Dodaj do ulubionych

ile kosztuje uroczysty obiad ??

08.02.05, 19:48
czy ktos poda orientacyjne ceny fajnego obiadu dla rodziny??? Pytalam w kilku
restauracjach w centrum krakowa, ceny od 70 do 140 PLN/osoba !!! z tendencja
w tej gornej kwocie. Ile wy placicie?? Wesele w cenie 100-140 pln/os to ok,
ale sam obiad??? czy krakowscy restauratorzy nie przesadzaja??
Obserwuj wątek
    • sinceramente Re: ile kosztuje uroczysty obiad ?? 08.02.05, 20:22
      To zależy też od tego ile chcesz mieć jedzonka w ramach tego obiadu. My mamy
      obiad z deserem i kawą za 80zł/osoba. A ceny jakie podajesz są nie tylko w
      Krakowie niestety.
      • asiaaiuto Re: ile kosztuje uroczysty obiad ?? 08.02.05, 20:39
        nie chodzi mi o nie wiadomo jaki obiad, po prostu: lampka szampana na
        powitanie, przystawka, zupa, 2 danie, deser, kawa & herbata, soki... ceny bez
        alkoholu oczywiscie,
        na ile godzin planujecie ten obiad??
        ja myslalam zeby tak posiedziec 4-5 godzin... rodzina z daleka przyjedzie, nie
        pasuje im podziekowac po 2 godzinach....
        a tak przy okazji - moze sie wymienimy spostrzezeniami - jak chcesz napisz do
        mnie gabrysiaborejko@02.pl
        • sinceramente Re: ile kosztuje uroczysty obiad ?? 08.02.05, 20:45
          > na ile godzin planujecie ten obiad??
          > ja myslalam zeby tak posiedziec 4-5 godzin... rodzina z daleka przyjedzie,
          nie
          > pasuje im podziekowac po 2 godzinach....

Ja tego problemu nie mam - zapraszam tylko najbliższą rodzinę (rodzice,
          rodzeństwo, chrzestni) i wszyscy poinformowani o "charakterze" imprezy, więc
          mimo, że wszyscy zrobią min.150km, aby przyjechać na ślub nikt nie wyraża
          sprzeciwu. Myślimy, że pewnie po 3 godz. wszystko się zakończy. W restauracji
          też nam mówili, że na takich imprezach tyle czasu zwykle goście siedzą.
          • Gość: fikus Re: ile kosztuje uroczysty obiad ?? IP: *.icpnet.pl 08.02.05, 21:49
            ja placilam w zamku 40 zeta (pod lesznem) ale w poznaniu ceny byly juz od 30 zl

mysle ze najpierw ustal co chcesz miec w tym obiedzie i potem sie targuj

nie mow na poczatku ze chodzi o slub - ceny ida zaraz bardzo w gore!!!
            • yskyerka Re: ile kosztuje uroczysty obiad ?? 08.02.05, 22:26
              Moi rodzice robili obiad z okazji swojej 35. rocznicy ślubu. Płacili 80 zł z
              osobę, a dostaliśmy: przystawkę na zimno, przystawkę na gorąco, zupę, drugie,
              deser, kawę i herbatę. Szczerze mówiąc, po drugiej przystawce już byłam
              najedzona, bo podali przepyszną rybę z warzywami. smile Obiad był w Warszawie.
              • Gość: kasia Re: ile kosztuje uroczysty obiad ?? IP: 195.94.206.* 09.02.05, 09:19
                my na starym mieście w warszawie, ceny około 120 zł za osobę, przystawki, zupa,
                danie główne, deser, tort, soki, wino poza ceną
                planujemy tak około 2-3 godziny,
              • Gość: ata pytanie do yskyerki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 10:55
                mam pytanko w jakiej knajpce Twoi rodzice świętowali?
                • atalagoon Re: pytanie do yskyerki 10.02.05, 08:05
                  up smile
    • Gość: Moni Re: ile kosztuje uroczysty obiad ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 09:47
      W świdnicy, łącznie z alkoholem, napojami i zimnymi zakaskami placilam 80
      zl/os. Calosc trwala od 17.30 do 23.
      • magdalenax Re: ile kosztuje uroczysty obiad ?? 09.02.05, 17:50
        U nas tak samo. Impreza byla w Wiazownej pod Warszawa. Jedzenie bylo przepyszne.
      • Gość: aga Re: ile kosztuje uroczysty obiad ?? IP: 213.17.168.* 10.02.05, 13:48
        My w hotelu Lord ceny 120, 130 zł w zalezności od menu. Polecam
    • Gość: Nika W PŁOCKU!!!!!!!!!!!! IP: 80.48.147.* 10.02.05, 13:47
      Witam
      Czy zna ktoś może jakieś bardzo tanie i przytulne miejsce w Płocku, w którym
      można zorganizować obiad po ślubie, dosłownie dla 10 osób.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka