Gość: krwinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 13:07 Witam! Chyba bede zmuszona szyc kiecke slubna (ceny gotowcow powalaja), czy mozecie mi polecic kogos kto potrafi uszyc cos z obrazka? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: DOBRA KRAWCOWA W POZNANIU IP: *.lexell.com.pl 16.02.05, 09:51 A pytałaś w pracowniach sukien ślubnych? Ja miałam szytą u Anny Lachor na Strzeleckiej i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dori Re: DOBRA KRAWCOWA W POZNANIU IP: *.icpnet.pl 16.02.05, 13:16 Zobacz u Jolanta Duda Kaprowska, Anna Lachor i Visual Chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liuza Re: anna lachor IP: *.echostar.pl 16.02.05, 15:05 Anna Lachor ma super suknie, sa naprawde piękne i gustowne, jej zaklad miesci sie na strzeleckiej, ceny bardzo atrakcyjne, viusal chris tez ma konkurencyjne ceny ale modele sa malo ciekawe.Polecam lachor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: DOBRA KRAWCOWA W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:35 A ile to mniej wiecej kosztuje? Bo skoro salon, to pewnie tak jak gotowe, czy sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krwinka Re: DOBRA KRAWCOWA W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:59 wlasnie kobialki dzieki za info, ale ile kosztuje takie uszycie??? (oczywiscie mniej wiecej) bo zalezy od materialu fasonu itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re:lachor IP: *.echostar.pl 22.02.05, 17:25 Anna lachor jest projektantka i ma własny salon na ul.Strzeleckiej w Poznaniu, ceny tak jak u krawcowej czyli od 800zł. do 1600zł. zalezy jaki fason itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re:lachor IP: *.piastlan.net 22.02.05, 22:34 dziewczyny, gdzie jest dokładnie pracownia Anny Lachor? bo Strzelecka dość jest długa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re:lachor IP: *.lexell.com.pl 24.02.05, 07:52 Na końcu Strzeleckiej niedaleko skrzyżowania z Garbarami; nr 41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re:lachor IP: *.echostar.pl 24.02.05, 11:13 Salon Anny Lachor znajduje się w połowie ul.Strzeleckiej, przy ul.Łąkowej a nie Garbary!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieki Re: DOBRA KRAWCOWA W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:14 no to moze jakos to bedzie z ta kiecka... i nie bedzie kosztowala ceny auta)) ja chyba chce prosta, dol w "A", tren jakis (co by nie byla za nudna), gore z lekka "zakladana" no i normalne naramki jak w koszulce (bardzo wazna kwestia ladnego wykroju dekoldu)z boku jako ozdoba kawiat jakis stucny hmmm sama nie wiem czy to bedzie ok, na razie nic nie przymierzalam i nie wiem w czym mi bedzie dobrze... O taka gore bym chciala (model 8030) www.justinalexanderbridal.com/eu_en/collection.php?linenum=0&totlines=-1 no ale dol odpada, bezy nie chce czy do tego dol "A" pasuje z trenem, co kobialki?? (powiekszcie sobie zdjatko - wydaje mi sie ze wazny jest ten wykroj dekoldu, lekka zmiana i nici z uroku tej "gory" Odpowiedz Link Zgłoś