Dodaj do ulubionych

DOBRA KRAWCOWA W POZNANIU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 13:07
Witam! Chyba bede zmuszona szyc kiecke slubna (ceny gotowcow powalaja), czy
mozecie mi polecic kogos kto potrafi uszyc cos z obrazka? Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: DOBRA KRAWCOWA W POZNANIU IP: *.lexell.com.pl 16.02.05, 09:51
      A pytałaś w pracowniach sukien ślubnych? Ja miałam szytą u Anny Lachor na
      Strzeleckiej i jestem bardzo zadowolona smile
      • Gość: Dori Re: DOBRA KRAWCOWA W POZNANIU IP: *.icpnet.pl 16.02.05, 13:16
        Zobacz u Jolanta Duda Kaprowska, Anna Lachor i Visual Chris
        • Gość: Liuza Re: anna lachor IP: *.echostar.pl 16.02.05, 15:05
          Anna Lachor ma super suknie, sa naprawde piękne i gustowne, jej zaklad miesci
          sie na strzeleckiej, ceny bardzo atrakcyjne, viusal chris tez ma konkurencyjne
          ceny ale modele sa malo ciekawe.Polecam lachor
      • Gość: Ola Re: DOBRA KRAWCOWA W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:35
        A ile to mniej wiecej kosztuje? Bo skoro salon, to pewnie tak jak gotowe, czy
        sie myle?
    • Gość: krwinka Re: DOBRA KRAWCOWA W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:59
      wlasnie kobialki dzieki za info, ale ile kosztuje takie uszycie??? (oczywiscie
      mniej wiecej) bo zalezy od materialu fasonu itd...
      • Gość: L Re:lachor IP: *.echostar.pl 22.02.05, 17:25
        Anna lachor jest projektantka i ma własny salon na ul.Strzeleckiej w Poznaniu,
        ceny tak jak u krawcowej czyli od 800zł. do 1600zł. zalezy jaki fason itd.
        • Gość: aneczka Re:lachor IP: *.piastlan.net 22.02.05, 22:34
          dziewczyny, gdzie jest dokładnie pracownia Anny Lachor? bo Strzelecka dość jest
          długa...
          • Gość: ela Re:lachor IP: *.lexell.com.pl 24.02.05, 07:52
            Na końcu Strzeleckiej niedaleko skrzyżowania z Garbarami; nr 41
            • Gość: L Re:lachor IP: *.echostar.pl 24.02.05, 11:13
              Salon Anny Lachor znajduje się w połowie ul.Strzeleckiej, przy ul.Łąkowej a nie
              Garbary!!
    • Gość: dzieki Re: DOBRA KRAWCOWA W POZNANIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:14
      no to moze jakos to bedzie z ta kiecka...
      i nie bedzie kosztowala ceny autasmile))
      ja chyba chce prosta, dol w "A", tren jakis (co by nie byla za nudna), gore z
      lekka "zakladana" no i normalne naramki jak w koszulce (bardzo wazna kwestia
      ladnego wykroju dekoldu)z boku jako ozdoba kawiat jakis stucnysmile hmmm sama nie
      wiem czy to bedzie ok, na razie nic nie przymierzalam i nie wiem w czym mi
      bedzie dobrze...
      O taka gore bym chciala (model 8030)
      www.justinalexanderbridal.com/eu_en/collection.php?linenum=0&totlines=-1
      no ale dol odpada, bezy nie chcesmile czy do tego dol "A" pasuje z trenem, co
      kobialki?? (powiekszcie sobie zdjatko - wydaje mi sie ze wazny jest ten wykroj
      dekoldu, lekka zmiana i nici z uroku tej "gory"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka