titica 09.02.05, 02:19 Czy ktoś organizował może tam jakieś przyjęcie?Jak właściciel,jak menu?I jakie ceny??? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzia353 Re: Restauracja Pasja-Ul Modlińska Wa-wa 09.02.05, 15:38 Za dużo osób to chyba tam nie organizowało tam wesela, bo z tego co mi wiadomo to restauracja działa dopiero od stycznia... Odpowiedz Link Zgłoś
paluszek11 Re: Restauracja Pasja-Ul Modlińska Wa-wa 09.02.05, 21:15 Obserwuję ją czasem, jak jeżdżę wieczorami do domu Modlińską i jakieś pustki tam panują. Ale może się mylę. Jedna sprawa, która powoduje, że nie wzięłabym jej pod uwagę to fakt, że fatalna tam okolica: ruchliwa ulica, brzydkie budynki, no coż. Nie wiem też, czy jest tam parking, ale mam wrażenie, że nie, bo samochody parkują tuż przy Modlińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Restauracja Pasja-Ul Modlińska Wa-wa IP: *.chello.pl 09.02.05, 21:32 Tez ja mijam codziennie i szczerze powiem,ze ogolnie podoba mi sie, tylko nie mialam mozliwosci zajzec tam i dowiedziec sie szczegolow. To prawda,ze dziala od stycznia, wiec moze dlatego sa tam pustki. Trzeba po prostu pojsc i wypytac szczegoly. Odpowiedz Link Zgłoś