Gość: ola IP: *.wam.bp / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 09:39 Cześć, dziewczyny polećcie dobrego fryzjera i wizażystkę w Warszawie...Napewno nie jedno z was ten wątek zaineteresuje, wiec proszę piszcie.. Tylko szczerze.... Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doris Re: FRYZJER i WIZAŻ WARSZAWA???!!! IP: *.chello.pl 19.02.05, 20:35 ja bralam slub w lipcu 2004 i mialam naprawde zajebista wizazystke. wzielam ja z jednej firmy, ale ona pracuje tez prywatnie i bierze wtedy mniej. przyjezdza do domu w dniu slubu i robi makijaz i fryzure. oczywiscie mozna wczesniej zrobic probe, odplatna odzielnie. namiary: p.beata 606 239 672 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ell Re: FRYZJER i WIZAŻ WARSZAWA???!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.05, 21:31 1,5 roku temu byłam światkową, wizażystka przyjechała do domu i zrobiła nam świetne makijaże, fryzyra panny młodej była OK, ale ja zdecydowałam się na rozdzielenie tych funkcji) idę do fryzjera artysty oraz jego żony, która jest wizażystką Diora .. niestety to podnosi cenę, ale za to efekt jest taki jakiego jak oczekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: FRYZJER i WIZAŻ WARSZAWA???!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.05, 18:54 Podoba mi sie taki pomysł kompleksowych usług. Jezeli stanowicie taki zgrany zespół to chetnie skorzystam. Prosze o szczegóły : misia34@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś