - z angielskim zawsze miałem kłopoty. a s polskim to ojojoj - matóra jakoś
                siem nie poszła, maóczycielka nie muwiła dlaczego... no ale zawodufka też morze
                być, no nie? smilesmilesmile

A poważnie - słuchałem tego, i tak na ucho to właśnie tak brzmi -
                słowo "follow" jest ciut dłuższe.
                Jeśli miałbym tekst przed ślepiami, to potwierdziłbym albo zaprzeczył.
                No cóż, żeby być całkowicie pewnym - czy racji czy ignorancji - poszukam
                tekstuwink

Adrian
                (błnddny óczeń)
                • adrian4u Kontrowersyjne słowa;) 27.01.05, 17:02
                  Mea maxima culpa, ale faktycznie można się pomylić (zważywszy, że słowo "fuck"
                  amerkanie wymawiają jako "fak" a angole jako "fok")
                  Więc jest tak:
                  kolefialnie doszliśmy do wniosku (przesłuchawszy), że słowa lecą takie: For me
                  you are an enigma... Zresztą "Enigma" to tytuł tej piosenki.
                  Aha - i co do przewijającego się cytatu z pierwszych słów - brzmi on: give a
                  better hmmm tome and I'll give a better hmm to you.

to tyle w temaciewink

przepraszam za zamieszanie,

Adrian
                  (jak pień głuchy nie-alfabetawink
                  • Gość: happy Re: Kontrowersyjne słowa;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:39
                    Słowa tej piosenki znajdziesz na:
                    www.teksty.org/a/amandalear/enigma(giveabitofmmhtome).php
                    Miłej lektury i analizy tekstusmile
                    Przekonasz się ze całkiem dobrze nadaje się na pierwszą piosenkę na weselesmile
                    • adrian4u Re: Kontrowersyjne słowa;) 28.01.05, 13:53
                      a dzięki, dziękiwink
                  • Gość: Mycha Re: Kontrowersyjne słowa;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 16:16
                    Dziwne, a ja myslalam, ze tam jest "bit of hmm" a nie better
            • rysek Re: Give a little hmm to me... ;) 27.01.05, 11:43
              jest tam "Folow me,(....) falow you" tzn podążaj za mna w wlonym tłumaczeniu

Ja zastanawiam się nad piosenką zespołu Ziyo "Magiczne Słowa" albo
              Kancelarii "Zabiorę cię"
              • Gość: kasiakasia Re: Give a little hmm to me... ;) IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 27.01.05, 13:41
                Na pierwszy rzut "ucha" tez mi sie wydawalo, ze nie ma tam zadnych
                obscenicznych tekstow, ale sobie sama najlepiej to sprawdzesmile
    • ala.b30 Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! 27.01.05, 11:30
      U nas była "Wild Horses" The Rolling Stonessmile
      Jakoś z polskich nic na tę okazję nie wydawało nam się odpowiednie, bo tzw.
      romantyczne piosenki jawiły mi się jako kawałki dla nieszczęśliwych nastolatek:-
      )
    • qsia Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! 27.01.05, 11:36
      Polecam Minnie Ripperton "Loving You", przyjemna, romantyczna, jak ktos ma 2
      lewe nogi w tancu tez sobie poradzi, wystarczy sie przytulic i pokolysac....
      • Gość: apsik Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: 62.148.92.* 03.02.05, 09:20
        A mnie sie wydawalo ze jako pierwszy musi byc walc angielski.
        I wg mnie Kancelaria "zabiore Cie" swietnie sie do tego nadaje.

Jest jeszcze taka piosenka, polska i piekna o podziekowaniach dla rodzicow, ale
        nie znam ani wykonawcy ani tytulu. Moze ktos pomoze?
    • Gość: madzia Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.aster.pl 27.01.05, 12:41
      ja mam ochote na Anne Jantar tylko nie znam tytułu a piosenka leci tak
      "...przetańczyć z Toba chce całą noc niech inni patrzą się no i co ..." znacie
      to? albo Mettalica "Nothing else matters" bo tańczylismy do tego 10 lat temu
      przy naszym pierwszym nastoletnim zakochaniu wink
      • adrian4u Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! 27.01.05, 20:27
        to jest "Moje jedyne marzenie" Ani jantarwink

pozdrawiam,

Adrian
        • ailija Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! 30.01.05, 23:32
          adrian4u napisał:

> to jest "Moje jedyne marzenie" Ani jantarwink

Z całym szacunkiem, czy to Twoja koleżanka, że zdrabniasz imię artystki?
          • adrian4u Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! 31.01.05, 00:41
            łoboziu - niedługo mnie zjedziesz, że bez pozwolenia artystki piszę wogóle jej
            imię, nazwisko i tytuł piosenki...
            No nic - na Twój użytek, będę poprawny do bólu - Pan Kazimierz Staszewski, Pan
            Maciej Maleńczuk, Szanowna Pani (niestety ś.p.) Anna Jantar...
            zadowolona? smile

A poważniej - niestety nie dane mi było poznać pani Ani, jednak przez szacunek
            dla jej talentu piszę i mówię właśnie "Ania". Tak samo, jak w wypadku Maćka i
            Ani Jopek, których to artystów miałem okazję poznac osobiście.

Pozdrawiam cieplutko,

Adrian

ps. czemu tak właściwie miał służyć Twój post? wink
    • Gość: justyskaM Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 16:15
      ja też myślałam o tej piosence seweryna krajewskiego, w necie nigdzie nie mogę
      jej znalezc, moze mi poradzisz? pozdrawiam.
    • ewka12 Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! 27.01.05, 19:28
      Ja też miała z tym problem nie chcieliśmy walca (chociaż byliśmy na kursie
      tańca żeby się nauczyć) jesteśmy młodzi i nie chcieliśmy na pierwszą piosenkę
      wybierać czegoś w stylu Seweryna Krajewskiego albo Wodeckiego, oprócz tego mój
      narzeczony słucha hip hopu i nie chciał się zgodzić na ten styl,
      przesłuchaliśmy różnych wykonawców i zdecydowaliśmy się na "All my life"
      KCI&JOJO mi się strasznie podoba i mój ukochany jest zadowolony a to przeciez
      najważniejsze.
      • Gość: pandusia Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:46
        a co powiedzielibyście na Farbe "chce tu zostac"?
        • anovi3 Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! 28.01.05, 12:30
          hej!!!Słuchałam tej piosenki...Nie jest zła,ale tu tylko kobieta wyznaje swoje
          uczuciasmileJa bym wolała coś mniej jednostronnego,tak aby miłośc byla wyznawana
          przez obydwie strony,ewentualnie(he he)Przez mężczyznę(ot,taka nutka egoizmu)
          pozdrowionka
    • Gość: sue Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: 133.5.191.* 28.01.05, 04:42
      a co mysliscie o piosence Zbigniewa Wodeckiego spiewanej w duecie ze Zdzisalwa
      Sosnicka- Z Toba chce ogladac swiat?? Mi sie bardzo podoba, ale zastawnawiam
      sie czy da sie przy tym zatanczyc cos sensownego
      • oliviaaa1 Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! 28.01.05, 14:35
        oj oj a ja mam problem nie lada smile)))))) mam ślub i weselicho za tydzień ! smile
        4lutego, poznawaliśmy się, leciało "here without u" 3 doors down smile uwielbiam
        tę piosenkę, a mój wtedy sam zaczął ją śpiewać smile mam ogromny sentyment do niej
        tak jak mój przyszłysmile jedyny problem to słowa, bo sam tytuł już przeszkadza,
        co o tym sądzicie???? smile słowa są na tej stronce
        www.emuzyka.pl/tekstypiosenek/utwory/index.php?
        wyk=716&id=6&nr=8807&tlumaczeni e=1 co o tym myślicie?
        • Gość: cc Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 17:57
          Gdybym kiedyś ponownie wychodziła za mąż, to chciałabym "Love me tender"
          Elvisa. Jest odjazdowe, boskie, niezapomniane...Teraz to wiem...
    • Gość: xyz Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 23:28
      Mojej koleżance na ślubie cywilnym dość dawno temu puścili melodię na wejście
      do sali - było to" Goodbye my love, goodbye" Demisa Roussosa. Są bardzo
      szcęśliwym małżeństwem.
    • Gość: A&B Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:44
      Kolejne uaktualnienie strony www.bb.neostrada.pl
      Dzięki za piosenki i zapraszam do słuchania smile

Jak ktoś ma to podeslijcie piosenkę Jantar i S. Krajewskiego (jest jakaś o
      obrączkach) - bogdans1@wp.pl
      • anna.agnieszka "Najpiękniejsza" 31.01.05, 14:59
        taki nosi tytuł piosenka Krajewskiego o którą pytaliscie ...a le nie moge się
        oprzeć wrażeniu, ze mimo iz jest tematycznie "ślubna", to gdzieś w głębszej
        warstwie bardzo smutna ... i niekoniecznie o szczęśliwej miłości. Sami
        poczytajcie, moze to ja mam spaczone sporzenie tylko wink

Dziewczynie, którą ktoś okłamał – podle
        Zawiódł nocny bar i blask ekranów
        Daruj lepszy świt niż ten, co zna już
        Nie mów jej że masz piękniejsze od niej – miasto, które zna jak brudną plamę
        teraz tak jak sen przy Tobie zgaśnie,
        Szkoła, którą dał jej ten kochany zniknie nagle tak jak lęk poranny
        Daj, daj tej dziewczynie biały welon, kup, kup dwie obrączki szczerozłote
        Zgaś, zgaś podły uśmiech ludzi złych
        A potem daj, daj tej dziewczynie czyste ręce,
        Idź, idź do jej matki na niedziele,
        Walcz, walcz niech was nie pokona czas
        Szarość zwykłych dni jej nie porazi,
        Place, które śpią jak po chorobie
        Ciasny stary dom bez gniazd bocianich
        Świata groźny szum, co płynie z gazet
        Świecić będzie jej urody nagość w czarno-zimną noc i w dzień majowy
        Tylko ty masz być jak „doktór” mądry, co dzień taki sam i co dzień nowy
        Daj, daj tej dziewczynie biały welon,
        Kup, kup dwie obrączki szczerozłote
        Walcz, walcz niech was nie pokona czas
        A potem daj, daj tej dziewczynie biały welon,
        Kup, kup dwie obrączki szczerozłote
        Walcz, walcz niech was nie pokona czas ...
    • Gość: Stokrotka Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.01.05, 21:04
      A ja sobie wymarzylam "Dream A Little Dream" Beautiful South...
      • Gość: marta kancelaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:30
        a my bardzo chcemy, żeby 1-ym utworem był kawłek " Zabiorę cię" zespołu
        Kancelaria! REWELACJA!!!ciekawe tylko czy nasz zespół to zna?????? wink)
        • Gość: żaba Re: kancelaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:33
          A gdzie mogę posłuchac tej piosnki pięknej?

Pozdrawiam
      • famke1 Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! 21.03.05, 16:24
        Hej stokrotka! Ja też zaplanowałam ten kawałek! Piateczka! Bardzo optymistyczna
        i radosna piosenka a do tego taka trochę stylowa
    • iloneczka27 Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! 31.01.05, 14:40
      Hej
      My bedziemy tanczyc tango a grac bedzie na Carlos Santana w wykonaniu orkiestry
      • anna.agnieszka piosenka ślubna 31.01.05, 15:04
        Nie mówię, ze mi się podoba ... ale jest "bardzo odpowiednia tematycznie" ...
        lata 80-te, śpiewała Krystyna Giżowska ... nawet sam tytuł "Złote obrączki"
        (muz.: W.Parzyński, sł.: A.Jastrzębiec-Kozłowski)

Odpłynął już z ekranu snów tęczowy jacht.
        Nagle znów nie masz nic oprócz mnie.
        Jak Zorba tańcz, graj tak, jak ten, co wszedł na dach.
        Lepiej być razem, niż dużo mieć.

Złote obrączki i róże płonące,
        Rozmowy, które są, jak małe słońca.
        Złote obrączki, nasz cały majątek,
        Ruchome święto dwóch serc, magicznych rąk.

Nie planuj nam podróży do kosztownych miast.
        Kochaj tu wszystkie dni, każdą noc.
        Nasz pokój, to nasz wielki świat, a my high life.
        Przytul mnie tak, jak ty umiesz to.

Złote obrączki i róże płonące,
        Rozmowy, które są, jak małe słońca.
        Złote obrączki, nasz cały majątek,
        Ruchome święto dwóch serc, magicznych rąk ...

• Gość: olunia Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:05
      Ja polecam "Niebieską piosenkę" Grzegorza Tomczaka. Mamy ślub w sierpniu i to
      ona bedzie pierwsza zagrana na naszym weselu piosenką.
      • Gość: arek Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.bait.pl / *.bait.pl 02.02.05, 08:53
        Niebieska jest ładną piosenka ale po przeanalizowaniu tekstu wynika że jest o
        śmierci więc gdzie jej tam pretendować na pierwszy taniec no i te zmiany
        rytmów , trzeba byc dobrym tancerzem ,żeby nie podskakiwać w rytm walca jak
        koziołki. Jeśli już, to najbardziej uroczysta melodią niech bedzie prawdziwy
        walc a najlepiej angielski.Dobrze zatańczony robi na gościach piorunujace
        wrazenie .
        • Gość: jadzia najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:33
          ja też zachwycona jestem "Dream a litter dream of me" tyle , że w wykonaniu
          Mama Cass, ale ostecznie chyba zostanie Luis Amstrong i "What a wonderful word"-
          jest tak piękna i optymistyczna.... . smilezreszta to chyba średio wazne, jaka
          wazne, by czuć przy tym tańcu że z Toba osoba się chce być... . smile
      • navajo1 Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! 17.03.05, 16:36
        dokładnie tak olunia, ta piosenka będzie i u nas w czerwcu, naprawdę ślubna i
        tak piekna na tą okazję i o dziwo nawet spodobała się mojemu facetowi, a jemu
        nie tak łatwo trafic z gustem, ale uznał ze jak na pierwszy taniec i kawałek w
        taki dzień jest ok. POLECAM
    • Gość: jadza najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 16:34
      ja też zachwycona jestem "Dream a litter dream of me" tyle , że w wykonaniu
      Mama Cass, ale ostecznie chyba zostanie Luis Amstrong i "What a wonderful word"-
      jest tak piękna i optymistyczna.... . smilezreszta to chyba średio wazne, jaka
      wazne, by czuć przy tym tańcu że z Toba osoba się chce być... . smile
    • Gość: Kasiunia Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 10:42
      my wubraliśmy piosenke "Chce tu zostać" zespoły Farba. Jest śliczna smile
    • panda102 Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! 12.03.05, 15:13
      Moim faworytem jest piosenka Elvisa Presleya "I can't help falling in love with
      you". Jak ją słucham to mam motyle w brzuchu!!!
    • Gość: Aga ch Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.bakonet.com / 80.51.248.* 13.03.05, 13:09
      A co powiedziecie na kawałek Bajmu: mów, niech Twoje słowa... ??
      • Gość: kruche ciasteczko Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 16:07
        a mnie się marzy walc, który był w serialu "Noce i dnie" . Pamietacie ???
        piekne...
        • Gość: madzia Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.chello.pl 21.03.05, 07:20
          Jak chcesz moge Ci przesłac ten utwor. My wlasnie bedziemy mieli ten walc, jest
          sliczny, tylko trzeba troche pocwiczyc taniec. Jesli sie zdecydujesz to napisz
          villemo7@interia.pl
    • Gość: Agnieszka83 Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 18.03.05, 08:17
      smile oj tak piosenka krajewskiego jest sliczna smile tez bylam na nia zdecydowana do
      momentu gdy uslyszalam NIEBIESKA PIOSENKE Tomczaka.... i koniec u nas zagraja
      niebieska smile
    • Gość: Kiiicia Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:07
      My bedziemmy mieć albo Lady Pank "Zawsze tam gdzie ty" albo Bryana
      Adamsa "Everything I do I do it for you". Obie są raczej łatwe do tańczenia i
      na tyle spokojne że łatwo w nie "wpleść" jakąś figurę albo obrotysmile
    • Gość: sakerloff Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.pl / 80.48.252.* 18.03.05, 13:27
      niestety widze wielka powtarzalnosc utworow....jeszcze tylko przetanczyc z toba
      cala noc Jantar i bedzie bomba. jest tyle cudnych piosenek, a kazdy wybiera
      odgrzewany bajm i tym podobne. ja tam bede miec Simply Redwink
      • ulakoszula Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! 20.03.05, 09:07
        Mi się podoba Morcheeba "Rome wasn't built in a day" - jest dość dynamiczna oraz "Otherwise" - spokojniejsza. O.
    • Gość: Evita Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:27
      My mieliśmy November Rain Guns n ' roses.
      • boberek76 Re: najlepsza piosenka na 1 taniec!!! 21.03.05, 00:44
        A mi sie podoba Anny jantar "przetańczyć z Tobą chcę całą noc" - tzn pewnie to
        jest inny tytuł ale są te słowa smile
    • Gość: aga You light up my life IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 15:09
      "You light up my life" piekny walc angielski... Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka